Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Vinyylilankut ja -laatat

Allura-vinyylilankut ja-laatat tarjoavat rohkeita yhdistelmiä ja persoonallisia vaihtoehtoja. Mallisto tarjoaa rajattomat suunnittelumahdollisuudet! Alluraa on saatavana useana eri versiona: alustaan liimattavana, irtoasennettavana, lukkoponttikiinnityksellä sekä palapelikiinnityksellä. Näiden mallistojen lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

 • Vinyylilankut ja -laatat
 • Vinyylilankut ja -laatat
 • Vinyylilankut ja -laatat
 • Vinyylilankut ja -laatat
 • Allura_60063 waxed oak_60061 blackened oak
  Allura Dryback 0,7 alustaan liimattava

  Allura Dryback 0,7 DR7

  Forbon Allura Dryback -mallisto tarjoaa laajimman valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Alustaan liimattava Allura Dryback on kestävin ja luotettavin tuote kaikenkokoisiin käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet.

 • Allura 63726 iron speckled ceramic
  Allura Dryback 0,55 alustaan liimattava

  Allura Dryback 0,55 DR5

  Forbon Allura Dryback -mallisto tarjoaa laajimman valikoiman kokoja ja muotoja. Alustaan liimattava Allura Dryback on kestävä ja luotettava tuote kaikenkokoisiin käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet.

 • Allura Click Pro
  Allura Click Pro lukkoponttikiinnitys

  Allura Click Pro CL5

  Allura Click Pro tarjoaa tyylikkään lukkoponttiratkaisun joka sopii jopa 1000 m2 tiloihin. Allura Click Pro -lankut ja laatat ovat helppo ja nopea asentaa ilman liimaa, mikä vähentää seisokkiaikaa ja mahdollistaa lattioiden uudelleenkäytön.

 • Allura Flex_63675_63722_60356
  Allura Flex" 1,0 irtoasennettava

  Allura Flex 1,0 FL1

  Joustavuus ja kestävyys sekä luonnolliset puu- ja materiaalikuosit tekevät Allura Flexistä lattiapäällysteen, joka tarjoaa suunnitteluvapauden ja herättää sisustukset eloon. Korkealaatuiset ja stabiilit Flex-vinyylilaatat tarjoavat vastauksia avainkysymyksiin, kuten kalliin seisokkiajan vähentäminen, lattian uudelleenkäyttö ja ympäristövaikutusten minimointi.

 • Allura Flex_60375 grey collage oak
  Allura Flex" 0,55 irtoasennettava

  Allura Flex 0,55 FL5

  Joustavuus ja kestävyys sekä luonnolliset puu- ja materiaalikuosit tekevät Allura Flexistä lattiapäällysteen, joka tarjoaa suunnitteluvapauden ja herättää sisustukset eloon. Korkealaatuiset ja stabiilit Flex-vinyylilaatat tarjoavat vastauksia avainkysymyksiin, kuten kalliin seisokkiajan vähentäminen, lattian uudelleenkäyttö ja ympäristövaikutusten minimointi.

 • Allura Puzzle installation image
  Allura Puzzle uiva asennus palapelikiinnityksellä

  Allura Puzzle PZ7

  Allura Puzzle on ainutlaatuinen liimaton vinyylilaatta, joka on helppo asentaa ja nopea poistaa tai vaihtaa. Allura Puzzle sisältää kauniita puu- ja betonikuosia, jotka soveltuvat erittäin kovan kulutuksen alueille lujan palapelikiinnityksen ansiosta.

 • Allura Decibel_5404 natural antique oak
  Allura Decibel 0,8 akustiset vinyylilankut ja -laatat

  Allura Decibel 0,8 AD8

  Allura Decibel -mallistossa yhdistyy kaunis lattiadesign, erinomaiset tuoteominaisuudet sekä askeläänen vaimennus (19 dB). Tämän ansiosta Allura Decibel sopii vaativiin kohteisiin, joissa akustiset ominaisuudet ovat yhtä tärkeitä kuin tuotteen kestävyys.

Allura-mallisto

Allura vinyylilankut ja -laatat

Allura on Forbon maailmanlaajuinen vinyylilankku ja -laattabrändi, joka on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi tuotevalikoimamme suosituimmista brändeistä. Allura tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, värejä ja kokoja.

Tutkimme, miten ihmiset työskentelevät, elävät ja vuorovaikuttavat tämän päivän ympäristöissä. Yhdistämme rakennuksen muuttuneen dynamiikan tulevaisuuden trendeihin, innovoimme ja kehitämme tarjontaamme niin tuotteiden kuin designin osalta.

