Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Welke projectgaranties geeft Forbo Eurocol?

‘Om te profiteren van de garanties die Forbo Eurocol geeft, moet je natuurlijk vooraf en tijdens het werk voldoen aan de technische voorwaarden. Dat lijkt duidelijk en eenvoudig, maar we weten allemaal dat het toch in de praktijk nog weleens misgaat, door verschillende omstandigheden’, zegt teamleider Technische adviezen Ferry de Lange. ‘Onder druk werkomstandigheden accepteren die niet aan de kwaliteitseisen voldoen, of een andere werkwijze toepassen, een wisselende bezetting op de bouwplaats: het zijn situaties die we regelmatig tegenkomen als oorzaak van technische problemen. Het gevolg: lastige discussies over de verantwoordelijkheid en het oplossen daarvan. Dat wil je niet. Als er iets misgaat, wil je zonder gedoe kunnen terugvallen op de garanties van Forbo Eurocol. We bieden drie vormen van projectgarantie die verwerkers en opdrachtgever extra zekerheid bieden.

Ferry 5

Eurocol Project Garantie

De Eurocol Project Garantie kunnen wij geven op de hechting van tegellijmen en de producten voor het Waterdicht Tegelwerk Systeem voor woningbouwprojecten vanaf circa tien woningen en voor utiliteitsbouwprojecten met meer dan 500 m² wand- en/of vloertegelwerk. Maar let op: je moet die projecten tijdig bij ons aanmelden, minimaal één week voor aanvang, zodat onze Technisch-commercieel adviseur vooraf een verwerkingsadvies kan opstellen. De adviseur komt dan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden een of meerdere keren het werk inspecteren. En zodra het project klaar is en aan alle voorwaarden is voldaan, kan het projectgarantiecertificaat bij ons aangevraagd worden. De garantietermijn is hierbij afhankelijk van de toegepaste Eurocol-producten.

686 in badkamer

Eurocol Verzekerde Project Garantie

Eurocol Verzekerde Project Garantie biedt klanten en verwerkers van Eurocol-producten extra zekerheid, bovenop de wettelijke productgarantie. Hierbij worden de financiële gevolgen van aansprakelijkheid afgedekt met een verzekering. Dit geeft de gedupeerde de zekerheid dat hij of zij schadeloos gesteld wordt, ongeacht of de leverancier of fabrikant nog bestaat, dan wel financieel draagkrachtig genoeg is. Installatiebedrijven zoals vloerenbedrijven, woning- en projectinrichters, weten zich hierdoor nog meer gesteund bij de uitvoering van hun projecten. Maar ook de opdrachtgever profiteert met deze garantie, die afhankelijk van de toegepaste producten vijf of tien jaar is, van aantrekkelijke voordelen.

Brandweer 3b

Forbo System Solutions Garantie

De Forbo System Solutions Garantie is het resultaat van een unieke krachtenbundeling en samenwerking tussen Forbo Flooring en Forbo Eurocol. Met System Solutions bieden wij een uitgebreid pakket aan gegarandeerde vloeroplossingen. Daarbij kiest een klant voor Forbo Flooring-vloerbedekking en de meest recente installatieproducten van Forbo Eurocol, zoals lijmen en egalisatiemiddelen. De vloerbedekking en de verwerking zijn perfect op elkaar afgestemd. Het grote voordeel van Forbo System Solutions is bovendien dat de opdrachtgever verzekerd is van een kwaliteitsvloer met Forbo-garantie. Want krijg je normaal je garantie op alle losse elementen via de diverse leveranciers, bij Forbo System Solutions ben je verzekerd van een garantie van tien jaar op het complete systeem, van primer tot en met vloerbedekking.

FSS

Toch tekortkoming?

Wij staan in voor de goede kwaliteit en samenstelling van onze Eurocol-producten. Mochten zich in de praktijk onverhoopt toch problemen voordoen, dan zullen we die natuurlijk uiterst serieus onderzoeken. Blijkt hieruit dat de problemen voortkomen uit een kwalitatieve tekortkoming van het product, dan doen wij er alles aan om dit naar tevredenheid op te lossen, zoals je van ons gewend bent. Ook dat is gegarandeerd.’