Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vapaa-aika, hotellit ja ravintolat

Mieleenpainuva kävijäkokemus

Kävijöiden kokemukset missä tahansa vapaa-ajan viettopaikassa ovat paljon enemmän kuin vain aktiviteetit, joihin he osallistuvat käyntinsä aikana. Sisustuksen vaikutus sekä yleinen tunnelma ovat erittäin tärkeitä, kun haluat tarjota mieleenpainuvan kokemuksen.

Australian Museum, Melbourne - Marmoleum Flooring

Vapaa-aika, hotellit ja ravintolat

Ihanteellinen lattia vapaa-ajan sekä hotelli- ja ravintola-alan tiloihin

Vapaa-aika, hotellit ja ravintolat ovat ala, joka kattaa lähes kaiken, mitä voimme vapaa-ajallamme tehdä. Aina teatteri- tai stadionkäynnistä, hotelleista tai leirintäalueista, illallisesta tai lounaasta ravintolassa rentoutumiseen saunassa. Kävijöiden kokemukset missä tahansa vapaa-ajan viettopaikassa ovat paljon enemmän kuin vain aktiviteetit, joihin he osallistuvat käyntinsä aikana. Sisustuksen vaikutus sekä yleinen tunnelma ovat erittäin tärkeitä, kun haluat tarjota mieleenpainuvan kokemuksen. Forbon tuotevalikoiman avulla voit helposti valita täydellisen lattian, joka luo oikeanlaisen tunnelman tilaasi aina ensivaikutelmasta rakennukseen sisään astuttaessa siihen, kun siirrytään ostoksille tai syömään.

Strandhotel Zoomers

Sisustuksen vaikutus sekä yleinen tunnelma ovat erittäin tärkeitä, kun haluat tarjota mieleenpainuvan kokemuksen.

Tilat

Vapaa-ajan ja matkailu- ja ravintola-alan tilat

 • Viron luonnontieteellinen museo, Viro

  Yleiset alueet

  Yleinen tunnelma

  Yleiset alueet

  Kävijöiden kokemukset missä tahansa vapaa-ajan viettopaikassa ovat paljon enemmän kuin vain aktiviteetit, joihin he osallistuvat käyntinsä aikana. Sisustuksen vaikutus sekä yleinen tunnelma ovat erittäin tärkeitä, kun haluat tarjota mieleenpainuvan kokemuksen. Forbon tuotevalikoiman avulla voit helposti valita täydellisen lattian, joka luo oikeanlaisen tunnelman tilaasi aina ensivaikutelmasta rakennukseen sisään astuttaessa siihen, kun siirrytään ostoksille tai syömään.

 • Simply Fish -ravintola

  Matkailu, kahvilat ja ravintolat

  Pidä tauko

  Matkailu, kahvilat ja ravintolat

  Syöminen ja rentoutuminen ovat usein matkailijoiden matkasuunnitelmissa tärkeällä sijalla. Siksi tyylikkään mutta mukavan paikan aikaansaaminen voi varmistaa, että he viettävät suurimman osan ajastaan luonasi. Voit luoda luonnollisen tilan puu- tai kivikuoseilla tai valita Forbo Flooringin laajasta valikoimasta tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon ja luoda viihtyisän, lämpimän ilmapiirin.

 • safety_step

  Hyvinvointi

  Rentoutuminen

  Hyvinvointi

  Kävely paljain jaloin kylpylöissä ja märkätiloissa vaatii puhtaan ja turvallisen lattian. Step-turvalattiamme tarjoaa sinulle molemmat sekä houkuttelevimmat mallit. Lattioita on saatavana eri liukastumisenestoluokissa riippuen vaadittavista turvallisuusstandardeista. Kuosit voidaan yhdistää niin, että noudatat kaikkia määräyksiä, mutta tila näyttää silti hyvältä.

 • Zoomers

  Hotellit

  Akustiikka ja hygienia

  Hotellit

  Hotellin omistajille on tärkeää voida rajoittaa viereisiin ja alla oleviin huoneisiin kantautuvaa melua. Mitä vähemmän kuulet tuolien siirtämisestä aiheutuvaa melua ja/tai korkokenkien kopinaa, sitä parempi. Lattian akustisten ominaisuuksien lisäksi hygieeniset ominaisuudet ovat tärkeitä hotellien omistajille. Jos lattiat ovat helposti puhdistettavat, hotellin henkilökunta voi saattaa huoneet takaisin tiptop-kuntoon käyttämättä siihen liikaa aikaa.

