Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Handige tips voor Vloer- en Tegeltechniek in je broekzak!

1. Zoek doelgericht via keuzemenu of zoekfunctie

Beide apps hebben een overzichtelijk keuzemenu, waarmee je direct de informatie vindt die je zoekt. Er zijn buttons voor klusadvies, Eurocol-productoverzichten en verkooppunten, voor als je onverhoopt een keer misgrijpt in je werkbus of magazijn. Andere handige functies zijn: de rekenfunctie, favorieten, instructievideo’s en advies op maat. Naast deze buttons vind je met de zoekfunctie direct de gewenste productinformatie, door simpelweg het Eurocol-productnummer of (een deel van) de productomschrijving in te voeren en op ‘zoeken’ klikken. Snel en eenvoudig! En door een klik op het ‘eurocol’-logo onder in het scherm, beland je direct op de Eurocol-website.

App 1

2. Bereken de hoeveelheid product met de rekenhulp

Door de button rekenhulp aan te klikken, worden alle relevante Eurocol-producten op de app zichtbaar. Na het aanklikken van een product verschijnt een invulmenu voor de lengte, breedte en de afmetingen van een eventuele sparing in de vloer of wand. Hierna toont de app automatisch de hoeveelheid product die je voor dit deel van het project nodig hebt. Deze stappen kun je herhalen voor alle benodigde Eurocol-producten. De rekenhulp scheelt een hoop rekenwerk, tijd en misgrijpen.

App 2

3. Vul de omstandigheden in via het klusadvies

Via de button klusadvies kun je alle denkbare projectomstandigheden invoeren. Vocht en klimatologische omstandigheden, vloer of wand, het soort tegel of vloerbedekking, de betreffende ondergrond, enzovoort. Door al deze gegevens in te voeren, geeft de app een verwerkingsadvies op maat voor deze specifieke omstandigheden, inclusief alle benodigde Eurocol-producten. Wil je dit advies bewaren voor vergelijkbare projecten in de toekomst, dan kun je het toevoegen aan je favorieten, door op het vlaggetje rechtsboven op het display te klikken.

App 3

4. Hoe zat het ook weer? Bekijk de instructievideo’s

Soms sta je op een werk en stel je jezelf de vraag: wat was ook weer de juiste verwerkingswijze met een bepaald Eurocol-product? Welke voorbereidingen, welk gereedschap, open tijd en hechting, hoe afwerken, enzovoort. Dan is het handig om via de app direct de betreffende instructievideo (alleen op de Tegelklus-app) te kunnen bekijken op het YouTube-kanaal van Forbo Eurocol. Stap voor stap zie je hoe je het best te werk gaat, voor een perfect resultaat.

App 4

5. Specifieke vraag? Stel hem via advies op maat

Het komt weleens voor: een situatie waar je ondanks al je vakkennis en ervaring en de Eurocol-productinformatie toch niet uitkomt. Die vraag kun je dan direct stellen via de app-functie advies op maat. Je geeft een beknopte omschrijving van de situatie, waarbij je desgewenst ook een of meer foto’s kunt uploaden en meesturen. Loop je onverhoopt vast op een werk en is er de hoogste spoed bij geboden, dan kun je natuurlijk ook bellen met Customer Service. Handig: tijdens kantooruren kun je hiervoor de sneltoets op de app gebruiken, waarmee je smartphone automatisch verbinding maakt met deze afdeling.

App 5

Download de Vloertechniek app hier: Google Play en app Store.

Download de Tegelklus app hier: Google Play en app Store.