Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleum trendsignalement

Trend 2022: Symboliek in interieur

Marmoleum splash 3432 Trendblog EH&I

Marmoleum Splash als basis

We hebben behoefte aan een duurzame invulling van het interieur en een holistische diepgang in design. In de nieuwste Wonen trendproductie van Eigen Huis & Interieur staan hedendaagse symbolen en tekens centraal die richting geven aan de sfeer en beleving in huis. Hierbij komt de inspiratie zowel uit het verleden als het heden; Van de mystieke architectuur en rituelen van de oude Egyptenaren tot hedendaags kunst van onder andere Kasper Boelens die moderne Hiërogliefen als een wandschildering op de muur schildert. Zo ontstaat een uniek interieur vol collectible design en kunstschatten. Stylist Monique van der Reijden koos de Marmoleum Splash 3432 Fruitpunch als basisvloer in deze trendvisualisatie.

Stylingtip

In dit trendinterieur beleven we natuurlijke kleuren en materialen met opvallende structuren. De Marmoleum Splash 3432 Fruitpunch heeft een naturelle look met daarin actuele trendkleuren verwerkt zoals oranje, geel en rood. Dankzij de organische marmerstructuur komt de vloer natuurlijk en modisch over.

Trend symboliek

Trendsignalement: Marmoleum Splash fruitpunch

De marmerstructuur van Marmoleum Splash Fruitpunch past in deze nieuwe trend dankzij het zeer duurzame karakter van de vloer en optisch draait het vooral om het gemêleerde effect. De ‘fruity’ kleurenmix heeft een natuurlijk én funky effect. Nu trendkleuren zoals karamel, terra, butter scotch en botergeel het interieur opwarmen zien we coördinatie in nieuwe vloeren met precies deze tinten. “Ik ben verliefd op deze Splash Fruitpunch vloer van Marmoleum” aldus Monique van der Reijden (stylist) “de vloer oogt op het grote oppervlak heel naturel maar de marmering met deze hippe kleuren maakt het interieur en de hele sfeer levendig en vol energie zonder dat het dan weer te veel opvalt; mooi en tijdloos!”

Bekijk de staal: MARMOLEUM MARBLED SPLASH 3432 FRUITPUNCH

trendblog symboliek 3432

Toekomstarchief

Wat aanspreekt in deze trend zijn concepten die refereren naar oude symbolieken en mysterieuze culturen zoals die van het oude Egypte. Van tijdloze piramides tot nieuwe vormen die hun waarde nog zullen bewijzen: dit high-end interieur staat vol met hedendaagse ‘schatten’ maar voelt natuurlijk aan dankzij het gebruik van natuurlijke optieken van hout en natuursteen.

Dit basisprincipe begint bij de Marmoleumvloer. In deze woontrend worden structuren en dessins steeds opvallender en grover van marmer en terrazzo tot graniet en ‘afgebrokkeld’ beton.

Trend symboliek

Stylingtip

Een prachtige vloer/wand combinatie in de nieuwe trendproductie voor Eigen Huis en Interieur. De sfeer wordt gecreëerd met de Forbo vloer Marmoleum Splash Fruit punch gemixt met de nieuwe muurverf kleuren Rufus 455 en Morning Room 477 van Paper and Paint Library

Trend - Symboliek

Fruitcocktail

De nieuwste Marmoleum trendkleur is volgens de laaste trend van het design magazine Eigen Huis & Interieur de Marmoleum Splash 3432 Fruitpunch. Deze vloer heeft een dynamische uitstraling dankzij de ‘fruity’ kleurtjes die in de marmering verwerkt zijn.

Trend Symboliek Marmoleum splash fruitpunch

Eigen Huis & Interieur 4-2022

Nu in de winkel: de nieuwste editie van Eigen Huis & Interieur, het grootste designblad van Nederland!

Haal hem in huis of bekijk hier alvast de nieuwste woontrend Teken aan de wand

Credits totale trendpagina:
Trendproductie: Teken aan de wand i.s.m. Trend Compass
Art direction & styling: Monique van der Reijden
Fotografie: Kaatje Verschoren

eh&I