Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Werken bij Eurocol

Marco Wouda

Jouw volgende stap

Getalenteerde en gemotiveerde werknemers zijn onze grootste kracht. Zij zijn dan ook degenen die onze producten maken en verkopen, die ideeën hebben, oplossingen bespreken met collega’s en klanten, die taken zo goed als ze kunnen uitvoeren – en dan manieren vinden om ze nog beter uit te voeren. Wij koesteren hun capaciteiten door het aanmoedigen van hun zelfredzaamheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en initiatief, individueel en in teams, door middel van training en een managementbenadering die niet alleen mensen verbindt door hiërarchie, maar juist door onderlinge communicatie.

Eurocol employees in a meeting situation

Ons bedrijf

Forbo Eurocol heeft zich in augustus 1972 als zelfstandig bedrijf gevestigd op de huidige locatie aan de Industrieweg te Wormerveer. Forbo Eurocol Nederland B.V. is marktleider in Nederland voor de ontwikkeling, productie en verkoop van egalisatiemiddelen, lijmen en lakken. Bij Forbo Eurocol Nederland B.V. werken momenteel ongeveer 130 medewerkers.

Er zijn 4 fabrieken op het bedrijfsterrein in Wormerveer. In de Poederfabriek maakt men lijmen, voeg- en egaliseermiddelen in poedervorm. In de Pasteuze Lijmfabriek worden kant-en-klaar lijmen voor vloeren en tegels geproduceerd, die in pastavorm in emmers worden afgetapt.

Onze Extruderfabriek produceert lasdraad; een verbindingsmiddel om linoleumvloerdelen zo goed als onzichtbaar met elkaar te verbinden en de Lak- of Vloeistoffabriek maakt lakken en onderhoudsmiddelen voor linoleum en vinyl. In de fabrieken wordt in dagdienst gewerkt.

Daarnaast zijn er natuurlijk afdelingen als Technische Dienst, Magazijn Gereed Product, ICT, Verkoop, Financiën, Research & Development, Marketing, Sales Export, en Personeel & Organisatie. Ook hebben wij een aantal medewerkers in de Verkoop Buitendienst, die onze klanten door heel Nederland verspreid adviseren over de toepassingen van onze producten.

kitfabriek abdel

Forbo Eurocol Nederland B.V. als werkgever

Forbo Eurocol Nederland B.V. heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris
en bijvoorbeeld een vaste 13e maand, 8,33% vakantietoeslag, een fietsplan of reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en studiekostenvergoedingen. Onze cultuur kenmerkt zich door haar informele en laagdrempelige karakter.

leo borst 5

Sinds 22 jaar is Leo Borst werkzaam bij Forbo Eurocol in Nederland. Maar eind jaren 80 deed hij daar in de zomervakanties al ervaring op in de analytische chemie. Hier leest u waarom hij een eerste baan bij Eurocol afwees en wat hij op dit moment ontwikkelt.