Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleum trendsignalement

Trend 2022: Space Lounge

Trend Space Lounge

Marmoleum in moderne camouflage

De trend SPACE LOUNGE is geïnspireerd op een futuristische lifestyle met een focus op het ‘nieuwe witpalet’ in het interieur. Door wit te mixen met pastel grijstinten, zilverglanzende metallics en iriserende accenten in roze, zachtgroen en lichtblauw ontstaat een intergalactische sfeer. In de nieuwste editie van Eigen Huis & Interieur is de Marmoleumvloer van Forbo een eyecatcher in deze publicatie met vijf verschillende kleuren in een facetpatroon gelegd.

Huis van de toekomst

Met organische en ronde vormen en lijnen in het interieur versterk je het gevoel van well-being. In deze eetkamer staan de designmeubelen van Artifort mooi gecoördineerd op de Marmoleumvloer die voor de balans en architectonische beleving juist weer geometrisch in patroon is gelegd. De sfeer voelt licht, ruimtelijk en futuristisch aan.

Trend Space Lounge

Trendtip 2023-24 White & light is coming

Kijkend naar de actuele woontrends vol kleur en verzadigde retro kleuren is er voor 2023-2024 een tegenbeweging te signaleren. Het interieur dat licht, ruimtelijk, slank en ‘intergallactic’ aanvoelt. Een sfeer waarin niet meer dan een paar accessoires kleur geven aan een rustgevende, lichte ruimte. Belangrijk voor dit trendinterieur zijn de highlights in zilverkleurige metallics. Voor dynamiek wordt er gespeeld met toon-op-toon beige/grijze/zachtgroen/pastelblauw tonen en verschillende subtiele dessins.

Trend Space Lounge
trend space lounge

Trendsignalement

Artdirector Monique van der Reijden: “Voor deze trend hebben we een geometrisch patchwork patroon ontworpen bestaande uit vijf kleuren die dicht bij elkaar liggen waardoor de totale uitstraling van de vloer ingetogen en kunstzinnig is. Dankzij de marmering en organische structuur geeft deze duurzaam gemaakte vloer de sfeer een natuurlijke basis.

Het facetpatroon werkt als een moderne camouflage waarmee we laten zien hoe je ‘minimal’ kunt gaan met 5 kleuren Marmoleum in één vloer ontwerp.

trend space lounge

Stylingtip

In deze trend is fel kleurgebruik minimaal maar het hoort er wel bij en springt er zeker uit. De actuele modische kleuren roze en groen zijn ‘cool’ in de mix met wit, zilver metallic, zand en lichte houtskleuren. Door dit kleurgebruik voelt de sfeer sportief, jong en funky aan!

Trend Space Lounge

Beton met kleur

De nieuwe Marmoleum Concrete 3733 Yellow Shimmer heeft een neutrale, natuurlijke uitstraling op een groot oppervlakte maar van bovenof – topdown! – zie je de kleine geel en groen accentjes verwerkt in deze betonlook vloer. Mooi in een witte ruimte met hier en daar een gekleurd designobject!

Bekijk de Yellow Shimmer en bestel een staal

Trend Space Lounge

Eigen Huis & Interieur 4-2022

Nu in de winkel: editie 5 van Eigen Huis & Interieur, het grootste designblad van Nederland!

Haal hem in huis of bekijk hier alvast de nieuwste woontrend Teken aan de wand

Credits totale trendpagina:
Trendproductie: Space Lounge i.s.m. Trend Compass
Art direction & styling: Monique van der Reijden
Fotografie: Kaatje Verschoren

EH&I 5-2022