Tuotteet

Tuotteet vapaa-ajan sekä hotelli- ja ravintola-alan tiloihin

Luo ainutlaatuinen lattia

Räätälöityjen lattiaratkaisujen avulla voit suunnitella ainutlaatuisen lattian. Valittavanasi on digitaalisesti painettu Flotex, Eternal-vinyyli ja Coral-sisäänkäyntijärjestelmä sekä tarkalla Aquajet-leikkaustekniikalla toteutettu Marmoleum-lattia.
Tutustu eri mahdollisuuksiin

Digitaalisesti painettu vinyylilattia
Coral Logo Ammonite Hotel

Coral - sisäänkäyntijärjestelmät

Puhdistuskustannuksia voidaan alentaa jopa 65 % pitämällä lika ja kosteus poissa rakennuksesta. Coral-mallistomme on ollut markkinoiden johtava sisäänkäyntijärjestelmä jo 50 vuoden ajan. Se tarjoaa aiempaa enemmän vaihtoehtoja houkuttelevilla ja vastuullisilla sisäänkäyntijärjestelmillä. Coral voi pidentää lattian elinkaarta ja vähentää myös huomattavasti puhdistuskustannuksia ja liukastumisen riskiä.
Siirry sisäänkäyntijärjestelmiin

Flotex – flokattu lattiapäällyste

Flotex on uniikki tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyvät muovilattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian laadukkuus, lämpö ja mukavuus. Flotex on kestävä ja hygieeninen lattia, ja täysin vedenpitävänä se on myös ainoa pestävä tekstiililattiapäällyste. Tutustu alla oleviin mallistoihin tai katso inspiraatiota Flotex-videolta. Flotexissa on yli 70 miljoonaa kuitua/m², jotka tarjoavat liukastumista ehkäisevän pinnan sekä märissä että kuivissa tiloissa. Flotex-kuidut ovat joustavia ja mukavia jalan alla, ja niiden tiheyden ja lujuuden ansiosta ne palaavat alkuperäiseen muotoonsa.
Siirry Flotex-mallistoon

Golf Rijk van Margraten, Alankomaat
Tessera Chroma Camisole 3621 -Tangerine 3623 -Tuxedo 3606

Tessera – tekstiililaatat

Tessera-tekstiililaatat voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina, mitkä mahdollistavat luovan lattiasuunnittelun. Tessera vaimentaa askelääniä jopa 30 dB.
Siirry Tessera-mallistoon

Marmoleum – linoleumilattiat

Marmoleum-linoleumilattiapäällysteemme ovat luonnollisia lattioita, joissa yhdistyy vastuullisuus, korkea laatu ja innovatiivinen muotoilu. Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Yli 300 väriä ja kuosia mahdollistavat kauniin ja värikkään lattiasuunnittelun. Kaikissa Marmoleum-lattioissa on Topshield pro-pintakäsittely, minkä ansiosta lattiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään.
Siirry Marmoleum-mallistoon

Eureka Museum Marmoleum Aquajet
Alegro Montijo food court

Allura – ylelliset vinyylilaatat

Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.
Siirry Allura-mallistoon

Eternal – yleiskäyttöinen vinyylilattia

Yleiskäyttöinen vinyylimatto, joka sopii erinomaisesti odotusalueille, joissa tarvitaan kestävää ratkaisua. Eternal-mallisto sisältää realistisia puu-, kivi- ja abstraktikuoseja, laajan väripaletin ja digitaalisesti painettuja kuoseja, jotka on suunniteltu inspiroimaan.
Siirry Eternal-mallistoon

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon & Modul’up – akustinen vinyyli

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Olemme toimittaneet yli 100 miljoonaa neliömetriä akustisia lattiapäällysteitä. Sarlon & Modul’up on ftalaatiton ja mallistoa on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa.

