Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

vinyl vloerinspiratie

Trend 2021: ZenZucht

Trend 2021: Zenzucht - Novilon 5669 warm concrete

Novilon Viva Beton - de basis voor hybride sfeer

Waar we wonen en leven is direct van invloed op hoe we ons voelen. Well-being staat centraal in deze trend en het hebben van een rustgevende leefruimte is daarbij essentieel.
Het interieur van met name de slaapkamer en badkamer is belangrijk voor het ultieme well-being gevoel. De nieuwe tendensen op het gebied van slowliving en artisanaal wonen resulteert in een holistische benadering van interieurontwerp. Vanuit een nieuw design perspectief worden design invloeden vanuit het Oosten en westen met elkaar gecombineerd. Een hybride sfeer geïnspireerd op de Japanse design esthetiek en het Scandinavische gevoel van warm minimalisme. In de slaapkamer wordt hier de basis gelegd voor deze nieuwe sfeer met de Novilon vloer Viva Beton 5669 - Warm Concrete van Forbo.

Altijd lente

De badkamer wordt ingericht met vrijstaande elementen zoals de sculpturale wasbak als nieuwste must-have. Er is ook ruimte voor een comfortabel daybed en een mix van handgemaakte en sculpturale accessoires. Groen is een tijdloze en belangrijke trendkleur die in deze trend toon-op-toon wordt toegepast.

De Marmoleum Splash - 3430 Salsa Verde heeft een natuurlijke en vernieuwende uitstraling dankzij de groene adering van het Marmoleum. De duurzame en functionele eigenschappen van Marmoleum is voor veel architecten, stylisten en consumenten een belangrijke voorwaarde voor de keuze en toepassing van een vloer want dit draagt bij aan het behoud van onze planeet.

Trendblog Zenzucht - altijd lente

Stylingtip

Met deze Viva Beton vloer in de kleur Warm Concrete creëer je in de slaapkamer een betonlook met een warme en zachte uitstraling. Combineer met natuurlijke materialen en ronde vormen in meubelen en accessoires voor de ultieme Zen sfeer.

Trendblog Zenzucht - slaapkamer novilon viva beton

Voel je zen

In dit trendinterieur speelt zwart een belangrijke rol als tegenhanger voor de naturellen kleuren en materialen. Markante, organische vormen zijn een trendsignalement zoals de Rabbit Hole Lamp, een sterk staaltje ‘bio design’ gemaakt van aarde, eierschalen en koffie van Vadim Kibardin voor Gallery Mia Karlova.

De Novilon Bella 5619 Neutral Terrazzo heeft een natuurlijke terrazzo optiek met oplichtende stukjes zilver. Prachtig mooi en subtiel als vloer in de slaap- of zitkamer. Een designklassieker mag in dit interieur niet ontbreken en zeer actueel is dan ook de fauteuil Pierre Jeanneret design Easy Chair van Object Embassy. Dit ‘start up’ merk uit Nederland maakt handgemaakte stoelen en fauteuils op een duurzame en social vriendelijke wijze.

Trendblog Zenzucht

Stylingtip

Combineer de Novilon Bella 5619 met terrazzo optiek met een bijzettafel gemaakt van echt natuursteen zoals deze bijzondere tafel Stratum Basim van Travertine ontworpen door Daan de Wit Studio. Zo versterk je de natuurlijke en luxe sfeer van het totale interieur en heb je wel de voordelen van een Novilon vloer zoals de zachte look & feel.

Trendblog Zenzucht Novilon neutral terrazzo

Eigen Huis & Interieur 2-2021

Nu in de winkel: de nieuwste editie van Eigen Huis & Interieur, het grootste designblad van Nederland!

Haal hem in huis of bekijk hier alvast de nieuwste woontrend: ZenZucht

EH&I 02-2021: Trendshopping Zenzucht

Credits totale trendpagina:
Trendproductie: Zenzucht i.s.m. Trend Compass
Styling: Monique van der Reijden
Fotografie: Tim van der Most

EH&I 02-21 cover