Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

linoleum vloerinspiratie

Trend 2020: Supernatural

trendblog

In de eerste edities van 2020 wordt deze woontrend gepubliceerd en de nieuwste trendkleuren uit de Forbo Marmoleum collectie maken deel uit van de inspirerende noviteiten in deze productie. Laat je inspireren door deze nieuwe ‘supernatural’ woonsfeer!

Streepvloer

In het nieuwe modern-landelijke interieur draait het om de ultieme mix van naturellen en pastellen. Dankzij de gestreepte trendvloer van Marmoleum kleur 3266 Lilac gecombineerd met Marmoleum vtw16 in kleur Kwarts van Forbo komt de trendy sfeer tot leven. De lichte houten fineer wand en de houten en rotanmeubelen geven de ambiance een Scandinavische draai.

Op de foto: trendbeeld uit de trendproductie “De zachte curve” voor Eigen Huis & Interieur i.s.m. Trend Compass met de vloer ‘Marmoleum Fresco’ in kleur 3266 Lilac gecombineerd met ‘Marmoleum vtw16’ in kleur Kwarts. Fotografie: Floor Knaapen.

trendblog linoleum fotografie Floor Knapen
trendblog marmoleum splash

De nieuwe pastelvloer

De nieuwste kleuren en materialen ontdek je in de trend SUPERNATURAL. Wat dacht je van stoelen en wandlampen van cannage, tafels van onyx en lila of een marmoleum vloer in de nieuwste trendkleur Splash. De combinatie van natuurlijke en gevlochten materialen, organische structuren en pastelkleurige accenten geven het interieur een soort ‘supernatural’ power!


Op de foto: Marmoleum ‘Splash’, kleur 3429 Blue Moon in de trendproductie “De zachte curve” voor de Eigen Huis & Interieur i.s.m. Trend Compass. Fotografie: Floor Knaapen

Kalk, kwarts en Lila

Pastelkleuren zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woontrends. Voor 2020 zijn lila en pastelblauw de nieuwe trendkleuren die worden gecombineerd met bleke naturellen zoals de Marmoleum vloer vtw02 in de kleur Kalk of de Marmoleum vtw16 in de kleur Kwarts.

Op de foto links: Vloer Marmoleum vtw02 in kleur Kalk in de nieuwe trendproductie “De zachte curve” voor Eigen Huis & Interieur i.s.m. Trend Compass – foto: Floor Knaapen. Rechts: Vloer Marmoleum Fresco in kleur 3266 Lilac gecombineerd met Marmoleum vtw16 in kleur Kwarts.

trendblog marmoleum
trendblog Marmoleum

Trend: Mellow Yellow

Dat geel als trendkleur in 2020 belangrijk wordt is duidelijk, maar hóe combineer je dit in het interieur? De Marmoleum vloer vtw02 in de kleur Kalk is een zachte basis om te mixen met de trendkleuren geel en lila. Door nieuwe materialen zoals cannage, fluweel en kasjmier wol te gebruiken, versterk je het ultieme softness gevoel in huis.


Foto: Marmoleum vloer vtw02 in kleur Kalk in de trendproductie “De zachte curve” voor de Eigen Huis & Interieur i.s.m. Trend Compass – foto Floor Knaapen. Op de foto rechts: Vloer ‘Marmoleum Fresco’ in kleur 3266 Lilac gecombineerd met Marmoleum vtw16 in kleur Kwarts.

Behind the scenes

Voor de professionele vloerleggers van Forbo is geen vloerpatroon te gek. Je kunt zelf een mooi grafisch motief bedenken en je creëert een unieke en persoonlijke vloer in huis. Voor de trendproductie van Eigen Huis & Interieur en Feeling Wonen werd het streeppatroon in twee kleuren Marmoleum zorgvuldig in de fotostudio gelegd.


STYLINGTIP: Je kunt ook voor een unikleurige Marmoleum vloer kiezen en het streepdessin juist op de wand laten terugkomen. Mix met hout en glas voor een goede balans tussen naturel en pastel. Zo haal je de SUPERNATURAL TREND in huis!

trendblog marmoleum