Sarlon & Modul’up on ihanteellinen alueille, missä melu voi olla ongelma. Sen askeläänen vaimennus on 15-19 dB. XtremPUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta.
Siirry Sarlon & Modul'up -mallistoon

Step – turvalattia

Step on täydellinen alueille, jotka altistuvat roiskeille ja joilla on suurentunut liukastumisriski. Mallisto tarjoaa R10-R12 liukastumiseneston. PUR Pearl -pinnoitteen ansiosta Step kestää hyvin naarmuuntumista ja lattia on helppohoitoinen. Pintakerroksen hiukkaset takaavat liukastumiseneston tuotteen koko eliniän ajaksi. Step-mallistoa on saatavana on yli 60 kuosissa ja värissä.
Siirry Step-mallistoon

Surestep Laguna trout 181262
Fabscrap F50004 & F50037

Sphera – homogeeninen vinyyli

SMART-Top-pintakäsittelyn ansiosta Sphera kestää hyvin kemikaaleja, naarmuja ja tahroja, mikä tekee siitä täydellisen lattiaratkaisun vilkkaisiin ympäristöihin. Sphera on helposti puhdistettava homogeeninen ja ftalaatiton vinyyli, joka mahdollistaa hygieenisen sisäympäristön. Pinnoite ja sitä seuraava viimeistely tarjoavat kauniin ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden.
Siirry Sphera-mallistoon

Räätälöidyt lattiapäällysteet

Luo uniikki lattia

Imago lienee tärkein tekijä, minkä vuoksi vapaa-ajan sekä matkailu- ja ravintola-alan yritykset yrittävät kaikki luoda oman ainutlaatuisen kokemuksensa. Monet omistajat haluavat jättää oman jälkensä sisustukseen. Vaihtoehtoja on tietenkin lukemattomia. Ei tule kuitenkaan unohtaa, että myös sisätilojen on seurattava aikaa, joten niiden ei tarvitse aina kestää vuosikymmeniä.

Päätä siis etukäteen, kuinka kauan kalusteiden ja lattian tulee kestää. Etsitkö lattiaa seuraaviksi 20 vuodeksi? Ajaton designlattia, kuten Marmoleum, on ihanteellinen valinta. Jos lyhyempi elinkaari on hyväksyttävä, myös erikoisempi lattia voi olla vaihtoehto.

Kun suunnittelet digitaalisesti painettua lattiaa, voit tehdä siitä niin erikoisen kuin haluat. Satumaisema, samppanjakuplat tai moottoritie, joka kulkee ravintolasi poikki? Onnistuu! Lattia, jossa on ainutlaatuinen painatus, vahvistaa varmasti yrityksesi identiteettiä. Se voi myös auttaa esimerkiksi kulkureittien luomisessa. Laatu on erittäin tärkeä. Mikä voisi olla pahempaa kuin nähdä design, jonka olet huolella luonut ja joka muuttuu suttuiseksi, koska painatus ei ole asianmukaisesti toteutettu?

Räätälöityjen lattioidemme avulla voit suunnitella oman ainutlaatuisen lattian. Valittavanasi on digitaalisesti painettu Flotex, Eternal-vinyyli ja Coral -lattiapäällyste sekä tarkalla Aquajet-leikkaustekniikalla toteutettu Marmoleum-lattia. Esteettisellä suunnittelulla, väreillä ja monimutkaisilla yksityiskohdilla ei ole käytännössä mitään rajoja.

Fakta: Ensivaikutelma on ratkaiseva.

Flotex Vision -digitaalipainatus

Flotexin flokatussa lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua neliömetrillä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painamista varten. Tämän ansiosta eläväiset kuviot ja todenmukaiset grafiikat voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt, vivahteet ja kylläisyydet ovat saavutettavissa.

Digitaalipainatus tarjoaa äärettömästi suunnitteluvaihtoehtoja aina abstrakteista ja monimutkaisista värispektreistä realistisiin kuviin ruohosta, hiekasta ja vedestä tai mistä tahansa lattiaan heijastettavasta kuvasta.
Tutustu Flotex Vision -kuoseihin

Flotex Vision

Digitaalisesti painettu vinyylilattia

Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Sen avulla voit suunnitella oman uniikin lattiasi heterogeenisen vinyylin korkealla laadulla.

Voit valita tuhansista kuvista, jotka ovat valmiina käytettäväksi, tai suunnitella lattiasi omalla kuosilla. Kuosin koosta, väriasteikosta ja yksityiskohtien runsaudesta riippumatta digitaalipainatuksemme tuottaa erittäin teräviä ja eläviä kuvia digitaalipainatuksemme 6 värin ja 600 dpi:n resoluutioon (korkearesoluutio) tuloksena.

