Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Zo haal je meer uit je app voor Vloer- en Tegeltechniek!

1. Zo zoek je doelgericht

Beide Eurocol-apps bieden een toegankelijke zoekstructuur. Vanuit een overzichtelijk keuzemenu kom je via buttons eenvoudig waar je zijn moet. Zo vind je bijvoorbeeld handige klusadviezen en productoverzichten. Maar ook de dichtstbijzijnde Eurocol-verkooppunten, voor als je op een werk onverhoopt een keer misgrijpt. Daarnaast zijn er allerlei handige opties, zoals de rekenfunctie, favorieten, instructievideo’s en advies op maat. Met de uitgebreide zoekfunctie vind je alles door een productomschrijving of een deel daarvan in te voeren. Ook het zoeken op artikelnummer verloopt moeiteloos. En wil je rechtstreeks naar de Eurocol-website? Hiervoor hoef je alleen maar op het Eurocol-logo onderaan op het scherm te klikken.

App 1

2. Hoeveel heb je nodig? De app rekent het voor je uit

Als je weet welk(e) product(en) je nodig hebt, is het ook handig te weten hoeveel van elk. Klik op de button ‘Rekenhulp’ en alle relevante producten verschijnen in beeld. Je kiest een product en voert de lengte en breedte in van de wand of vloer die je wilt bewerken. Hierbij kun je ook de maten van eventuele sparingen invullen. De app rekent vervolgens automatisch uit hoeveel je voor dat specifieke deel van het project nodig hebt. Herhaal dit voor alle producten die je gaat verwerken. Het scheelt je veel rekenwerk, tijd en misgrijpen.

App 2

3. Voer gegevens in voor een verwerkingsadvies

Wat is de temperatuur ter plaatse? Hoeveel restvocht heb je gemeten? Bewerk je een vloer of wand? Welke tegel of type vloerbedekking ga je installeren? En op welke ondergrond? Voer deze gegevens in en de app geeft je klip-en-klaar een verwerkingsadvies, inclusief de Eurocol-producten die je daarbij moet gebruiken. Tip: als je het vlaggetje rechtsboven op het display aanklikt, voeg je dit advies toe aan je favorieten. Altijd handig als je in de toekomst een vergelijkbare klus gaat uitvoeren.

App 3

4. Voor de tegelzetter: bekijk een instructievideo

Zelfs de meest ervaren tegelzetter krabt zich weleens achter de oren hoe hij of zij een klus het best kan aanpakken. Via de Tegelklus-app heb je direct toegang tot handige verwerkingsvideo’s op het Eurocol-YouTube-kanaal. Hoe bereid je het tegelwerk voor, welke gereedschappen gebruik je bij een bepaalde tegel of tegellijm? Hoe zat het ook weer met de open tijd, hechting en afwerking? Stap voor stap toont de video je hoe je het best te werk gaat, voor een perfect resultaat.

App 4

5. Geen standaardvraag? Stel hem via de app

Soms loop je tegen een technisch vraagstuk aan waarop ook de Eurocol-productinformatie niet direct antwoord geeft. De functie ‘Advies op maat’, op zowel de Tegelklus-app als Vloertechniek-app, biedt dan uitkomst. Beschrijf in het kort de situatie van het project, waarbij je ook foto’s vanaf je smartphone kunt uploaden en meesturen. Via de app komt je vraag dan terecht bij een Eurocol-medewerker die het voor je uitzoekt. Is er haast bij geboden, dan kun je natuurlijk gelijk bellen naar de afdeling Technische adviezen (075 627 1630). Handig: tijdens kantooruren kun je hiervoor de sneltoets op de app gebruiken. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met je Technisch-commercieel adviseur. Hij of zij komt graag even langs op het werk voor een advies ter plaatse.

App 5

Nog geen Eurocol-app op je smartphone?

Download de Vloertechniek app hier: Google Play en app Store.
Download de Tegelklus app hier: Google Play en app Store.