Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Teollisuus

Teollisuuden lattiapäällysteet

Forbo Flooring Systems on kansainvälinen markkinajohtaja, jolla on runsaasti kokemusta ESD- ja puhdastilalattiapäällysteistä.

Sphera EC 450000 valkoinen

Teollisuus

Teollisuuden lattiapäällysteet

Forbo Flooring Systems on kansainvälinen markkinajohtaja, jolla on runsaasti kokemusta ESD- ja puhdastilalattiapäällysteistä. Forbo Flooring Systems tarjoaa erilaisia ESD- ja puhdastilalattiaratkaisuja, jotka täyttävät valvotun ympäristön tiukimmat vaatimukset ja tarpeet puhuttaessa esim. ESD-turvallisuudesta, kemikaalinkestävyydestä, dynaamisesta kantavuudessa, räjähdysvaarasta tai erittäin alhaisista päästöistä.

Colorex

Tilat

Teollisuuden tilat

 • Colorex EC

  Elektroniikkateollisuus

  Staattista sähköä poistava lattiapäällyste

  Elektroniikkateollisuus

  ESD-suojatuilla alueilla (EPA) suojaustoimenpiteiden tärkein tehtävä on vähentää staattisten sähkövarausten muodostumista. Tällaisilla alueilla, kuten elektroniikan kokoonpanoteollisuudessa, mekatroniikassa ja konesaleissa, oikealla lattiapäällysteellä on ratkaiseva merkitys. Se ei ainoastaan johda staattisia sähkövarauksia pois henkilöstöstä ja laitteista, vaan myös vähentää varauksien muodostumista siellä, missä niitä esiintyy, kengänpohjien ja lattian rajapinnoissa.

 • Colorex EC-2

  Biotieteet

  Suojaa tuotteesi

  Biotieteet

  Lääketeollisuuden, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden ISO-standardin mukaisissa puhdastiloissa ilmassa leijuvat hiukkaset voivat olla epäpuhtauksien suurin lähde. Ne eivät aiheuta ainoastaan tuotantotappioita, vaan hiukkaset voivat johtaa myös korroosioon ja tuotteen laadun heikkenemiseen. ISO-standardit ja cGMP-määräykset ilmanpuhtaudesta edellyttävät asetusten noudattamista ja sitä, että pystyt esittämään standardien mukaiset tulokset, jotka voidaan varmentaa säännöllisesti.

  Näiden vaatimusten vuoksi suosittelemme Colorex ja Sphera SD/EC -mallistojamme. Sopivia tuotteita ovat Colorex SD, Colorex EC, Colorex Plus EC, Sphera SD ja Sphera EC.

 • Colorex Plus Quartz

  Autoteollisuus

  Pidä ympäristö hallinnassa

  Autoteollisuus

  Ajoneuvojen sisäinen teknologia on suojattava entistä paremmin epäpuhtauksilta ja staattiselta sähköltä valmistusympäristössä. Olitpa siruvalmistaja, tier 1 -komponenttivalmistaja tai OEM-valmistaja, löydät meiltä oikean lattiapäällysteen, joka suojaa tuotettasi ja tuottojasi.

  Tälle segmentille suosittelemme staattista sähköä poistavia Colorex- ja Sphera SD | EC-lattiapäällystemallistojamme. Tarjoamme sähköä johtavia ja staattista sähköä poistavia vaihtoehtoja sekä Plus-malliston, joka on erinomainen tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma.

 • Colorex

  Yleinen teollisuus

  Sopii vaativimpiin olosuhteisiin

  Yleinen teollisuus

  Teollisuusympäristöt asettavat omat haasteensa lattianpäällysteelle, erityisesti kovan kulutuksen alueilla. Colorex -lattianpäällystejärjestelmät on tarkoitettu kaikille teollisuuden alueille, myös koviin olosuhteisiin. Colorex on leikattu homogeenisesta, kiinteästä, tiukaksi puristetusta materiaalista. Niiden korkea vinyylipitoisuus ja hyvin tasapainotettu mineraalitäyteaineen määrä takaavat optimaalisen suorituskyvyn.

 • Flotex linear stratus ja cirrus yhdistettynä

  Yleiset alueet

  Kaikki ratkaisut, yksi toimittaja

  Yleiset alueet

  Useimmissa teollisuustiloissa tai tehtaissa on toimistoja, käytäviä ja vastaavia alueita, jotka vaativat yleisiä lattiapäällysteitä, ja toisaalta alueita, jotka vaativat lattiapäällysteeltä erityisominaisuuksia, kuten sisäänkäynnit, liukastumisenesto tai äänen vaimennus. Forbo Flooring Systems tarjoaa ratkaisut kaikille alueille.