Lisätietoja digitaalisesti painetusta vinyylistä

Digitaalisesti painettu vinyylilattia

Designing with Marmoleum

Etsitkö jotain ainutlaatuista lattiallesi? Joka on myös ympäristöystävällistä ja kestävää? Marmoleum-mallistomme tarjoaa sinulle juuri sitä. Aquajet-tekniikallamme pystymme luomaan tarkimmat ja yksityiskohtaisimmat lattiamallit. Laserkaiverretuista Marmoleum-laatoista kansainvälisten suunnittelijoiden luomiin kiehtoviin kuoseihin.
Tutustu Aquajet-vaihtoehtoihimme

Marmoleum Aquajet

Coral Logo-sisäänkäyntimatot

Upea ilme toivottaa tervetulleeksi. Forbo tarjoaa mittatilauksena painettavien ja leikattavien mattojen palvelun, jolla voit luoda oman uniikin sisäänkäyntimattosi. Forbo Coral Logo -sisäänkäyntimatto säilyttää ulkonäkönsä pitäen samalla lian ja kosteuden ulkona vuosien ajan. Siirry Coral Logo -mallistoon

Coral Logo -sisäänkäyntilattiat

Akustiikka

Akustiikka

Akustiikalla on tärkeä rooli monilla vapaa-ajan segmentin osa-alueilla, ja akustiikkavaatimukset vaihtelevat palveluntarjoajasta toiseen. Hotellin omistajille on tärkeää rajoittaa viereisiin ja alla oleviin huoneisiin kantautuvaa melua, kun taas akustiikka on välttämättömyys teatterissa tai elokuvateatterissa, jotta elämyksestä saadaan mahdollisimman hyvä.

Tekstiililattia on siten suosittu valinta hotelleissa, koska se vähentää huomattavasti lattiasta syntyvää melua. Toinen vapaa-ajan segmentin lattiaratkaisu on hybridimuoto, jossa yhdistyy kovan ja pehmeän lattian ominaisuudet. Lattia, joka tuntuu pehmeältä, mutta jossa on vedenpitävä pinta ja joka on valmistettu esimerkiksi nailonista ja nailonkuiduista. Se näyttää ja tuntuu tekstiililtä, mutta sopii kovan lattian tapaan märkäpesuun. Lattiassa yhdistyy tällöin hygieenisyys ja pienempi meluhaitta.

Fakta: Ihmiset puhuvat entistä kovempaa, kun on paljon melua.

Linoleum marmoleum, hotelli
Marmoleum Walton 3359, ravintola

Tämäntyyppistä lattiaa käytetään yhä enemmän myös elokuvateattereissa ja teattereissa helpottamaan huoltoa ja siivousta. Kuten jo mainittiin, tällainen lattia parantaa akustiikkaa erityisesti vaimentamalla kengistä aiheutuvaa melua. Lattian aiheuttama melu on usein keskiössä myös ravintoloissa ja pubeissa. Mitä vähemmän kuulet tuolien siirtämisestä syntyvää melua ja/tai korkokenkien kopinaa, sitä helpompaa on keskustella. Hybridituote on hyvä lattiaratkaisu näillä alueilla, koska se on helppo puhdistaa vinyylitaustan ansiosta ja se myös vaimentaa ääniä tekstiilipinnan ansiosta. Flotex on esimerkki tällaisesta hybridilattiasta: se on hightech-tekstiili, joka yhdistää vinyyli- ja tekstiililattian maailmat tarjoamalla molempien tärkeimmät ominaisuudet yhdessä tuotteessa.

Vaihtoehtona voi myös olla vinyylilattia: kenkien kopinasta ja muista ärsyttävistä kosketusäänistä syntyy paljon vähemmän melua kuin esimerkiksi puulattiasta, ja se on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Vinyylilattioissa on monia eri kuosi- ja värivaihtoehtoja, lähes kaikki on mahdollista. Lattiaan voidaan myös tulostaa digitaalisesti mikä tahansa haluamasi kuva, kuvio, logo tai taideteos.

Flotex vähentää askelääntä 20 dB, normaali tekstiiliaatta 23 dB ja Softbac-taustan kanssa 28 dB. Marmoleumista ja vinyylilattioista on saatavana akustisia versioita, jotka voivat vähentää ääntä jopa 17 dB.

