Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sisäänkäyntijärjestelmät

Coral-sisäänkäyntijärjestelmät

Rakennuksesi suojaamisen ensiaskeleet. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät pysäyttävät jopa 95% jalkojen mukana kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta. Näin ne voivat pidentää lattioiden käyttöikää sekä alentaa huomattavasti puhdistuskustannuksia ja vähentää liukastumisriskiä. Yli 50 vuoden kokemuksella Forbo Coral tarjoaa sinulle parhaan lattiapäällysteratkaisun sisäänkäyntialueellesi. Tutustu eri Coral-mallistoihin alla.

 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral-sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral Welcome 3208
  Coral Welcome -mallisto

  Coral Welcome

  Ekologista designia. Coral Welcomen moderni ja suoraviivainen design sekä tiheät langat luovat ylellisen vaikutelman ja tekevät sisäänkäynnistä tyylikkään osan sisustusta. Coral Welcome on muutakin kuin vain tyylikäs lattiapäällyste – se on myös ympäristöystävällinen. Coral Welcome valmistetaan 100 % kierrätetystä Econyl®-langasta, joka valmistetaan teollisuudesta ja kuluttajilta tulevasta jätemateriaalista. Tämän lisäksi tuotanto vaikuttaa vain vähän ympäristöön, koska rajoitamme luonnonvarojen kulutuksen ja energian käytön minimiin. Jotta ympäristönäkökohdat huomioitaisiin vielä paremmin, välipohja valmistetaan kierrätetyistä PET-muovipulloista.

 • Coral Luxe 2915
  Coral Luxe -mallisto

  Coral Luxe

  Coral Luxen ylellinen ulkonäkö ja runsas nukkakorkeus eivät ehkä heti tuo mieleen perinteistä sisäänkäyntijärjestelmää, mutta se on itse asiassa erittäin tehokas lianirrotusratkaisu kevyen ja keskikovan kulutuksen alueille, joissa ulkonäkö on etusijalla.

  Coral Luxen lanka kestää kulutusta ja pysyy hyvännäköisenä käytössä.

 • Coral Classic 4768
  Coral Classic -mallisto

  Coral Classic

  Ihanteellinen kosteuden pysäyttäjä. Tutkimusten mukaan vain kaksi askelta Coral Classicin kosteutta sitovien lankojen päällä riittää pysäyttämään puolet kengissä tulevasta kosteudesta, joka muuten kulkeutuisi rakennuksen sisään.

  Coral Classic säilyttää tehonsa ja ulkonäkönsä vuosien ajan läpivärjätyn langan ansiosta. Se mahdollistaa ulkonäön säilymisen ennallaan koko elinkaaren ajan.

  Coral Classic -mallistoa on myös saatavana laattoina.
  Värejä 4701 ja 4730 on saatavana irtoasennettavina laattoina.

  • Erinomainen kosteudensitomiskyky ja lianirrotus
  • Täyttää tiukimmat palostandardin vaatimukset: Bfl-s1
  • Sopii erittäin kovan kulutuksen julkisiin tiloihin ja kevyen kulutuksen teollisuustiloihin
  • Soveltuu sisäänkäyntitilojen sisäpuolelle ja yleisille alueille

 • Coral Brush 5714
  Coral Brush -mallisto

  Coral Brush

  Kestävä Coral Brush sopii kaikenlaisiin sisäänkäynteihin, sitoen kosteutta ja poistaen kuivan lian. Selkeisiin, yhtenäisiin väreihin perustuva mallisto toimii kaikenlaisten sisustusten kanssa joko katseenvangitsijana tai täydentävänä elementtinä muulle lattiadesignille. Coral Brush on tehty kolmesta langasta: huokoisista kosteutta imevistä langoista, aktiivisista likaa poistavista langoista sekä kestävistä tekstuurilangoista, jotka kestävät raskastakin käyttöä.

  Coral Brush -mallistoa on saatavana myös laattoina.
  Värejä 5710 ja 5721 on saatavana irtoasennettavina laattoina.

