Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleum vloerinspiratie

Trend 2022: Kleurimpuls

kleurimpuls

Marmoleum in de hoofdrol

Het interieur anno 2022 is duurzaam, kleurrijk en kunstzinnig. In de nieuwe trend ‘Kleurimpuls’ van Eigen Huis & Interieur klaart alles op van de trendkleuren jong oranje en optimistisch blauw. De basis is en blijft naturel met hout, steen en beton. De Marmoleum Linear vloer past in het nieuwe trendbeeld met het grafisch-organische streepeffect. De matte, natuurlijke uitstraling zorgt voor een warme, huiselijke sfeer en ‘neutraliseert’ de felle kleuren.

Collectible Design

Niet zomaar even een fauteuil of bijzettafel in het interieur anno 2022; elk object is een collectible design object dat z’n waarde behoud en tijdloos is. De designklassieker ‘Up’ uit 1969 van Gaetano Pesce voor B&B Italia voelt in zijn nieuwe gestreepte jas hypermodern aan. Herhaal de ronde en organische vormen in de rest van het interieur, bijvoorbeeld met de nieuwe handgevormde zwarte keramische bijzettafels en sculpturen van 2222 Studio.

Marmoleum kleur 5225 compressed timeKleurimpuls 2

Zonnekracht

De blauw-oranje combinatie geeft een sportieve kracht aan het interieur waardoor een energieke sfeer ontstaat. Grafische rasters en stoere ribbels worden afgewisseld met ronde en organische vormen. De cirkel is een speels element. Zwart is bezig met een comeback in het interieur in meubelen, kasten en accessoires vaak gemixt met rvs en aluminium.

De Marmoleum linear vloer is een duurzame en praktische vloer geschikt voor in elke leefruimte. De lichtgrijze ondertoon van de kleur Stonehenge 5249 coördineert mooi met beton, glas en staal. Het organische streepeffect van de houtnerf geeft de vloer een opvallende uitstraling die de ruimte langer doet lijken (of juist breder, afhankelijk van de legrichting).

Kleurimpuls-zonnekracht

Stylingtip

Geef je interieur een ‘booster’ met de nieuwe trendkleuren oranje en blauw maar houdt de vloer rustig en naturel. De matte uitstraling van de Marmoleum Linear vloer geeft het interieur een warme sfeer en ‘neutraliseert’ de actieve, felle kleuren. Zo ontstaat een rustige balans die het gevoel van well-being vergroot!

Meer structuur

Mix streepdessins, stalen rasters, zachte ribbels en stoer vlechtwerk door elkaar heen. Het spel van al die structuren en natuurlijke optieken maakt een spannend geheel. De Marmoleum Lineair vloer versterkt in dit interieur het stoere en moderne karakter.

Marmoleum kleur 5249 Stonehenge

Kleurimpuls-meer structuur

Eigen Huis & Interieur 6-2021

Nu in de winkel: de nieuwste editie van Eigen Huis & Interieur, het grootste designblad van Nederland!

Haal hem in huis of bekijk hier alvast de nieuwste woontrend Kleurimpuls

Credits totale trendpagina:
Trendproductie: Kleurimpuls i.s.m. Trend Compass
Art direction & styling: Monique van der Reijden
Fotografie: Kaatje Verschoren

eh&i 6-2021