Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Flex 0,55 FL5

Joustavuus ja kestävyys sekä luonnolliset puu- ja materiaalikuosit tekevät Allura Flexistä lattiapäällysteen, joka tarjoaa suunnitteluvapauden ja herättää sisustukset eloon. Korkealaatuiset ja stabiilit Flex-vinyylilaatat tarjoavat vastauksia avainkysymyksiin, kuten kalliin seisokkiajan vähentäminen, lattian uudelleenkäyttö ja ympäristövaikutusten minimointi.

 • Allura Flex 0,55 FL5
 • Allura Flex 0,55 FL5
 • 63641 light serene oak
  Allura Flex" 0,55 Wood

  Allura Flex Wood

  Allura Flex" 0,55 on ainutlaatuinen irtoasennettava lattiaratkaisu, joka sopii asuntoihin, toimistoihin ja muihin julkitiloihin. Allura Flex" -lattiat voidaan asentaa ilman liimaa jopa 150 m² tiloihin ja tarraliimalla isompiin tiloihin. Allura Flex tarjoaa toisen sukupolven Flex-teknologian, joka koostuu toiminnallisista kerroksista. Teknologia tekee Allura Flex -lattioista ainutlaatuisen mittapysyvän, kestävän ja korkealaatuisen lattiapäällysteen.

  Allura Flex" 0,55 -mallisto tarjoaa laajan 39 puukuosin valikoiman. Lankkujen koot vaihtelevat XL-koosta (150 x 28 cm) 75 x 15 cm:n kokoon, mikä sopii ihanteellisesti kalanruotoasennuksiin. Kohokuviointi korostaa lankun kuviota ja tekee niistä erittäin aidon näköisiä ja tuntuisia.

 • 63632 light cement
  Allura Flex" 0,55 Material

  Allura Flex Material

  Allura Flex" 0,55 on ainutlaatuinen irtoasennettava lattiaratkaisu, joka sopii asuntoihin, toimistoihin ja muihin julkitiloihin. Allura Flex" -lattiat voidaan asentaa ilman liimaa jopa 150 m² tiloihin ja tarraliimalla isompiin tiloihin. Allura Flex" tarjoaa toisen sukupolven Flex-teknologian, joka koostuu toiminnallisista kerroksista. Teknologia tekee Allura Flex -lattioista ainutlaatuisen mittapysyvän, kestävän ja korkealaatuisen lattiapäällysteen.

  Allura Flex" 0,55 Material -mallisto sisältää 17 kuosia, jotka tarjoavat hyvät suunnittelumahdollisuudet ja tuoteominaisuudet. Mallistossa on kauniita betoni- ja sementti- ja kivikuoseja helmiäiskohokuvioinnilla. 50x50 cm ja 100x100 cm laattojen lisäksi Material-mallisto sisältää myös rohkeita lankkukokoja, jotka tarjoavat entistä enemmän suunnittelumahdollisuuksia. Malliston värit sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään.

Allura Flex" -mallisto

Vakaa ja joustava lattiaratkaisu

Allura Flex" 0,55 on ainutlaatuinen irtoasennettava lattiaratkaisu, joka sopii asuntoihin, toimistoihin ja muihin julkitiloihin. Allura Flex -lattiat voidaan asentaa ilman liimaa jopa 150 m² tiloihin ja tarraliimalla isompiin tiloihin. Forbon irtoasennettavat vinyylilankut ja -laatat vähentävät kallista seisokkiaikaa ja tarjoavat mahdollisuuden uudelleenkäyttöön tai kierrätykseen käyttöiän päätyttyä. Allura Flex -lattiat ovat valmiita kiertotalouteen!

Allura Flex tarjoaa toisen sukupolven Flex-teknologian, joka koostuu toiminnallisista kerroksista. Teknologia tekee Allura Flex -lattioista ainutlaatuisen mittapysyvän, kestävän ja korkealaatuisen lattiapäällysteen.

Allura Flex" 0.55 Wood -mallisto sisältää 39 luonnollista puukuosia eri lankkukoossa.
Allura Flex" 0.55 Material -mallisto sisältää 17 ainutlaatuista kuosia.

