Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Toonaangevend in vloeroplossingen

Gegarandeerde oplossingen

Met System Solutions biedt Forbo een uitgebreid pakket aan totaaloplossingen. De grootste winst voor u als afnemer is dat System Solutions Forbo-gegarandeerde vloeroplossingen zijn. Forbo is altijd het enige aanspreekpunt. Want System Solutions omvat alle producten die nodig zijn voor het installeren van een vloer. Dus naast vloerbedekking ook de meest recent ontwikkelde installatieproducten, zoals lijmen en egalisatiemiddelen.

FSS

Forbo Eurocol Nederland B.V.

De egalisatiemiddelen, primers en lijmen uit System Solutions zijn van Forbo Eurocol Nederland B.V., een vooraanstaand producent en leverancier van bouwtechnische producten voor renovatie en nieuwbouw, is gespecialiseerd in vloerbedekkings- en wandbekledingslijmen, tegellijmen, voeg- en egalisatiemiddelen en de daarbij behorende hulpmiddelen. De producten vinden hun toepassing over de gehele wereld onder het eigen Eurocol-merk.

Forbo Flooring

Voor iedere vloerbedekking van Forbo Flooring is een System Solution beschikbaar, waardoor u altijd gegarandeerd bent van een mooi resultaat. In meer dan honderd jaar heeft Forbo Flooring zich ontwikkeld tot ’s werelds grootste linoleumproducent met export over de gehele wereld. Naast linoleum vloerbedekkingen levert Forbo Flooring ook een breed assortiment projectvinyl (in banen, stroken en tegels), tapijttegels, Flotex® en Coral® schoonloopsystemen.

Advies

Voor (technisch) advies en/of installatie-instructies kunt u contact opnemen met de technische specialisten van Forbo Flooring, telefoon 075 - 6477881, of de technische specialisten van Forbo Eurocol, telefoon 075-6271630.

Garantie

Het grote voordeel aan Forbo System Solutions is dat de opdrachtgever verzekerd is van een goede vloer met Forbo-garantie. Normaal krijgt u garantie op alle losse elementen via de diverse leveranciers. Bij Forbo System Solutions krijgt u een garantie van 10 jaar op het complete systeem, van primer tot en met vloerbedekking.

Om voor de Forbo System Solutions garantie in aanmerking te komen, dient een aantal stappen doorlopen te worden.

- Het project dient voor de uitvoering aangemeld te worden bij de accountmanager van Forbo Flooring of Forbo Eurocol Nederland B.V.

- Het project wordt bezocht door een Forbo specialist en hij brengt een installatieadvies op maat uit.

- De Forbo specialist bezoekt het project tijdens de uitvoering en maakt een verslag.

- Indien de installatie conform de uitgebrachte adviezen en voorwaarden is uitgevoerd, dan stuurt Forbo Flooring een garantiecertificaat naar de opdrachtgever.

Start hier de bestekservice System Solutions.

Brochure Forbo System Solutions

Download

  • certificaat system solutions

    Certificaat system solutions