 • Coral Grip HD 6128
  Coral Grip HD -mallisto

  Coral Grip HD

  Tehokas karkean lian irrottaja. Coral Grip HD on raskaaseen käyttöön sopiva monipuolinen non-woven lianirrotusmatto ulko- ja sisäkäyttöön. Sen patentoitu kohorakenne ja kestävät vinyylikuidut irrottavat likaa erittäin tehokkaasti.

  Coral Grip HD -vakiomallissa on avoin ja vettä läpäisevä rakenne ilman pohjaa, mutta se on saatavana myös tiiviillä Everfort-vinyylipohjalla.

 • Coral Grip MD 6920
  Coral Grip MD -mallisto

  Coral Grip MD

  Tehokas karkean lian irrottaja. Coral Grip -sisäänkäyntijärjestelmässä lattioiden suojaus alkaa suurimpien likahiukkasten irrotuksella jo ennen kuin kävijät astuvat kynnyksen yli. Coral Grip on monipuolinen non-woven-lianirrotusmatto, josta on saatavana keskiraskaaseen (MD) ja raskaaseen (HD) käyttöön sopivat vaihtoehdot.

  Coral Grip -vakiomallissa on avoin ja vettä läpäisevä rakenne ilman pohjaa, mutta sitä on saatavana myös tiiviillä Everfort-vinyylipohjalla.

 • Coral Duo 9708
  Coral Duo -mallisto

  Coral Duo

  Coral Duo on oikea ratkaisu, kun tarvitset tehokkaimman lianpoiston sekä ylivertaisen lian- ja kosteuden sitomiskyvyn vain muutaman askeleen matkalla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Coral Duo sitoo 10 % enemmän likaa ensimetrien aikana kuin mikään muu markkinoilla oleva sisäänkäyntimatto. Tämä tekee siitä parhaan valinnan pienempiin sisäänkäynteihin.

  Uritettu Coral Duo on paitsi toimiva, myös esteettisesti miellyttävä ratkaisu jokaiselle sisäänkäyntialueelle. Suuremmissa sisäänkäynneissä Coral Duo on helppo yhdistää Coral Brush- ja Classic-mallistoihin.

 • Coral Interior 1521
  Coral Interior -mallisto

  Coral Interior

  Modulaarisuutta parhaimmillaan. Coral Interior sisäänkäyntijärjestelmä on helppo asentaa ja asennuksessa syntyy mahdollisimman vähän jätettä. Coral Interior tarjoaa ainutlaatuisen lattiakonseptin sisäänkäynnin jälkeiselle alueelle, kuten aulatiloille, käytäville ja hissihuoneille. Coral Interior -värit ovat yhteensopivia muiden Coral-mallistojen kanssa.

  Coral Interior toimitetaan laatikossa, jossa on 6 lankkua (100x25cm) ja 6 laattaa (50x50 cm). Mallikuviota ei tarvita: laatat ja lankut voidaan asentaa sattumanvaraisesti ja lopputulos on aina kaunis!

 • Coral Bright 2608
  Coral Bright -mallisto

  Coral Bright

  Kun hinta on tärkeä. Jos sinulla on rajallinen budjetti mutta haluat silti hyvän sisäänkäyntituotteen, Coral Bright on oikea vaihtoehto! Malliston kirkkaat ja raikkaat värit tuovat sisäänkäyntiisi säväyksen. Coral Bright soveltuu keskikovan kulutuksen sisäänkäynteihin ja se toimii parhaiten alueilla, joissa suurin ongelma on kosteus.

  Coral Bright -mallistoa on saatavana myös laattana.

 • Coral Classic tile 4751
  Coral -laatat

  Coral-laatat

  Coral-laatat tarjoavat 50x50 cm:n laattakoon mukana tuomaa joustavuutta. Coral-laattojen käyttö voi vähentää jätettä ja nopeuttaa asennukseen kuluvaa aikaa. Se on tärkeää etenkin tilanteissa, joissa käyttökatkokset on pidettävä mahdollisimman lyhyinä tai myymälä on pystyttävä avaamaan mahdollisimman pian. Modulaarisuus mahdollistaa joustavan asennuksen sekä helpomman säilytyksen ja käsittelyn.

