Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

linoleum Trendvloer

Trend 2020: Zomer zonder grenzen

Overzichtsfoto trendblog 2020 met lichte kleuren Marmoleum Frescop de vloer

In de nieuwste trendproductie ‘Zomer zonder Grenzen’ voor de woonbladen Eigen Huis & Interieur en Feeling Wonen is een Marmoleum vloer de basis voor de stylingpresentatie van spraakmakende noviteiten op designgebied. Speciaal voor deze productie heeft stylist Monique van der Reijden het cirkelvormige patroon ontworpen. Ronde en organische vormen zijn in opkomst en zien we in deze trend publicatie ook terug in de meubelen, de achterwand en accessoires.

Marmoleum Trendvloer

Zachte, warme trendkleuren zoals botergeel en zand tinten zien we terug in de nieuwste woontrends en ook in deze productie genoeg inspiratie voor deze nieuwe trendy woonsfeer. De Marmoleum vloer in de productie ‘Zomer zonder grenzen’ voor Eigen Huis en Interieur is in patroon gelegd met Marmoleum Fresco in kleur 3858 Barbados en 3861 Arabian pearl.

De grote halve cirkels in het vloerpatroon brengen meer dynamiek in de ruimte zonder dat het een te druk geheel wordt. Combineer met karamelkleurig keramiek en gekleurd glaswerk voor de styling. De stoere bijzettafel Blue Lagune van ontwerper Sebastien Caporusso versterkt het buitengevoel dankzij het natuurlijke materialengebruik van terrazzo en metaal.

Marmoleum Fresco op de vloer in trendblog zomer zonder grenzen met model en potjes
Trendblog zomer zonder grenzen met op de vloer Marmoleum Fresco

Buitenkamer

De trendproductie Zomer zonder Grenzen inspireert om nieuwe kleuren en materialen met elkaar te combineren. De sfeer van deze buitenkamer is puur natuur en groene accenten mogen hier niet ontbreken.

Mix grote tropische planten met bijzondere accessoires in groen en geeltinten voor een perfecte harmonie. Zo krijgen de warme naturellen in dit interieur een ‘opfrisser’. Het nieuwe servies van designer Ann Demeulemeester voor Serax is organisch met de hand gevormd en een prachtige noviteit op het gebied van tafeldecoratie.

TIP: Combineer zachte naturel kleuren met fris groen

Behind the scenes

Het team van vloerenleggers onder leiding van Jeroen Gans en zijn collega Remko Hondsmerk uit Zaandam hebben in de fotostudio in een halve dag de vloer in patroon gelegd. Een supersnelle en professionele uitdaging die door Jeroen en Remko is waargemaakt. Het team van trendcompass.nl is dan ook trots om met hen te mogen werken. Dank jullie wel!

Op de foto: Jeroen Gans, collega Remko Hondsmerk en stylist Monique van der Reijden zijn blij met het resultaat van de op maat gemaakte Marmoleum Fresco vloer in de kleur 3858 Barbados en 3861 Arabian pearl.

Installatie trendvloer Marmoleum Fresco Barbados en Arabian Pearl
Cover EH&I nr 5 zomer zonder grenzen

Eigen Huis & Interieur 5

Nu in de winkel: de nieuwste editie van Eigen Huis & Interieur, het grootste designblad van Nederland!

Haal hem in huis of bekijk hier alvast de nieuwste woontrend 'Zomer zonder grenzen': EH&I 5: Trendshopping zomer zonder grenzen

Credits totale trendpagina:
Trendproductie: Zomer zonder grenzen i.s.m. Trend Compass
Styling: Monique van der Reijden
Fotografie: Floor Knaapen