Irtoasennettavat lattiat

Vähennä seisokkiaikaa, valitse liimaton lattiaratkaisu

Vapaa-ajan sekä matkailu- ja ravintola-alan tiloissa asennuksen nopeus voi olla tärkeä tekijä lattiaa valittaessa. Liimattomien lattiaratkaisujen
avulla lattia voidaan vaihtaa nopeasti, jotta voit pitää ovet avoinna asiakkaillesi. Liimaton lattiaa on nopea, helppo ja taloudellinen.

Nopea
Monet tuotteet voidaan asentaa olemassa olevien lattioiden päälle, ja koska niitä ei tarvitse liimata, asennusaikaa voidaan lyhentää yli 50 %. Lattia on heti asennukseen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse odottaa 48 tuntia ennen kuin tilaan voi päästää kävijöitä.

Helppo
Irtoasennettavat lattialaatat ja lankut klikataan yhteen kumivasaralla. Koska liimaa ei tarvita, lattia on helpompi ja nopeampi asentaa. Ei liiman hajuja tai häiriöitä. Lisäksi pölyä on yleensä vähemmän ja lattialla voi kävellä heti asennuksen jälkeen.

Taloudellinen
Seisokkiajan lyheneminen voi merkitä huomattavia säästöjä, ja koska liimoja ei tarvita, myös asennuskustannuksissa voidaan säästää.
Tutustu irtoasennettevaan vinyylivalikoimaan

Fast Flooring logo

Irtoasennettava sisäänkäynti

Coral Click on poikkeuksellisen monipuolinen sisäänkäyntijärjestelmä, joka voidaan koota paikan päällä. Coral Clickia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden Coral -sisäänkäyntijärjestelmien kanssa.
Tutustu Coral Click -mallistoon

Coral Click
Allura Click cc60664

Irtoasennettavat vinyyylilankut ja -laatat

Etsitkö realistisia puu- tai kivikuoseja, jotka on helppo asentaa? Ratkaisu on Allura Click-, Ease- tai Puzzle-mallisto. Allura Click ja Allura Ease -lankut on helppo asentaa ilman liimaa, joten ne on myös helppo irrottaa, käyttää uudelleen ja kierrättää. Allura Puzzle -laatat yhdistetään, kuten nimestä kuuluukin, palapelin tavoin yhteen. Helppoa kuin mikä. Kestävän pintakäsittelyn ansiosta lattia ei vain näytä hyvältä, vaan se kestää myös aikaa.
Tutustu irtoasennettevaan vinyylivalikoimaan

Irtoasennettava vinyylimatto

Forbon Modul'up, liimaton vinyylilmattomallisto on ainutlaatuinen lattiapäällyste. Se soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin terveydenhuollon tiloissa, kouluissa ja toimistoissa sekä asuinrakennuksissa. Modul'up edustaa teknologista innovaatiota. Se on irtoasennettava lattiapäällyste, joka ei vaadi liimaa. Näin se vähentää lattia-asennukseen käytettävän materiaalin ja energian määrää ja varmistaa, että tuote voidaan helposti ja turvallisesti irrottaa käyttöiän päätyttyä. Lisäksi vältytään liimojen aiheuttamilta häiriöiltä, kuten pitkiltä kuivumisajoilta ja mahdollisilta hajuilta.
Tutustu irtoasennettevaan lattiavalikoimaan

Modul'up 539 x 404

Referenssit

Qlik

FloorVisualizer

Meillä on useita työkaluja ja palveluja, joiden avulla voit valita ja luoda parhaiten sopivan lattiaratkaisun. FloorVisualizer-suunnitteluohjelma auttaa sinua sijoittamaan lattiapäällysteemme mihin tahansa ympäristöön ja myös yhdistelemään lattioita, jotta näet, miten yhdistelmä toimii.
Kokeile FloorVisualizer-suunnitteluohjelmaa

FloorVisualizer

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Forbo Groupin avainluvut 2019:
> Liikevaihto 1282,2 miljoonaa Sveitsin frangia
> Työntekijöitä 5 600

• Maailmanlaajuisesti:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.

• Eurooppalainen logistiikka ja reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Ympäristö

Johtava kestävässä kehityksessä

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki tuotantolaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu standardin SA8000 mukaisesti.
Creating better environments

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ratkaisu kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi kontakti ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntitiimi

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on kontaktisi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja epävarmuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.