Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Käyttökohteet

Tarjoamme laajan valikoiman lattiapäällysteitä eri käyttökohteisiin. Alta voit valita käyttökohteen ja katsoa mitä lattiapäällysteitä suosittelemme kyseiseen kohteeseen.

 • Colorex

  Terveydenhoito

  Terveydenhoito

  Forbon lattianpäällysteitä on asennettu miljoonia neliömetrejä terveydenhoitoalan tiloihin. Ymmärrämme täten hyvin terveydenhoitoon liittyvät tarpeet ja tarjoamme jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.

 • Marmoleum

  Hoivakodit

  Hoivakodit

  Valittaessa lattianpäällysteitä hoivakoteihin, päätöksenteossa on kyse muustakin kuin toiminnallisuudesta ja suorituskyvystä. Sen lisäksi, että päällysteiden on kestettävä päivittäistä käyttöä, on erittäin tärkeää luoda ilmapiiri, joka auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi.

 • Marmoleum

  Koulut ja päiväkodit

  Koulut ja päiväkodit

  Oppilaitoksissa ja päiväkodeissa tarvitaan houkuttelevia, raskasta kulutusta kestäviä, vähän ylläpitoa vaativia, turvallisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja. Kestävyys ja hygienia ovat tärkeitä alueilla, joita käyttävät sekä lapset, nuoret ja aikuiset.

 • Marmoleum

  Toimistot

  Toimistot

  Tuotevalikoimamme tarjoaa lukuisia design mahdollisuuksia ja monia värivaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti nykyisiin toimistoympäristöihin. Meiltä löydät juuri tietyn tilan tai koko rakennuksen kattavat lattiaratkaisut.

 • Allura

  Hotellit ja ravintolat

  Hotellit ja ravintolat

  Kävijöiden kokemukset missä tahansa vapaa-ajan viettopaikassa ovat paljon muutakin kuin aktiviteetteja, joihin he osallistuvat oleskelunsa aikana. Sisustuksen vaikutus sekä tunnelma ovat erittäin tärkeitä, kun haluat antaa mieleenpainuvan kokemuksen.

  Forbon tuotevalikoiman avulla sinun on helppo valita täydellinen lattianpäällyste, kaikkiin tiloihin alkaen sisäänkäynnistä aina ostos- ja ruokapaikkoihin. Lattioiden avulla voit luoda tiloihisi juuri oikean tunnelman.

 • Retail_Thumbnail

  Myymälät

  Myymälät

  Kävijöiden kokemukset missä tahansa vapaa-ajan viettopaikassa ovat paljon muutakin kuin aktiviteetteja, joihin he osallistuvat oleskelunsa aikana. Sisustuksen sekä ilmapiirin vaikutus ovat erittäin tärkeitä, kun haluat luoda asiakkaillesi mieleenpainuvan kokemuksen.

 • Marmoleum Aquajet

  Julkiset rakennukset

  Julkiset rakennukset

  Tekemällä yhteistyötä monien valtionhallinnon alojen, paikallisviranomaisten ja laitosten johtajien kanssa Forbo auttaa julkisen sektorin asiakkaita saamaan parhaan hyödyn sijoituksestaan tarjoamalla täysin yhteensopivan tuotevalikoiman eri tiloihin.

 • Tessera

  Asuntorakentaminen

  Asuntorakentaminen

  Kun on kyse suurista asuntoprojekteista, tiedämme että tarvitset muutakin kuin pelkän tavarantoimittajan. Mukanaolo projektin varhaisvaiheista alkaen tarkoittaa, että voimme antaa asiantuntevaa palvelua kohtuuhintaisista asuntoratkaisuista, mikä auttaa sinua valitsemaan tarkoituksenmukaisen lattiapäällysteen.

 • Industry_Thumbnail

  Teollisuus

  Teollisuus

  Forbo edustaa taattua suorituskykyä kaikenlaisissa teollisuusympäristöissä, elektroniikka- ja lääketuotannosta laboratorioihin. Forbo Flooringilla on täydellinen valikoima tuotteita, joilla on antistaattiset, akustiset, sähköä johtavat, vedenpitävät, liukastumista estävät ja bakteerien kasvua estävät ominaisuudet.

 • Transport_Thumbnail

  Liikenne

  Liikenne

  Forbolla on runsas valikoima kuljetusalan lattianpäällysteratkaisuja. Kaikilla valikoimien tuotteilla on täydellinen sertifiointi ja niissä yhdistyvät kestävyys, erinomaiset palonesto-ominaisuudet ja laaja kuosi- ja värivalikoima.

 • Furniture Linoleum

  Kalusteet

  Kalusteet

  Should you be looking for integrating our products into your products, we offer a range of possibilities.

 • Marmoleum

  Liikuntatilat

  Liikuntatilat

  Kun on kyse urheiluun ja vapaa-aikaan liittyvistä tiloista, tiedämme että asiakkaittesi turvallisuus ja mukavuus ovat ensimmäisinä tärkeysjärjestyksessä. Meillä on täydellinen valikoima lattianpäällysteitä, jotka täyttävät vaatimuksesi tinkimättä tyylistä ja tilojesi visuaalisesta vaikutelmasta.