  Coral-laattoja on saatavana kaikissa Coral Classic-, Brush- ja Bright -malliston väreissä. Värejä yhdistelemällä voidaan luoda toimivia ja tyylikkäitä sisäänkäyntejä. Laatat voidaan asentaa yhdensuuntaisiksi tai shakkikuvioon.

  Coral-laatat tarjoavat samat tuoteominaisuudet kuin Coral Classic-, Brush- ja Bright -sisäänkäyntijärjestelmät.

 • Brush loose lay tile
  Coral irtoasennettavat laatat

  Coral irtoasennettavat laatat

  Irtoasennettava sisäänkäyntijärjestelmä
  Olemme kehittäneet erityisen Pro-Fit Quattro -asennusmenetelmän, jolla voit kiinnittää Coral-laatat. Tarralaput asetetaan kulmiin pitämään laattoja paikallaan, mikä mahdollistaa laattojen irtoasennuksen. Täten asentamiseen kuluva aika vähenee huomattavasti. Lisäksi Pro-Fit Quattro -ratkaisu mahdollistaa kiertotalouden mukaisen asennuksen, koska laatat voidaan käyttää uudelleen.

  Kahta Brush ja Classic -malliston väriä on saatavana varastosta.
  Muita Coral Classic- ja Brush-malliston värejä on saatavana tilauksesta.

 • Coral Click tile
  Coral Click -laatat

  Coral Click

  Coral Click on monipuolinen modulaarinen sisäänkäyntijärjestelmä, joka voidaan asentaa paikan päällä. Laatat klikataan helposti yhteen vasaralla. Laatat ovat 24 x 24 cm kokoisia ja jokainen laatikko sisältää 24 laattaa (1,37 m²).

 • 4207 tabletop
  Coral Marine FR -mallisto

  Coral Marine FR

  Coral Marine FR täyttää kaikki kansainvälisen merenkulkulaitoksen (IMO) avomerialuksissa käytettäville tuotteille asettamat paloturvallisuusstandardit. Lanka- ja pohjajärjestelmät on kehitetty täyttämään IMO-ruorimerkin saavuttamiseksi vaadittavat tiukat savutoksisuus- ja palonleviämisstandardit.

  Tämän ansiosta Coral Marine FR -lattiapäällysteitä voidaan käyttää turvallisesti risteilijöillä, matkustajalautoilla, tilauslaivoilla ja muilla avomerialuksilla ja lisäksi offshore-tiloissa, joissa vaaditaan “Wheelmark”-luokitus. (”ruorimerkki”).

 • Coral Logo Forbo B
  Coral Logo -mallisto

  Coral Logo

  Miten usein olet nähnyt logomattoja, jotka näyttävät likaisilta ja kuluneilta? Logomaton tulee olla yhtä aikaa toimiva ja hyvännäköinen. Coral Logo suunnitellaan samoilla standardeilla kuin muutkin mattomme, toisin sanoen se säilyttää ulkonäkönsä pitäen samalla lian ja kosteuden ulkona vuosien ajan.

Coral-mallisto

Pysäytä lika

Olemme olleet maailman johtava tekstiilisisäänkäyntijärjestelmien valmistaja yli 50 vuoden ajan, joten tiedämme miten lika ja kosteus pidetään poissa rakennuksista. Ensivaikutelma ratkaisee. Rakennukseesi tulijoiden tulisi pitää näkemästään. Tämän lisäksi on myös tärkeää pitää rakennuksen lattiat puhtaana ja varmistaa kävijöiden turvallisuus. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät huolehtivat tästä kaikesta ja monesta muusta.

Coral-valikoimamme sisältää useita eri mallistoja, joilla on jokaisella omat ominaisuutensa, kuten lian poistaminen tai kosteuden sitominen. Ominaisuuksien lisäksi voit valita erilaisia asennusvaihtoehtoja: rulla, laatat ja matot.
Minkä malliston valitsetkin, saat aina parasta laatua ja parhaat ominaisuudet.

