Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

linoleum vloerinspiratie

Trend 2021: Beeldbepalers

Trend 2021 Allura vinyl blue terrazzo-moodboard

In deze trendproductie wordt een selectie van trendsettende designmeubelen, vloeren en accessoires gepresenteerd. In drie verschillende ‘moods’ ontdek je de nieuwste trendkleuren, materialen en noviteiten op interieurgebied. Het editorial team van Trend Compass onder leiding van Monique van der Reijden laat in deze publicatie zien welke richting de sfeer in huis anno 2021 op gaat.

Hot Chocolate

‘Bruin is het nieuwe zwart’ wordt wel geroepen maar het is de mix van donkerbruin, zwart, hout en metallics waardoor het echte nieuwe trendbeeld ontstaat. Met de Marmoleum Cocao vloer in de kleur 3581 ‘dark chocolate’ werd de basis gelegd voor dit interieurbeeld. De aardse optiek van deze vloer met daarin de zichtbare structuur van cocoabladeren heeft een diepe, warme uitstraling. De spannende sfeer ontstaat door ook op de wanden te kiezen voor ‘de donkere kant’: de extra matte verfkleuren Copper Beech 314 en Plum Brandy 341 van Paint and Paper Library coördineren perfect met de vloer en de nieuwe wandecoratie in houtfineer.

Trend 2021 Marmoleum Dark Chocolate
Trend 2021 3581 Dark Chocolate

Luxury Living: Het bronzen tijdperk

Nu we veel meer thuis werken en verblijven is de behoefte aan meer luxe, warmte en comfort groot. In dit interieur signaleren we de opkomst van verweerd brons, donker hout en lava uitgedrukt in sculpturale vormen. De donkere Marmoleum Cocoa vloer werkt meteen in een ruimte; de luxe sfeer krijgt vorm met deze donkere basis vol unieke designobjecten en matte tonen. De vergrijsde pruimpaarse kleur is een belangrijke nieuw kleuraccent in mode en design.

Stylingtip: Cool Blue

Letterlijk en figuurlijk bedoeld: Blauw is cool om toe te passen in het interieur. Het werkt verkoelend, rustgevend maar ook ontstaat er een nieuwe dynamische sfeer doordat verschillende blauwtinten en stoere materialen zoals beton, terrazzo en messing met elkaar worden gecombineerd.

De showstopper is hier de blauwe terrazzolook vloer uit de Allura Luxe vinyl stroken en tegel collectie, kleur 63492 Blue Terrazzo

Trend 2021 Blue terrazzo Allura viinyl

Eigen Huis & Interieur 8

Nu in de winkel: de nieuwste editie van Eigen Huis & Interieur, het grootste designblad van Nederland!

Haal hem in huis of bekijk hier alvast de nieuwste woontrend 'Beeldbepalers': EH&I 8: Trendshopping Beeldbepalers

Credits totale trendpagina:
Trendproductie: Beeldbepalers i.s.m. Trend Compass
Styling: Monique van der Reijden
Fotografie: Kaatje Verschoren

Cover EH&I