Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Interieurtrends met Forbo vloeren

Welkom op onze trendblogpagina! Je vindt hier blogs vol met ideeën en tips om jouw interieur nog meer te laten leven. Dat de vloer hierin een belangrijke rol speelt, spreekt voor zich.

Speciaal voor Forbo Flooring verzorgt trendwatcher en interieurjournalist Monique van der Reijden unieke trendblogs. Zo zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de laatste trends in design, architectuur en interieur.

Ontdek de laatste trends hieronder en laat je inspireren!

Trendblogs

 • Trend Space Lounge

  Space Lounge

  Trend 3 - 2022

  Trendblog Space Lounge

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2022? De woontrend Space Lounge in het interieur is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Trendblog Symboliek

  Symboliek in het interieur

  Trend 2 - 2022

  Trendblog: Symboliek in het interieur

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2022? De woontrend Symboliek in het interieur is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Kleurimpuls-collectible design

  Kleurimpuls

  Trend 1 - 2022

  Trend 2022 - Kleurimpuls

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2022? De woontrend Kleurimpuls is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Funkyfolklore-beeld

  FunkyFolklore

  Trend 3 - 2021

  Trend 3 - 2021 Funky Folklore

  Laat je inspireren door de nieuwste woontrend voor 2021? De woontrend FunkyFolklore is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • ZenZucht

  Zenzucht

  Trend 2 - 2021

  ZenZucht - Trends 2021

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2021? De woontrend ZenZucht is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Trend Beeldbepalers

  Beeldbepalers

  Trend 1 - 2021

  Trendblog Beeldbepalers

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2021? De woontrend BEELDBEPALERS is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Trendblog: Zomer zonder grenzen

  Zomer zonder grenzen

  Trend 3 - 2020

  Trendblog: Zomer zonder grenzen

  Laat je inspireren door de nieuwste woontrend voor 2020! Deze trend is samengesteld door het editorial team van Trend Compass voor de bekende designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gaël Maison.

 • Trend supernatural

  Supernatural

  Trend 2 - 2020

  Trend Supernatural

  Laat je inspireren door de woontrend voor 2020! De woontrend Supernatural is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.

 • Stenentijdperk

  Het Stenen Tijdperk

  Trend 1 - 2020

  Trend 2020 - Het Stenen Tijdperk

  Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2020? De woontrend Het Stenen Tijdperk is samengesteld door het team van Trend Compass exclusief voor de designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison.