Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Wat zijn de voordelen van het complete Eurocol Hybrid-systeem?

‘De 924 Europlan Hybrid hebben we in 2019 ontwikkeld omdat we steeds vaker een belletje kregen dat stoffeerders met de ‘verkeerde’ egalisatie op een renovatieklus stonden’, zegt Technisch-commercieel adviseur Alvin Grondstra. ‘Ze vroegen dan of ze toch niet alsnog door konden, bijvoorbeeld door extra goed of zelfs dubbel te primen. Ik begrijp dat wel, er is geen tijd om de zakken om te ruilen en de klus moet wel vandaag worden geklaard. Zo gaat het. Onze productontwikkelaars hebben daarop de 924 Europlan Hybrid ontwikkeld, zodat je als stoffeerder in het vervolg nog maar een type egalisatie in je bus of magazijn hoeft te houden om elke egaliseerklus uit te voeren.

Nu ook reparatiemortel

Maar na de succesvolle introductie van de 924 zagen wij een groeiende vraag naar een sneldrogende reparatiemortel die, net als de 924, geschikt is voor verschillende ondervloeren. Want tot voor kort moest je twee verschillende reparatiemortels bij je hebben, een voor anhydrietvloeren (944 Europlan Alphy Quick) en een voor zandcementdekvloeren (945 Europlan Solid). En dus hebben we nu als aanvulling op de 924 Europlan Hybrid de 946 Europlan Hybrid Repair ontwikkeld. Hiermee is het eenvoudige en snelle hybride systeem van Forbo Eurocol nog completer gemaakt.

Systeem 924 946 2e

Minimale wachttijden

Net als de 924 heeft de 946 de eigenschappen van een echte allrounder. En bovendien is hij stofarm en sneldrogend, zodat wachttijden tot een minimum worden beperkt. Wanneer je sleuven en gaten repareert met de 946 kun je al na zestig minuten verdergaan met het voorbereiden van de ondervloer. De 924 Europlan Hybrid kan vervolgens na zes uur al worden afgewerkt met elk type vloerbedekking. Dus twijfel je over de ondergrond en wil je niet met een verkeerde egalisatie of reparatiemortel op de klus staan, en wil je gegarandeerd de volgende of zo nodig zelfs nog dezelfde dag kunnen beginnen met het aanbrengen van de vloerafwerking, dan zijn de producten van ons Eurocol Hybrid-systeem een uitkomst.

924 946 combi

Voordeel voor onze planeet

Naast de voordelen van het Eurocol Hybrid-systeem voor de stoffeerder en het vloerenbedrijf zorgen we ook samen voor onze planeet. Door te kiezen voor het Eurocol Hybrid-systeem zijn er minder verschillende grondstoffen en transportbewegingen nodig. Bovendien hebben we ook nog eens minder (drink)water nodig om tot een mooie gladde ondervloer te komen. Zo werken we samen aan het behoud van onze planeet die we door willen geven aan de volgende generatie (stoffeerders).'