Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Archief webinars (voor architecten)

Webinar architecten

Met praktijkgerichte en inspirerende webinars wil Forbo Eurocol kennis en vaardigheden online overdragen aan haar klanten.

Webinar gemist?

Wilt u de laatste webinar: DecoDesign terugkijken?
Dat is mogelijk met de onderstaande link.

Laatste Webinar DecoDesign

decodesign-webinar

Interview met Kim van Bakel

Hier een interview met Kim van Bakel van Confetti Interior over de keuze van DecoDesign voor een eigen project.

Binnenkort nieuwe webinars

Forbo Eurocol biedt doorlopende webinars aan met kennis over specifieke onderwerpen.

Binnen een uur is uw kennis over de mogelijkheden van de Surface Finishing producten van Forbo Eurocol, zoals DecoDesign, FloorColouring, LiquidDesign, BetonDesign weer helemaal up to date.

In de toekomst zullen er meer webinars volgen.

Webinar architecten

Reviews over het webinar DecoDesign

Review 1

Inspirerend Webinar gevolgd van forboeurocol over de toepassing van DecoDesign. Dit is een stijlvolle nieuwe vloer- en wandafwerking. De vloer en wand bestaat uit een combinatie van een basislaag met een opgespoten pixeldessin, afgewerkt met een matte lak. Zelfs te gebruiken in de badkamer! (Alleen niet toepasbaar bij de natte delen).
Voordelen: Ideaal voor vloer en wand, Eenvoudige verwerking, Zeer sneldrogend, Uitstekende hechting, Spanningsvrij oppervlak, Gunstig verbruik, Project in 1 dag uitvoerbaar, Stijlvol en duurzaam, Op waterbasis. Er is keuze uit diverse stijlvolle en tijdloze kleurcombinaties, love it! 🖤 .

Review 2

Nu even een webinar aan het kijken een nieuw product van Forbo Eurocol. Een terrazzolook vloer en wandafwerking. Ziet er uit als een gietvloer, maar daarna komen er spetters op. Nice! Jullie hebben weer een leuk product gelanceerd en handig ook zo'n webinar!

Review 3

Ik was positief verrast door de webinar, complimenten. Goede voorbereiding, veel informatie in een korte tijd. Ook goed om van anderen de vragen te horen en jullie waren erg open in het delen van specificaties en de kosten.

Review 4

Leuke webinar, zeker blijven doen. Interessant en onderhoudend, maar wel technisch

Aanvraag DecoDesign samples
Klik hier voor uw DecoDesign samples aanvraag.