Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Links

DecoRad
DecoRad® Systems bv biedt een compleet assortiment aan on-site UV/LED uithardingsapparatuur evenals industriële UV LED-apparatuur. 326 UV-Careshield is verkrijgbaar bij DecoRad.
DecoRad .

BVP
Is de Nederlandse brancheorganisatie voor projectinrichting. Binnen het BVP zijn projectinrichters en leveranciers en fabrikanten van harde en zachte vloeren, lijmen, raambekleding en andere relevante productgroepen vertegenwoordigd.
BVP

Bouwbesluit online
Bouwbesluit digitaal toegankelijk gemaakt.
Bouwbesluitonline

STABU
De site voor iedere bestekschrijver.
Stabu

Bovatin
De Bond Van Aannemers van Tegelwerken In Nederland is in 1950 opgericht. BOVATIN stelt zich kort gezegd ten doel het behartigen van de maatschappelijke, economische en technische belangen van de leden.
Bovatin

Stichting Bouwresearch SBRCURnet
SBRCURnet verzamelt kennis en informatie die bouwpartners nodig hebben in hun dagelijks werk. Theoretisch goed onderbouwd en praktisch toepasbaar.
SBRCURnet

Cobo-systems
Databank met bouwproducten, fabrikanten en importeurs, 10.000 merken, technische fiches en bestekteksten.
CoboSystems

TNO
Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek.
TNO

Fabrikanten Bestekservice
Overzicht van alle bestekservices (ook online IPS) in de Nederlandse bouw. Ook de UAV, het UAR en andere documenten kunnen worden geraadpleegd.
FBS-Index

Viba-Expo
Stichting VIBA EXPO is een landelijk platform voor duurzaam en ecologisch bouwen, wonen en werken met een unieke en Europa's grootste permanente expositie van bouwmaterialen, installaties, ontwerpen en diensten die bijdragen aan een menswaardige en natuurlijke leefomgeving.
Viba-Expo

IKOB-BKB
Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen (IKOB) en BV Kwaliteitsverklaringen Bouw (BKB). Zijn actief op een breed terrein; van certificeren tot attesteren, van onderzoek en ontwikkeling tot projectgerichte controle op de bouwplaats.
KOB-BKB

VLK
De Vereniging Lijmen en Kitten is de branchevereniging van de Nederlandse lijm- en kitindustrie. De vereniging komt voort uit de fusie in 2010 van VNL en de VNVI.
Vereniging-VLK

Nederlandse Bouw-Documentatie (NBD)
Is al bijna 30 jaar hét multimediale product- en leveranciers zoeksysteem voor de ontwerpende en uitvoerende bouw. NBD bevat gestructureerde informatie van 3.000 leveranciers en 20.000 producten.
nbd-online

WTCB
Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf.
WTCB

Het Nederlandse Normalisatie-Instituut
De nationale normalisatie-instelling NEN- en NEN-EN normen.
NEN

ZeeBoer b.v.
Is een vooruitstrevend informatietechnisch adviesbureau met specialistische kennis van de bouw (B&U) en de grond-, weg- en waterbouw (GWW).
Zeeboer