Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Teollisuus - Yleiset alueet

Terveellinen sisäympäristö

Greystar referenssi

Teollisuus - yleiset alueet

Useimmissa teollisuustiloissa tai tehtaissa on toimistoja, käytäviä ja vastaavia alueita, jotka vaativat yleisiä lattiapäällysteitä, ja toisaalta alueita, jotka vaativat lattiapäällysteeltä erityisominaisuuksia, kuten sisäänkäynnit, liukastumisenesto tai äänen vaimennus. Forbo Flooring Systems tarjoaa ratkaisut kaikille alueille.

Täydellinen työtila on ympäristö, jossa työntekijäsi tuntevat olonsa mukavaksi, turvalliseksi ja inspiroituneeksi. Värit, valo ja akustiikka vaikuttavat työntekijöiden huomion ja keskittymisen tasoon työtiloissa. Forbo tarjoaa erilaisia ratkaisuja, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

Valitse lattia, joka:
● Tarjoaa inspiroivan ilmapiirin ja edistää keskittymistä
● On helppo puhdistaa ja hoitaa
● On kestävä
● Edistää terveellistä sisäympäristöä
● Vähentää melutasoa

Värit, valo, akustiikka vaikuttavat työntekijöiden huomion ja keskittymisen tasoon.

Käytettävät tuotteet:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja! Joutsenmerkityt Marmoleum-linoleumilattiat edustavat kestävää kehitystä, kestävyyttä, laatua sekä innovatiivista designia. Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Tutustu Marmoleum-lattioiden luonnonkauneuteen yli 300 värissä ja kuosissa. Marmoleumia on saatavana mattona, laattoina ja lankkuina.

 • De veerkracht

  Flotex

  Kestävä ja hygieeninen

  Flotex

  Flotex on uniikki tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy vinyylilattian kestävyys ja tekstiililattian laadukkuus, lämpö ja mukavuus. Flotex on kulutuksenkestävä ja hygieeninen lattia. Flotex on myös täysin vedenpitävä ja ainoa aidosti pestävä tekstiililattiapäällyste.

 • Eternal Material 10032 + Eternal Colour 45132

  Eternal

  Ftalaatiton

  Eternal

  Eternal-vinyylilattia on luotu toimimaan useilla eri käyttöalueilla. Monipuolisen väri- ja kuosipaletin avulla voit luoda haluamasi tunnelman jokaiseen tilaan. Eternal tarjoaa ihanteellisen ratkaisun päivän jokaiseen hetkeen.

 • Tessera

  Tessera

  Erinomainen suorituskyky

  Tessera

  Tuftatut Tessera-tekstiililaatat ovat tunnettuja esteettisestä tyylistään ja erinomaisesta suorituskyvystään vaativimmissakin raskaan liikenteen ympäristöissä. Tarjoamme Tessera-tekstiililaatat eri rakenteina; silmukkanukka, leikattu nukka, leikattu- ja silmukkanukka ja sattumanvarainen kuviointi. Upeat suunnittelumahdollisuudet rakennuksesi jokaiselle alueelle!

 • Ingram Micro

  Allura

  Kestävä ja mukava

  Allura

  Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.

 • Safestep 175032

  Step-turvalattiapäällyste

  Turvallista designia

  Step-turvalattiapäällyste

  Step-turvalattian koko käyttöiän kestävä liukastumisenesto on varmistettu materiaaliin lisätyillä hiukkasilla. Ainutlaatuiset ”Step Crystals” -hiukkaset tarjoavat erinomaisen liukastumiseneston ja kirkkaan ja kauniin visuaalisen ilmeen. Step-turvalattiapäällyste kattaa kaikki asianmukaiset liukastumisenestoluokat (R10, R11, R12) ja se täyttää monien eri käyttökohteiden turvallisuusvaatimukset, märkätila-alueet mukaan lukien.

 • Coral Click 7834 (12 mm) tai 7884 (17 mm)

  Sisäänkäyntien lattiapäällysteet

  Rakennuksen ensivaikutelma

  Sisäänkäyntien lattiapäällysteet

  Sisäänkäyntien lattiat ovat erittäin tärkeitä. Hyvin suunniteltu sisääntuloalueen lattiapäällyste estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta ulkoa sisälle pidentäen lattiapäällysteen käyttöikää sekä vähentäen puhdistus- ja hoitokustannuksia ja mahdollisia liukastumisonnettomuuksia. Tarjoamme sisäänkäyntiratkaisun jokaiseen tilanteeseen.