Tuotteet

Teollisuudessa käytettävät tuotteet

Colorex SD - staattista sähköä poistava

Colorex SD on staattista sähköä poistava homogeeninen lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Sähköä johtavien juonteiden ansiosta staattiset sähkövaraukset poistuvat helposti lattian läpi maahan. Colorex SD -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat täydellisen ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin, sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.
Siirry Colorex SD -mallistoon

Colorex SD 150201 puhdastila
Colorec EC 250201 Everest

Colorex EC - staattista sähköä johtava

Colorex EC on staattista sähköä johtava lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Colorex EC:llä sähkövaraukset poistuvat helposti koko laatan paksuuden kattavan sähköä johtavien juonteiden kautta. Sähkövaraus johdetaan sähköä johtavan liiman ja kuparinauhan avulla hallitusti maahan. Järjestelmä on täysin luonnollinen, eikä siinä käytetä haihtuvia kemiallisia antistaattisia lisäaineita johtavuuden lisäämiseksi. Lämpötilan tai kosteuden muutokset eivät vaikuta johtavuuteen
Siirry Colorex EC -mallistoon

Colorex Plus

Colorex Plus on lattiapäällyste, joka koostuu liimattomista laatoista. Colorex Plus soveltuu tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Colorex Plus on nopea asentaa ja se on heti käyttövalmis; se kestää jopa trukeilla ajamisen. Colorex Plus on saatavana staattista sähköä johtavana (EC) versiona, perusversiona ja liukastumista estävänä versiona (R10).
Siirry Colorex Plus -mallistoon

Colorex Plus
Sphera SD 550000 550049

Sphera SD - staattista sähköä poistava

Sphera SD on staattista sähköä poistava homogeeninen vinyylilattiapäällyste. Tuotteeseen on lisätty sähköä poistavia lastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Lattia kestää hyvin tahroja ja naarmuja ja se on helppo pitää puhtaana.
Siirry Sphera SD -mallistoon

Sphera EC - staattista sähköä johtava

Tuotteeseen on lisätty mustia hiililastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Marmoroidut designlastut antavat tuotteelle pehmeämmän ja ainutlaatuisen ilmeen.
Siirry Sphera EC -mallistoon

Sphera EC 45000
Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex - sähköä johtava

Marmoleum Ohmex on johtava linoleumilattiapäällyste, joka yhdistää erinomaisen kestävyyden ja parannetun sähköisen vastuksen (< 1-108 Ω (EN1081 mukaisesti).

Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektronisia laitteita.

Marmoleum Ohmex on sähköä johtava lattiapäällyste, joka on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti luonnonmukaisista raaka-aineista.
Siirry Marmoleum Ohmex -mallistoon

Step-turvalattiat

Turvavinyylilattiaa voidaan käyttää kaikkialla, missä ihmiset työskentelevät tai harjoittavat päivittäistä liiketoimintaansa. Päällysteen liukastumisenesto on avainasemassa luotaessa turvallisia työ- ja julkisia ympäristöjä. Ainutlaatuiset ”Step Crystals” -hiukkaset tarjoavat erinomaisen liukastumiseneston ja kirkkaan ja kauniin visuaalisen ilmeen.
Siirry Step-mallistoon

Step-turvavinyyli
Kaupungin virasto Venlossa

Marmoleum – linoleumilattiat

Marmoleum-linoleumilattiat ovat luonnollisia lattioita, joihin yhdistyy vastuullisuus, korkea laatu ja innovatiivinen design, mikä tekee Marmoleumista ihanteellisen lattiapäällysteen julkisiin rakennuksiin.

Marmoleum on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Yli 300 väriä ja kuosia mahdollistavat kauniin ja värikkään lattiasuunnittelun.

Kaikissa Marmoleum-lattioissa on Topshield pro-pintakäsittely, minkä ansiosta lattiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään.
Siirry Marmoleum-mallistoon

Flotex – flokattu lattiapäällyste

Flokattu Flotex-lattiapäällyste on täydellinen ratkaisu toimistoihin, joissa jalankulkuliikenne ja tuolien liikuttelu vaativat kestävän lattiapäällysteen. Flotex on miellyttävä ja lämmin jalan alla ja se vaimentaa tehokkaasti ääniä. Flotexia on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa mattona, laattana ja lankkuna. Flotexilla on myös Britannian allergiasäätiön hyväksyntämerkki Allergy UK Seal of Approval ja se sisältää jopa 52 % kierrätysmateriaalia.
Siirry Flotex-mallistoon