KESTÄVÄ KEHITYS
• Kiertotalouden mukainen lattiaratkaisu
• 100% ftalaatiton ja alhaiset sisäilmapäästöt
• Valmistettu Euroopassa 100% uusiutuvalla energialla
• Sisältää vähintään 20% kierrätysmateriaalia ja täysin kierrätettävissä käyttöiän lopussa, mikä minimoi ympäristövaikutukset

DESIGN
• Forbon oman designtiimin suunnittelemat realistiset Wood ja Material -kuosit
• Eri koot, kuten kalanruoto ja XL-lankut, tarjoavat rajattoman määrän suunnittelumahdollisuuksia
• Allura Flex sopii yhdisteltäväksi Tessera ja Flotex -laattojen sekä lankkujen kanssa ilman saumalistaa

LAATU
• Tuotteen toiminnalliset kerrokset takaavat erinomaisen mittapysyvyyden
• Askelääntä vaimentava tausta antaa lisämukavuutta ja parantaa huoneakustiikkaa
• 1 mm kulutuskerroksen ansiosta laatat ovat erittäin kestäviä

Allura Flex -mallistoa on saatavana 1,0 ja 0,55 mm kulutuspinnalla.

Allura Flex

Eri Allura-mallistot

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen, mikä asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta, kulutuksesta tai projektin koosta. Allura vinyylilankku ja -laattavalikoimamme tarjoaa ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Projektisi vaatimuksista riippuen voit valita parhaiten sopivimman vaihtoehdon: alustaan liimattava, irtoasennus, asennus tarraliimalla, lukkoponttikiinnitys tai uiva asennus palapelikiinnityksellä.

Lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Alla olevissa kuvissa näkyy kunkin version rakenteet sekä näiden ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
● DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
● DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
● FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
● FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
● CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
● PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla
● AD8 – Allura Decibel wear layer 0,80 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 60284. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun Allura-version tuotteesta.

Esimerkki: jos haluat dark twine -kuosin Allura Flex -versiona 0,55 mm:n kulutuspinnalla, valitse dark twine -värinumero 63655 ja lisää FL5 numeron perään: 63655FL5.

Allura Flex & Tessera Cloudscape

Kuvat & videot

Allura Flex kuvat & videot

Allura Flex -mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja eri koossa, mikä tarjoaa rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Allura vinyylilankut ja -laatat ovat myös yhteensopivia muiden Forbon mallistojen kanssa kuten Tessera-tekstiililaatat ja Flotex-lattiat. Inspiroidu Allura vinyylilankkujen ja -laattojen tarjoamista mahdollisuuksista!

Tekniset tiedot

Allura Flex

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Allura Flex -malliston NCS & LRV -koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Allura NCS & LRV

Asennus & hoito

Allura Flex & Coral entrance flooring

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 50 x 50 cm laatat toimitetaan 13 kpl pakkauksissa (3,25 m²).
Lavalla 52 pkt / 169 m².
• 75 x 15 cm lankut toimitetaan 23 kpl pakkauksissa (2,588 m²).
Lavalla 70 pkt / 181,16 m².
• 75 x 25 cm lankut toimitetaan 14 kpl pakkauksissa (2,625 m²).
Lavalla 66 pkt / 173,25 m².
• 100 x 15 cm lankut toimitetaan 15 kpl pakkauksissa (2,25 m²).
Lavalla 66 pkt / 148,5m².
• 100 x 50 cm laatat toimitetaan 7 kpl pakkauksissa (3,5 m²).
Lavalla 44 pkt / 154 m².
• 100 x 100 cm laatat toimitetaan kappaleittain (1 m²).
Lavalla 175 kpl / 175 m².
• 120 x 20 cm lankut toimitetaan 13 kappaleen pakkauksissa (3,12 m²).
Lavalla 60 pkt / 187,2 m².
• 150 x 20 cm lankut toimitetaan 10 kpl pakkauksissa (3 m²).
Lavalla 60 pkt / 180 m².
• 150 x 28 cm lankut toimitetaan 9 kpl pakkauksissa (3,78 m²).
Lavalla 48 pkt / 181,44 m²