Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Werken bij Forbo Flooring Systems

Maak deel uit van ons team!

Forbo is één van de grootste vloerbedekkingsfabrikanten ter wereld. We ontwikkelen, produceren en verkopen producten van de allerhoogste kwaliteit voor de projectenmarkt en voor de consumentenmarkt.

Forbo stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Maar de lat ligt bij Forbo net zo hoog als het gaat om goed werkgeverschap. Niet voor niets. Want het succes van Forbo ligt in de handen van haar medewerkers. Daarom investeert Forbo duurzaam in haar medewerkers: in hun ontwikkeling, betrokkenheid, motivatie en gezondheid.

Werken bij Forbo

Vacatures

Vacatures

Ben je op zoek naar een baan bij een van de leukste werkgevers van Nederland? Ga naar ons actuele vacatureoverzicht hieronder en vind snel een baan die bij jou past.

Sollicteren gaat eenvoudig en online via de “apply” button onderaan jouw favoriete vacature.

Klik hier voor het vacatureoverzicht

Employee in Expo
Forbo - Fabriek medewerker

Vacatures Productie en Logistiek

Wil je op korte termijn bij ons aan de slag als operator of logistiek medewerker? Of ben je op zoek naar een tijdelijke baan in de vakantieperiode?

Bekijk de Forbo vacatures bij Timing, ons uitzendbureau!

Klik hieronder op de link, schrijf je in bij Timing en solliciteer direct online.

Vacatureoverzicht van Forbo: TIMING UITZENDBUREAU

Werken bij Forbo

Forbo Flooring, wie wij zijn

Wie wij zijn

Als wereldmarktleider in linoleumvloeren stelt Forbo hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Maar de lat ligt bij Forbo net zo hoog als het gaat om goed werkgeverschap. Niet voor niets. Want het succes van de organisatie ligt in de handen van haar medewerkers.

Wij hebben fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 20 landen.
In Nederland vind je ons in Krommenie, Assendelft, Wormerveer en Coevorden.

Werken bij Forbo Flooring Systems
Werken bij Forbo - productie

Wat wij doen

Wij investeren in onze mensen en we bieden hen een stimulerende, prettige en veilige werkomgeving. We willen dat onze mensen de meest deskundige, ervaren en betrouwbare partners zijn in de industrie en met een focus op ontwikkeling.

Wil je meer weten over Forbo Flooring Systems bezoek dan deze pagina:
over ons

Duurzaamheid zit in ons hart

Van hoe hij wordt gemaakt tot hoe hij presteert, een Forbo vloer is oprecht duurzaam. Onze vloeren zijn goed voor mensen, goed voor gebouwen en goed voor het milieu. Duurzaamheid zit in het DNA van Forbo. Van hoe we onze fabrieken aansturen tot hoe we onze ingrediënten kiezen... elke stap draagt bij aan onze missie om een betere omgeving te creëren. Zo meten we bijvoorbeeld de milieuprestatie van al onze producten en maken we onze vloeren in schone, efficiënte fabrieken die draaien op 100% groene energie.

Bezoek onze duurzaamheidspagina

Forbo - Dame met boek

Jouw carrière bij Forbo

Iedereen en elk niveau

Wij bieden carrières voor iedereen. We hebben meerdere disciplines in onze organisatie, waaronder Sales & Marketing, Business Development, Finance, Productie, IT en Engineering en op alle niveaus; of je nu stagiair, een young potential, ervaren professional of manager bent, we zullen investeren in je carrière en geven je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Forbo - Sales team
Forbo - Telford

Marktconforme salarissen en goede pensioenregeling

Forbo biedt een marktconform salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. In dit arbeidsvoorwaardenpakket is er de mogelijkheid om voorwaarden aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke situatie. Op het gebied van personeelsvoorzieningen kun je profiteren van kortingen op een uitgebreid pakket van verzekeringen en financiële diensten, de mogelijkheid tot het kopen van dagen en flexibele werktijden. Daarnaast is er een collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke premies en kun je deelnemen aan de fietsregeling. Forbo heeft voor iedere locatie in Nederland een goede pensioenregeling waaraan je verplicht deelnemer bent.

Ontwikkel jezelf

Binnen Forbo Flooring stellen we professionele ontwikkeling voorop. We zijn gecertificeerd als "Investors in People" en bieden mogelijkheden om je kennis en persoonlijke-, management- en leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen.

Werken voor Forbo

Stage- en afstudeermogelijkheden

Stage- en afstudeermogelijkheden

Waar leer je een vak nu beter dan in de dagelijkse praktijk? We laten je graag kennismaken met Forbo. Ter voorbereiding op je toekomstige carrière biedt Forbo je namelijk alle kans om je in jouw vakgebied verder te ontwikkelen. Je bent onderdeel van het team binnen een afdeling. Daar leer je veel van. Bovendien kun je ervan verzekerd zijn dat we je goed begeleiden en regelmatig overleg hebben met de stagebegeleiding van je opleiding (MBO/HBO/WO).

Ben je bijna klaar met je opleiding en zoek je een interessant bedrijf om af te studeren? Ook in dat geval kun je bij ons alle kanten op. Je kunt je interesse kenbaar maken via het sturen van een e-mail aan onze HR adviseur Isabel Soler van de Graaf.

Stuur ons een e-mail

Stage lopen bij Forbo Flooring Systems

Locaties in Nederland

Werken in Assendelft

Forbo Flooring in Assendelft ontwikkelt, produceert en verkoopt linoleum vloerbedekking, bulletin board en materialen voor (kantoor) meubilair. In Assendelft bevindt zich één van de 2 linoleum productielocaties, de andere locatie is in Schotland. Linoleum van Forbo Flooring wordt verkocht aan meer dan 40 landen. De fabriek is zowel ISO 9001 als 14001 gecertificeerd.

Bezoekadres:
Forbo Flooring B.V.
Industrieweg 12
1566 JP Assendelft

Forbo Assendelft
Forbo Coevorden

Werken in Coevorden

Forbo-Novilon produceert en ontwikkelt vinyl vloerbedekkingen voor consumenten en voor projecten. De vloerbedekkingen worden wereldwijd verkocht. Forbo-Novilon is gestationeerd in Coevorden, een markante stad én de oudste stad van Drenthe. Werken bij Forbo-Novilon betekent deel uitmaken van een dynamische organisatie waarin groei, vernieuwing en verandering voorop staan.
Een prachtige plek om te werken. Maar ook een hele bereikbare. Voor onze relaties, onze leveranciers, maar vooral ook voor onze medewerkers. Door de verbeterde infrastructuur en meestal filevrije aanrijroutes is Forbo-Novilon optimaal bereikbaar.

Bezoekadres:
Forbo Novilon B.V.
Parallelweg 45
7741 KA Coevorden

Werken in Krommenie

Forbo Flooring Coral produceert de Coral schoonloopsystemen. Coral is marktleider in entree vloersystemen. De fabriek is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Bezoekadres:
Forbo Flooring Coral N.V.
Vlietsend 20a
1561 AC Krommenie

Werken bij Forbo - logistiek