Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Trends

Welkom op onze trendblogpagina! Je vindt hier blogs vol met ideeën en tips om jouw interieur nog meer te laten leven. Dat de vloer hierin een belangrijke rol speelt, spreekt voor zich.

Speciaal voor Forbo Flooring verzorgt trendwatcher en interieurjournalist Monique van der Reijden unieke trendblogs. Zo zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de laatste trends in design, architectuur en interieur.

Ontdek de laatste trends hieronder en laat je inspireren!

Trendblogs

 • ZenZucht

  Zenzucht

  Trend

  ZenZucht - Trends 2021

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2021? De woontrend ZenZucht is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Trendblog: Zomer zonder grenzen

  Zomer zonder grenzen

  Trend

  Trendblog: Zomer zonder grenzen

  Laat je inspireren door de nieuwste woontrend voor 2020! Deze trend is samengesteld door het editorial team van Trend Compass voor de bekende designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gaël Maison.

 • Trend Beeldbepalers

  Beeldbepalers

  Trend

  Trendblog Beeldbepalers

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2021? De woontrend BEELDBEPALERS is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Trend supernatural

  Supernatural

  Trend

  Trend Supernatural