Flotex Linear Cirrus
Tessera

Tessera – tekstiililaatat

Nykypäivän modernit toimistoympäristöt avotoimistojärjestelmineen on suunniteltu joustaviksi, sillä niiden on mukauduttava jatkuviin muutoksiin. Modulaarinen lattiajärjestelmä, kuten tekstiililaatat, voidaan nopeasti sopeuttaa muuttuviin tarpeisiin, mikä vähentää uudelleenjärjestelykustannuksia ja parantaa suunnittelun joustavuutta

Mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina, mitkä mahdollistavat luovan lattiasuunnittelun. Tessera vaimentaa askelääniä jopa 30 dB.
Siirry Tessera-mallistoon

Allura – vinyylilaatat

Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.
Siirry Allura-mallistoon

The Gem
Nuway Grid Wellington Academy

Coral - sisäänkäyntijärjestelmät

Puhdistuskustannuksia voidaan alentaa jopa 65 % pitämällä lika ja kosteus poissa rakennuksesta. Coral-mallistomme on ollut markkinoiden johtava sisäänkäyntijärjestelmä jo 50 vuoden ajan. Se tarjoaa aiempaa enemmän vaihtoehtoja houkuttelevilla ja vastuullisilla sisäänkäyntijärjestelmillä. Coral voi pidentää lattian elinkaarta ja vähentää myös huomattavasti puhdistuskustannuksia ja liukastumisen riskiä.
Siirry Coral-mallistoon

Mikä on ESD?

ESD

ESD on lyhenne sanoista Electro Static Discharge. Sitä voidaan kuvata äkillisenä elektronien virtauksena pinnalta tai ihmisestä toiselle pinnalle tai ihmiseen. Tämä tapahtuu, kun materiaalit palaavat neutraaliin tai varauksettomaan tilaansa. Sitä voidaan pitää pienoiskipinänä, joka kulkee sähköstaattisesti varautuneena pinnalta toiselle pinnalle.

Useimmat ihmiset eivät tiedä sähköstaattisesta purkauksesta (ESD) sitä, että se voi aiheuttaa vahinkoa täysin huomaamatta. Tämä näkymätön ilmiö voi esimerkiksi vahingoittaa elektronisia laitteita tai komponentteja, ja siillä voi olla vakavia seurauksia. Sähköstaattisen purkauksen estämiseksi tai hallitsemiseksi on tärkeää ymmärtää, miten se tapahtuu ja mitä sen estämiseksi tai hallitsemiseksi voidaan tehdä.

Miten ESD tapahtuu?

ESD:n syynä on staattinen sähkö. Staattista sähköä voidaan tuottaa erilaisten ilmiöiden kautta. Sähköstaattinen varaus on varauksen muodostuminen kahden pinnan välillä, ja se syntyy yleisimmin kahden pinnan kosketuksessa ja erottumisessa. Tätä kutsutaan tribo-sähköksi eli hankaussähköksi, joka syntyy, kun kaksi pintaa hankaavat yhteen. Neutraaleilla pinnoilla on yhtä monta negatiivista ja positiivista elektronia. Kosketuksen aikana varautuneet elektronit (-) virtaavat pinnalta toiselle.

Kun pinnat erotetaan toisistaan, elektronit uutetaan toiselta pinnalta ja ne jäävät toiselle pinnalle. Pinnoilla on nyt potentiaaliero: vastakkainen sähköstaattinen varaus. Mikä materiaali tai pinta varautuu positiivisesti ja mikä negatiivisesti, riippuu paikasta tribo-sähköisellä alueella. Kun kaksi pintaa, joiden välillä on potentiaaliero, lähestyy toisiaan, ne voivat siirtää varauksen palatakseen neutraaliin tilaansa. Tätä varauksen siirtymistä kutsutaan myös sähköstaattiseksi purkaukseksi. Varatut materiaalit etsivät luonnostaan sähköstaattista purkausta palatakseen neutraaliin tilaansa, jossa niillä on sama määrä elektroneja (-) ja protoneja (+).

Mikä on ESD?
Mikrosiru

ESD:n riskit

Vaikka purkaus voi olla huomaamaton, se voi aiheuttaa suuria vahinkoja. ESD:n maailmassa on määritelty kolme riskialuetta:

Herkkien elektronisten komponenttien hajoaminen
Purkaus voi vahingoittaa esimerkiksi sirun sähköreittiä. Kun mikroskooppisen pieni lanka katkeaa, siru ei enää toimi. Valmistajalle se tarkoittaa tuotannon vähenemistä. Tätä purkautumisen aiheuttamaa vahinkoa kutsutaan myös katastrofaaliseksi epäonnistumiseksi.

