Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Vinyylilankut ja -laatat

Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut. Tutustu Allura (alustaan liimattava), Allura Flex (tarraliimattava), Allura Click Pro (lukkoponttikiinnitys), Allura Puzzle (kelluva asennus palapelikiinnityksellä) sekä Allura Ease (täysin kelluva asennus) -mallistoihimme.

 • Vinyylilankut ja -laatat
 • Vinyylilankut ja -laatat
 • Vinyylilankut ja -laatat
 • Allura 63400 light ash | 62523 grigio concrete
  Allura alustaan liimattava

  Allura

  Allura on alustaan liimattava vinyylilankku. Se tarjoaa laajimman valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Mallisto sisältää niin klassisia puulankkuja kuin moderneja betoni- ja terrazzo-laattoja. Allurassa yhdistyy maksimisuorituskyky ja erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Tutustu Allura kuoseihin Allura Wood & Allura Material.

 • Allura 60284 natural giant oak | Tessera Arran 1502 danube
  Allura Flex asennus tarraliimalla

  Allura Flex

  Tarraliimattavat Allura Flex -vinyylilankut ja laatat ratkaisevat monia nykypäivän haasteita. Korkealaatuiset ja stabiilit vinyylilaatat tarjoavat vastauksia avainkysymyksiin, kuten nopea asennus, lattioiden uudelleenkäyttö ja ympäristövaikutuksen minimointi. Allura Flex tarjoaa kauniita luonnollisia puukuoseja Allura Flex Wood sekä moderneja betoni- ja kivikuoseja Allura Flex Material .

 • Allura 60353classic autumn oak | 62534 mist texture
  Allura Click Pro lukkoponttikiinnitys

  Allura Click Pro

  Allura Click Pro vinyylilankut tarjoavat helpon lukkoponttiasennuksen, joka sopii myös suurille pinta-aloille. Allura Clickiä ei liimata, minkä ansiosta lattia on nopea asentaa ja lattiaa voidaan myös käyttää uudestaan. Mallisto sisältää 51 luonnollista puu- ja kivikuosia, joilla luot kauniit lattiat eri tiloihin.

 • Allura Puzzle installation image
  Allura Puzzle kelluva asennus palapelikiinnityksellä

  Allura Puzzle

  Kelluvasti asennettavilla Allura Puzzle -vinyylilaatoilla on ainutlaatuinen palapelikiinnitys. Mallistoa on saatavana 96x96 cm kokoisina laattoina, jotka ovat erityisesti suunniteltu kelluvaan asennukseen. Erinomaisen mittapysyvyyden ja kestävän palapelikiinnityksen ansiosta laatat soveltuvat asennettaviksi ilman liimaa kovan kulutuksen alueille. Allura Puzzle sisältää 18 puu- ja kivikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin.

 • Allura 60284 natural giant oak
  Allura Ease täysin kelluva asennus

  Allura Ease

  Allura Ease on täysin kelluvasti asennettava vinyylilankku, joka tarjoaa nopean lattiaratkaisun ilman tilojen käyttökatkoa. Allura Ease lankut ja laatat ovat helppo asentaa ilman liimaa ja ne ovat myös helppo irrottaa, uudellenkäyttää ja kierrättää.

  Erinomaisen mittapysyvyyden ja tuotteen rakenteen ansiosta lattia voidaan asentaa täysin uivasti. Allura Ease sisältää 18 puu- ja betonikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin.

 • Allura Decibel 8SE32 anthracite seagrass
  Allura Decibel akustiset vinyylilankut ja -laatat

  Allura Decibel

  Allura Decibel -mallisto tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen ja mittapysyvyyden. Mallisto sisältää kauniita puu-, kivi- ja betonikuoseja sekä lankkuina että laattoina.

Allura-mallisto

Allura-mallisto

Allura on Forbon vinyylilankkumallisto, joka tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Mallisto sisältää niin klassisia puulankkuja kuin moderneja betoni- ja terrazzo-laattoja.

Allura tarjoaa ratkaisuja tämän päivän tärkeisiin kysymyksiin kuten tilojen käyttökatkon lyhentäminen, lattiapäällysteiden uudelleenkäyttö ja vähäinen ympäristörasitus. Allura on helppo asentaa ja hoitaa. Alluran pohjamateriaalista yli 20% on kierrätettyä materiaalia. Uivasti asennettavat vaihtoehdot voidaan myös helposti irrottaa ja uudelleenkäyttää.

