Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Käyttökohteet

Tarjoamme laajan valikoiman lattiapäällysteitä eri käyttökohteisiin. Alta voit valita käyttökohteen ja katsoa mitä lattiapäällysteitä suosittelemme kyseiseen kohteeseen.

 • Sphera SD 550034 amethyst | SD 550032 soft lilac

  Terveydenhoito

  Terveydenhoito

  Forbon lattianpäällysteitä on asennettu miljoonia neliömetrejä terveydenhoitoalan tiloihin. Ymmärrämme täten hyvin terveydenhoitoon liittyvät tarpeet ja tarjoamme jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.

 • Segment Office

  Toimistot

  Toimistot

  Tuotevalikoimamme tarjoaa lukuisia design mahdollisuuksia ja monia värivaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti nykyisiin toimistoympäristöihin. Meiltä löydät juuri tietyn tilan tai koko rakennuksen kattavat lattiaratkaisut.

 • Marmoleum in the education segment

  Koulut ja päiväkodit

  Koulut ja päiväkodit

  Oppilaitoksissa ja päiväkodeissa tarvitaan houkuttelevia, raskasta kulutusta kestäviä, vähän ylläpitoa vaativia, turvallisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja. Kestävyys ja hygienia ovat tärkeitä alueilla, joita käyttävät sekä lapset, nuoret ja aikuiset.

 • Hoivakodit

  Hoivakodit

  Hoivakodit

  Valittaessa lattianpäällysteitä hoivakoteihin, päätöksenteossa on kyse muustakin kuin toiminnallisuudesta ja suorituskyvystä. Sen lisäksi, että päällysteiden on kestettävä päivittäistä käyttöä, on erittäin tärkeää luoda ilmapiiri, joka auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi.

 • Vapaa-aika, matkailu ja ravintolat

  Vapaa-aika, hotellit ja ravintolat

  Vapaa-aika, matkailu ja ravintolat

  Kävijöiden kokemukset missä tahansa vapaa-ajan viettopaikassa ovat paljon muutakin kuin aktiviteetteja, joihin he osallistuvat oleskelunsa aikana. Sisustuksen vaikutus sekä tunnelma ovat erittäin tärkeitä, kun haluat antaa mieleenpainuvan kokemuksen.

  Forbon tuotevalikoiman avulla sinun on helppo valita täydellinen lattianpäällyste, kaikkiin tiloihin alkaen sisäänkäynnistä aina ostos- ja ruokapaikkoihin. Lattioiden avulla voit luoda tiloihisi juuri oikean tunnelman.

 • Myymälät

  Myymälät

  Myymälät

  Asiakkaiden kokemus missä tahansa myymälässä liittyy paljon muuhunkin kuin myynnissä oleviin tuotteisiin. Tärkeintä on täydellisen ympäristön luominen, jossa asiakkaat tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja mukavaksi.

  Forbon tuotevalikoiman avulla voit helposti valita täydellisen lattian myymälääsi, joka luo hyvän ensivaikutelman ja opastaa myymälässä eteenpäin.

 • Public building

  Julkiset rakennukset

  Julkiset rakennukset

  Tekemällä yhteistyötä monien valtion kiinteistöjen, paikallisviranomaisten ja kiinteistöpäälliköiden kanssa, Forbo auttaa julkisen sektorin asiakkaita tarjoamalla täysin yhteensopivan tuotevalikoiman eri tiloihin.

 • Forbo Flooring Marmoleum Click 333358 Petrol + 333568 Delta Lace Bedroom

  Asuntorakentaminen

  Asuntorakentaminen

  Kun on kyse suurista asuntoprojekteista, tiedämme että tarvitset muutakin kuin pelkän tavarantoimittajan. Mukanaolo projektin varhaisvaiheista alkaen tarkoittaa, että voimme antaa asiantuntevaa palvelua kohtuuhintaisista asuntoratkaisuista, mikä auttaa sinua valitsemaan tarkoituksenmukaisen lattiapäällysteen.

 • Teollisuus

  Teollisuus

  Teollisuus

  Forbo edustaa taattua suorituskykyä kaikenlaisissa teollisuusympäristöissä, elektroniikka- ja lääketuotannosta laboratorioihin. Forbo Flooringilla on täydellinen valikoima tuotteita, joilla on antistaattiset, akustiset, sähköä johtavat, vedenpitävät, liukastumista estävät ja bakteerien kasvua estävät ominaisuudet.

 • Transport

  Junat, bussit ja laivat

  Junat, bussit ja laivat

  Forbolla on runsas valikoima kuljetusalan lattianpäällysteratkaisuja. Kaikilla valikoimien tuotteilla on täydellinen sertifiointi ja niissä yhdistyvät kestävyys, erinomaiset palonesto-ominaisuudet ja laaja kuosi- ja värivalikoima.

 • Furniture Linoleum

  Kalusteet

  Kalusteet

  Furniture Linoleum on luonnollinen pinnoitusmateriaali, jolla voit luoda ainutlaatuisen ja kauniin viimeistelyn eri kalusteisiin, kuten pöytätasot, tuolit, jakkarat, kaapit ja sisäovet.

 • Marmoleum Sport

  Liikuntatilat

  Liikuntatilat

  Forbon lattiapäällysteitä on asennettu miljoonia neliömetrejä urheilu- ja liikuntatiloihin, siksi ymmärrämme hyvin alan tarpeet ja huolenaiheet.