Hyvin suunnitellun sisäänkäyntijärjestelmän edut:
• Vähentää liukastumis- ja kaatumisriskiä
• Pidempi sisätilojen lattioiden käyttöikä
• Pienemmät ylläpitokustannukset
• Hyvännäköinen ja kutsuva sisäänkäynti
• Rakennuksen ympäristöystävällisyyden parantaminen vähentämällä muiden lattioiden kunnossapitoon tarvittujen puhdistusaineiden määrää

Coral Welcome

Sisäänkäynnin alueet

Valitse oikea sisäänkäyntijärjestelmä

Pelkkä matto oven edessä ei riitä. Ihmiset eivät useinkaan pysähdy pyyhkimään jalkojaan, joten hyvän sisäänkäyntijärjestelmän on hoidettava työnsä. Eri alueet huomioiva Coral-sisäänkäyntijärjestelmä voi estää 95-prosenttisesti likaa ja kosteutta kulkeutumasta jalkojen mukana muualle rakennukseen.

Toimivan sisäänkäyntijärjestelmän valinta perustuu rakennuksen sijaintiin (millaista likaa lattialle tulee), ihmisten määrään (kuinka paljon lattialla kävellään), kohderyhmään (esim. toimistotyöläiset vai koululaiset) ja rakennuksen sisäänkäyntiin (suuri, pieni, sisällä, ulkona). Sisäänkäyntijärjestelmä voi alkaa jo ulkoa ja jatkua aina vastaanottoalueelle asti.

Olemme määrittäneet 3 sisäänkäynnin aluetta.
Coral tarjoaa jokaiseen sisäänkäyntiin sopivan ratkaisun.
Alue 1: Ulkoalue
Alue 2: Sisäalue
Alue 3: Muut sisäalueet

Saat lisätietoja klikkaamalla kuvan alueita.


entrace zones

Ympäristö

Creating better environments

Aina valmistustavasta toimivuuteen asti: Forbo Flooring System valmistaa laadukkaita tuotteita, jotka ovat aidosti ympäristöystävällisiä.

Energiaa uusiutuvista energialähteistä
Kaikki ostamamme sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä. Tämä merkitsee, että Coralin tuotantolaitos on osa tehokasta ympäristöjärjestelmää ja sille on myönnetty ISO 14001-sertifiointi.

Ei kaatopaikalle päätyvää jätettä
Coral-tuotantolaitoksella ei synny käytännössä yhtään kaatopaikalle päätyvää jätettä.

Jätteiden uusiokäyttö
Kaikki Coral-tuotantolaitoksella syntyvä jätelanka päätyy langantoimittajan uusiokäyttöön. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja ympäristövaikutustemme vähentämiseksi, minkä vuoksi teemme hyvin tiivistä yhteistyötä edistyksellisesti ajattelevien toimittajien kanssa. He hyödyntävät materiaaleissaan jatkuvasti enemmän kierrätettyä materiaalia.

Econyl®-lanka
Suurimmassa osassa Coral-sisäänkäyntijärjestelmiä on käytetty Econyl®-lankaa, joka valmistetaan käytetyistä ja hylätyistä kalaverkoista. Econylin® käyttö auttaa vähentämän nykyistä jätekuormaa, välttää lisäsaasteiden syntymistä valmistuksessa ja pitää luonnonvarojen ja energian kulutuksen mahdollisimman pienenä.

Puhdistus- ja ylläpitokustannusten vähentäminen
Sisäänkäyntijärjestelmämme voivat estää lian kulkeutumisen rakennukseen jopa 95-prosenttisesti. Näin rakennuksesi siivouskustannukset vähenevät jopa 65 % ja lattioidesi käyttöikä pitenee.

creating better environments

Videot

Esite

Coral esite

Lue lisää Coralista ja lataa esite.

LRV & NCS

Coral LRV & NCS -koodit

Lataa Coral-malliston LRV ja NCS -koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

LRV&NCS

Tekniset tiedot

Coral Brush

Paloluokitus

Paloluokitus Bfl-s1

Kaikki vinyylipohjaiset Coral-tuotteet täyttävät Bfl-s1-palonormit. Tämä on tärkeää, koska jokainen sisään- ja uloskäynti on myös hätäpoistumistie.

Tarvittaessa vaativampia paloluokkia voimme tarjota tekstiilituotteemme erityisellä lateksipohjalla. Tätä tulisi käyttää myös asennettaessa Coralia portaisiin.

Paloluokitus Bfl-s1