Tuotantoprosessien ja työolojen heikkeneminen
Sähköstaattiset varaukset voivat myös aiheuttaa ongelmia tuotantoprosesseissa ja työympäristöissä häiritsemällä elektronisen järjestelmän normaalia toimintaa, mikä aiheuttaa laitteiden toimintahäiriöitä tai vikoja.

Räjähdysten laukaisin
Alueilla, joilla on syttyviä kaasuja, ammuksia tai suuria pölypitoisuuksia, ESD voi laukaista räjähdyksen. Tämä johtuu siitä, että sähköstaattiseen purkaukseen liittyy pieni kipinä, joka voi laukaista räjähdyksen.

ESD-lattiat

ESD-lattiat

Ei-toivotut ESD-tapahtumat voidaan estää palauttamalla negatiivisten (-) ja positiivisten (+) ionien välinen tasapaino hallitusti. Yksi menetelmistä palauttaa varautunut pinta neutraaliin tilaan on käyttää ESD-suojavarusteita, kuten ESD-lattiapäällystettä. ESD-lattiapäällyste rajoittaa esimerkiksi materiaalien ja ihmisten sähköstaattista varausta. Se varmistaa myös, että materiaalien latautuessa varaus puretaan ja maadoitetaan ihmisistä johtavien jalkineiden kautta hallitusti lattiaan.

Forbo Flooring Systems tarjoaa valikoiman ESD- ja puhdastilalattiaratkaisuja, jotka täyttävät valvotun ympäristön tiukimmat vaatimukset ja tarpeet. Esimerkiksi kriittisissä teollisuusympäristöissä, joissa ESD voi aiheuttaa suuria vahinkoja, lattiapäällysteratkaisu, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet, voi auttaa vähentämään tuotteen vioittumisesta, käsittelyongelmista, laitteiden toimintahäiriöistä tai hygieenisistä ongelmista aiheutuvia kustannuksia. Lattia voi osaltaan estää ei-toivotun sähköstaattisen varauksen kertymisen ja purkautumisen. Lattia voi myös auttaa pitämään ympäristön puhtaana rajoittamalla hiukkas- ja TVOC-päästöjä lattiapäällysteestä.

ESD- ja puhdastilalattiaratkaisut voivat myös olla osa turvallisen ympäristön varmistamista herkissä terveydenhuollon tiloissa ja alueilla. Staattiset purkaukset voivat olla epämiellyttäviä potilaille ja työntekijöille, ja staattiset varaukset voivat vaikuttaa negatiivisesti herkkiin lääkinnällisiin laitteisiin. Tarvitaan ratkaisu, joka suojaa tehokkaasti ihmisiä ja laitteita staattisilta ilmiöiltä. Tarvitaan vakaa ja kovaa kulutusta kestävä lattiaratkaisu.
Siirry ESD- ja puhdastilalattioihin

Colorex SD | EC
Colorex SD 150201 puhdastila

Mitä käyttää missäkin

Valitse oikea ratkaisu

ESD-lattiaratkaisut on suunniteltu käytettäväksi esimerkiksi elektroniikkateollisuudessa, lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, konesaleissa ja palvelintiloissa. Alla olevassa taulukossa on esitetty yhteenveto, mitä mallistoa voit käyttää projektivaatimustesi täyttämiseen.

Projektivaatimukset
Laatta tai mattoKuormitusESD-hallintaHiukkasten hallinta ja puhdastilasoveltuvuus*KemikaalinkestävyysKorjattava ratkaisuLiukastumisenesto
Colorex SDLaattaÄärimmäinenPysyvästi staattista sähköä poistavaISO-luokka 4ErinomainenVoidaan palauttaa ja korjata täysinR9
Colorex ECLaattaÄärimmäinenPysyvästi staattista sähköä johtavaISO-luokka 2ErinomainenVoidaan palauttaa ja korjata täysin R9
Colorex Plus ECLaattaÄärimmäinenPysyvästi staattista sähköä johtavaISO-luokka 2Erinomainen Voidaan palauttaa ja korjata täysinR9
Colorex Plus basicLaattaRaskasAntistaattinenISO-luokka 4ErinomainenVoidaan palauttaa ja korjata täysinR9
Colorex Plus R10LaattaRaskasAntistaattinen ISO-luokka 6ErinomainenOsittain palautettavissaR10 - teksturoitu pinta parantaa liukastumisenestoa
Sphera SDMatto KohtalainenPysyvästi ja johdonmukaisesti staattista sähköä poistavaISO-luokka 6Erittäin hyvä- R9
Sphera ECMattoKohtalainenPysyvästi ja johdonmukaisesti staattista sähköä poistavaISO-luokka 5Erittäin hyvä-R9
Marmoleum OhmexMattoKohtalainenStaattista sähköä poistava, suhteellinen kosteus > 40 %-Hyvä-R9

Käyttökohteet

Colorex EC & Sphera EC
ESD-tilat, ISO-standardin puhdastilat, lääkelaboratoriot, tuotantolaitokset ja leikkaussalit.