Ratkaisemme nykyisiä ja tulevia haasteita ja olemme kehittäneet ratkaisuja tärkeisiin kysymyksiin, kuten tilojen käyttökatkon lyhentäminen, lattiapäällysteiden uudelleenkäyttö ja vähäinen ympäristörasitus tarjoamalla kiertotalouden mukaiset ratkaisut.

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Allura hyödyntää kehittynyttä tuotantotekniikkaa parhaan mittapysyvyyden takaamiseksi siten, että lattian ulkoasu pysyy yhtä saumattomana kuin asennuspäivänä. Ainutlaatuinen pintakäsittely suojaa lattiaa ja säilyttää sen hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

Alluraa on saatavana useana eri versiona: alustaan liimattavana, irtoasennettavana, lukkoponttikiinnityksellä sekä palapelikiinnityksellä. Näiden mallistojen lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Allura Dryback

Eri Allura-mallistot

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen, mikä asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta, kulutuksesta tai projektin koosta. Allura vinyylilankku ja -laattavalikoimamme tarjoaa ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Projektisi vaatimuksista riippuen voit valita parhaiten sopivimman vaihtoehdon: alustaan liimattava, irtoasennus, asennus tarraliimalla, lukkoponttikiinnitys tai uiva asennus palapelikiinnityksellä.

Lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Alla olevissa kuvissa näkyy kunkin version rakenteet sekä näiden ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.
● DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
● DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
● FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
● FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
● CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
● PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla
● AD8 – Allura Decibel 0,80 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 60284. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun Allura-version tuotteesta.

Esimerkki: jos haluat dark twine -kuosin Allura Flex -versiona 0,55 mm:n kulutuspinnalla, valitse dark twine -värinumero 63655 ja lisää FL5 numeron perään: 63655FL5.

Allura Flex_63675_63722_60356

Ympäristö

Going round, moving forward

Monet nykyään käytetyt lattiapäällysteet ja rakennusmateriaalit vaikuttavat planeettaamme. Oikea lattia voi auttaa vähentämään päästöjä ja jätettä – siksi haluamme edistää kestävämpiä ratkaisuja.

Forbo Flooring Systemsille on tärkeää toimia eikä vain antaa lupauksia. Haluamme olla luotettava kumppani, joka toimii täysin läpinäkyvästi kiertotalouden ehdoilla toteutettujen lattiaratkaisujen ja uusiutuvien raaka-aineiden suhteen.

Lue lisää kestävän kehityksen ohjelmastamme Going round moving forward

Meitä ohjaa viisi teemaa, jotka ovat tavoitteidemme perusta:
• Kiertotalouden ja käyttäjät huomioiva tuotesuunnittelu
• Maksimoimme kestävien ja uusiutuvien raaka-aineiden käytön
• Hiilineutraali ja jätteetön tuotanto
• Erittäin kestävät ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut
• Arvon uudelleenluonti käyttöiän lopussa

Going round moving forward

Allura for life

Jokaiseen elämänvaiheeseen sopiva

“Life is a play with many acts. And every act has its floor to perform on. Whatever life throws at your feet, the new Allura Luxury Vinyl Tiles collection is there to support you every step of the way.”

Allura-lattia sopii kaikkiin elämänvaiheisiin ja tiloihin, aina lastenhuoneesta lähtien, jossa lapsi voi toteuttaa luovuuttaan. Allura Decibel, Dryback ja Flex sopivat erinomaisesti asuntoihin. Allura Puzzle sopii kovan kulutuksen tiloihin kuten oppilaitoksiin, jossa lattia voidaan helposti vaihtaa tarpeiden muuttuessa.

Ammattielämässämme törmäämme Allura Drybackiin ja Flexiin erilaisissa toimisto- ja hotelli- ja vapaa-ajan tiloissa. Nämä tarjoavat suunnitteluvapauden ja mahdollistavat upeat lattia-asennukset. Viimeisessä elämänvaiheessa Allura Click on ihanteellinen lattiaratkaisu käytettäväksi vanhustenkodin huoneissa. Allura Click lukkoponttiratkaisu tarjoaa erinomaiset tuoteominaisuudet ja se kestää hyvin kulutusta kuten pyörätuoleja.


Allura for life - Allura Click

Esite

Allura-esite

Lataa Allura-esite , josta saat lisätietoa Allura Dryback, Flex ja Click Pro -lattiaratkaisuista.