Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

BetonDesign in de praktijk!

Trainingen, bouwbeurzen en presentaties, allemaal activiteiten om het innovatieve product BetonDesign van Forbo Eurocol bij u onder de aandacht te brengen. Dit soort activiteiten zijn natuurlijk van belang bij de lancering van een nieuw product. Wat echter het belangrijkste blijft bij de introductie van een nieuw product is natuurlijk de toepassing in de praktijk!

Door de BetonDesign-trainingen die Forbo Eurocol organiseert is niet alleen de bekendheid toegenomen, maar ook de vaardigheden om het product toe te passen. Samen met de BetonDesign Toolbox zorgde dit ervoor dat er bij steeds meer projecten gebruik is gemaakt van BetonDesign. Eén project daarvan is de winkel Janse mode women aan de Oudestraat in Kampen. Hier werd de vloer op de begane grond in zijn geheel voorzien van BetonDesign.

“Het mooie aan dit project is dat de één na lichtste kleur is toegepast. Om de lichte kleur goed te beschermen tegen vervuiling, hebben we er voor gekozen om hier een nieuwe 2-componenten FinishCoat te gebruiken. De ervaring van de verwerkers neemt toe, en dit is goed te zien aan de kwaliteit en snelheid waarmee BetonDesign bij dit project is toegepast.” Aldus technisch commercieel adviseur Wim de Pee.

betondesign kampen

Het project betreft een oppervlakte van 120 m² welke is voorzien van de BetonDesign kleur Agate Grey. Op de eerste projectdag werd eerst geëgaliseerd met de 990 Europlan Direct. De dag erna zijn de twee lagen BetonDesign aangebracht. Op de derde dag werden de laatste handelingen verricht, namelijk de vloer afwerken met een 2K FinishCoat. De vloerafwerking is aangebracht door Ter Horst Woondekor uit Almelo.

Algemeen directeur van Janse mode, Hans du Gardijn, reageerde enthousiast op de nieuwe vloer:

"We waren op zoek naar een vloer met een ruwe uitstraling, en dat hebben we in BetonDesign gevonden. Het is nog even afwachten hoe de vloer zich staande houdt ten opzichte van vervuiling, maar verder voldoet BetonDesign aan alle verwachtingen.”

betondesign kampen 2

Of BetonDesign ook in de toekomst zal worden gebruikt antwoordde du Gardijn:

“Als er een moment komt dat er in één van onze andere panden een vloer aan vervanging toe is of dat we een nieuw pand betreden, dan komt BetonDesign zeker weer in aanmerking!”

Gebruikte Eurocolproducten:

044 Europrimer Multi
990 Europlan Direct
BetonDesign, kleur Agate Grey
2K Finish Coat