Colorex SD & Sphera SD
Vastarakennetut laboratoriot, ISO-standardin puhdastilat, lääkelaboratoriot, tuotantolaitokset, palvelinhuoneet, konesalit ja leikkaussalit.

Colorex Plus EC
ESD-tilojen, ISO-standardin puhdastilojen, lääkelaboratorioiden ja tuotantolaitosten peruskorjaus. Sopiva, jos seisonta-ajat, kosteat lattiat ja huonot aluslattiat ovat ongelma.

Colorex Plus R10
Teksturoitu pinta ehkäisee liukastumisia (R10). Pintarakenne parantaa turvallisuutta, kun lattia on vaarassa likaantua esimerkiksi jauhe- tai vesivuodon vuoksi. Colorex Plus R10 soveltuu käytettäväksi tuotantolaitoksissa (elektroniikka, valmistus, biotieteet).

Colorex Plus Basic
Kaupat, myymälät, varastot. Raskaan käytön alueet, joilla tarvitaan päivittäinen tehokas siivous. Sopiva, jos seisonta-ajat, kosteat lattiat ja huonot aluslattiat ovat ongelma.

Marmoleum Ohmex
Soveltuu käytettäväksi alueilla, joilla on herkkiä laitteita, kuten tietokone- ja palvelintilat.

Ympäristö

Creating better environments

Pyrimme jatkuvasti valmistamaan kestävän kehityksen mukaisia lattiapäällysteitä. Pyrimme huolehtimaan ympäristöstä sitoutumalla kestävään kehitykseen, vastuullisiin raaka-ainehankintoihin ja valmistusprosesseihin. Esimerkiksi Marmoleum, Colorex- ja Sphera-mallistomme valmistetaan 100% vihreää sähköä käyttäen ja ne täyttävät REACH-vaatimukset.

Siirry Colorex- ja Sphera-mallistoon

Miten se tehdään

• Kaikki käyttämämme sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä. Tämä tarkoittaa, että kaikki vinyylituotantolaitoksemme, mukaan lukien Colorex- ja Sphera-tehtaamme, ovat osa tehokasta ympäristöjärjestelmää ja ISO 14001 -sertifioinnin mukaisia.

• Sphera SD | EC on ftalaatiton ja se valmistetaan nollajäte ympäristössä.

Miten se toimii

• Alhainen pehmenninpitoisuus varmistaa alhaiset päästöt.

• Colorexin pinta on täysin korjattavissa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää. Syvät naarmut, reiät, palojäljet tai muut pintavauriot voidaan korjata helposti ja tehokkaasti vaikuttamatta lattiapäällysteen alkuperäisiin ominaisuuksiin. Tämä aidosti 100 % korjattava pinta on ainutlaatuinen Colorexille ja jotakin, mitä mikään muu lattiapäällyste ei voi tarjota.

FloorVisualizer

FloorVisualizer

Meillä on useita työkaluja ja palveluja, joiden avulla voit valita ja luoda parhaiten sopivan ratkaisun. FloorVisualizer-suunnitteluohjelman avulla voit kokeilla miltä eri lattiat näyttävät myymälätiloissa ja voit myös yhdistellä lattioita, kuoseja ja värejä, jotta näet, miten yhdistelmä toimii.
Siirry FloorVisualizer-suunnitteluohjelmaan

Forbo FloorVisualizer Office -älypuhelin

Inspiroidu referensseistämme

Monissa teollisuusympäristöissä ympäri maailmaa käytetään Forbon lattiapäällysteitä. Tutustu referensseihimme ja inspiroidu maailmanlaajuisista referenssiprojekteista.
Tutustu teollisuusreferensseihimme

renex

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Forbo Groupin avainluvut 2019:
> Liikevaihto 1282,2 miljoonaa Sveitsin frangia
> Työntekijöitä 5 600

• Maailmanlaajuisesti:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.

• Eurooppalainen logistiikka ja nopea reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Ihmisen tekemä Marmoleum

Johtava kestävässä kehityksessä

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki valmistuslaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu SA8000-standardin mukaisesti.

Creating better environments

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ainoa hankintalähde kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi kontakti ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntitiimi

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa.

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on kontaktisi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja epävarmuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.