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Allura hyödyntää kehittynyttä tuotantotekniikkaa parhaan mittapysyvyyden takaamiseksi siten, että lattian ulkoasu pysyy yhtä saumattomana kuin asennuspäivänä. Ainutlaatuinen pintakäsittely suojaa lattiaa ja säilyttää sen hyvännäköisenä vuodesta toiseen.
Alluraa on saatavana useana eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut. Eri Allura mallistot:

● Allura (alustaan liimattava)
● Allura Flex (asennus tarraliimalla)
● Allura Click Pro (lukkoponttikiinnitys)
● Allura Puzzle (kelluva asennus palapelikiinnityksellä)
● Ease (täysin kelluva asennus)

Allura 63420 burned oak | 63432 smoke cement

Löydä oikea Allura-mallisto

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen ja asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta tai kulutuksesta. Myös asennustaidot tai kohteen koko vaikuttavat lattian valintaan. Yksi asia on varma: meillä on oikea tuote valikoimassamme.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.
DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
EA7 - Allura Ease 0,70 mm kulutuspinnalla
PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 63496. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun version tuotteesta.

Esimerkki
Jos haluat grey waxed oak -kuosin Allura Flex -versiona 1,00 mm:n kulutuspinnalla, valitse grey waxed oak -värinumero 63496 ja lisää FL1 numeron perään: 63496FL1.

Allura 63476 burgundy | 63576 burgundy circle | 63450 white marble | 63550 white marble circle | 63582 azur circle | 63584 mustard circle | 63574 pink coral circle

Ympäristö

Ympäristö

Kaikki Allura-mallistot valmistetaan tiukimpien ympäristövaatimusten mukaisesti. Lue alta mikä tekee Allurasta kestävän kehityksen mukaisen.

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Euroopassa valmistavat korkealaatuista designvinyylilaattaa, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannosta syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

Lyhyemmät kuljetukset
Koska tuotantolaitoksemme ovat lähellä asiakkaitamme, pitkien kuljetusten aiheuttamat haitat vähenevät ja pystymme ohjaamaan varastoja niin, että materiaalia on saatavissa tarvittaessa ja ettei poistuneita tuotteita jää varastoon.

Ftalaation
Kaikki Allura-mallistot ovat 100% ftalaatittomia.

Kierrätysmateriaali
Alluran pohjamateriaalista yli 20% on kierrätettyä materiaalia.

Vähemmän leikkausjätettä
Allura-lankut ja -laatat leikataan automaattisen ultraäänileikkauslaitteen avulla, joka leikkaa laatat niin, ettei yksittäisten leikkauskohteiden väliin jää väliä eikä jätemateriaalia. Koska leikkauslaitteeseen syötetään jatkuvaa mattoa, jätteen määrä on erittäin pieni ja sitä syntyy vain 4 m leveän maton kummastakin reunasta.

Huolellisesti valitut raaka-aineet
Allura valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista, joiden koostumus ja laatu tarkastetaan. Koska lattiapäällyste valmistetaan omassa tehtaassamme eikä siihen käytetä esivalmistettuja täyte- tai pintakerroksia, raaka-ainetta ei joudu hukkaan tuotantoprosessissa.

Allura 62522 natural concrete | 63434 cool concrete dots

Allura

Rakkaudesta lattioihin

Allura edustaa vinyylilaattojen uutta sukupolvea.

Tutkimme, miten ihmiset työskentelevät, elävät ja vuorovaikuttavat tämän päivän ympäristöissä. Yhdistämme rakennuksen muuttuneen dynamiikan tulevaisuuden trendeihin, innovoimme ja kehitämme tarjontaamme niin tuotteiden kuin designin osalta.

Ratkaisemme nykyisiä ja tulevia haasteita ja olemme kehittäneet ratkaisuja tärkeisiin kysymyksiin, kuten tilojen käyttökatkon lyhentäminen, lattiapäällysteiden uudelleenkäyttö ja vähäinen ympäristörasitus.

Suhtaudumme intohimolla designiin ja loputtomiin mahdollisuuksiin, joita voimme tarjota Alluran avulla ja yhdessä muiden Forbo-tuotteiden kanssa.

Työntekijämme ovat ylpeitä Allura-mallistostamme ja he haluavat kertoa työstään ja miten Allura-mallisto on saanut alkunsa.

Katso videot Forbon työntekijöistä, jotka tekevät töitä Allura-malliston parissa

Allura 2020 - Bettina Weinhold