Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex

Flotex flokattu lattiapäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, joka yhdistää vinyylilattian kulutuskestävyyden tekstiililattian liukastumisenesto- ja äänenvaimennusominaisuuksiin. Koska Flotex on täysin vedenpitävä, on se myös ainoa aidosti pestävä tekstiililattiapäällyste. Tutustu alla eri Flotex-mallistoihin.

 • Flotex
 • Flotex
 • Flotex
 • Flotex
 • Flotex_Field_neptune_HD
  Flotex-matto

  Flotex-matto

  Flotex-matto on täydellinen tekstiililattiapäällysteratkaisu lähes kaikkiin liike- ja julkisiin tiloihin. Tarjoamme useita Flotex-mattomallistoja, joten meiltä löydät aina tarpeisiisi sopivan kuosin. Flotex-matto sopii erinomaisesti yhdisteltäväksi Flotex Borders -malliston kanssa.

 • Flotex colour (2019) 545055, 545024, 545028
  Flotex -laatat

  Flotex-laatat

  Flokatut Flotex-laatat ovat laadukkaita lattiapäällysteitä, joita on saatavana 50x50 cm ja/tai 50x25 cm kokoisina laattoina. Laatat ovat erittäin helppo yhdistää muiden lattiapäällysteiden ja kokojen kanssa, joten sinulla on rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Tarjoamme viisi eri laattamallistoa, joihin voit tutustua alla.

 • Flotex planks Lava herringbone 145002_145007_145010_145014
  Flotex -lankut

  Flotex -lankut

  Hienostunut ja tyylikäs Flotex Planks -lankkumallisto. Koska modulaarisuus on kasvava trendi lattiapäällysteissä, Forbo on kehittänyt ainutlaatuisen Flotex Planks -lankkumalliston koossa 100x25 cm, jonka avulla voidaan luoda vaikuttavia lattiaratkaisuja. Mallisto koostuu kiehtovista kuoseista, jotka tarjoavat erinomaiset yhdistelymahdollisuudet ja ne sopivat täydellisesti kaikkiin ympäristöihin.

 • Philippe Starck
  Flotex Designer -mallistot

  Flotex Designer -mallistot

  Forbo Flooring Systems tekee yhteistyötä maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa luodakseen uusia, ainutlaatuisia lattiapäällystekuoseja. Yhdistämällä omien suunnittelijoidemme luovuuden tunnettujen suunnittelijoiden asiantuntemukseen Forbo Flooring Systems varmistaa, että voimme tarjota jatkuvasti uusia, yksilöllisiä lattiakuoseja. Kaikkia Flotex Designer -mallistojamme on saatavana mattona, joita on helppo yhdistää muihin materiaaleihin.

 • Flotex H&L_Statement_Empire_Topaz
  Flotex Hospitality & Leisure

  Flotex Hospitality & Leisure

  Forbon kauniisti suunniteltu Flotex Hospitality & Leisure -mallisto tarjoaa korkealaatuiset ja turvalliset lattiaratkaisut. Flotex flokattu lattiapäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy vinyylilattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian mukavuus ja lämpö.

 • Constructed Patterns_Manhattan Fiesta
  Flotex vision digitaalikirjasto

  Flotex vision digitaalikirjasto

  Forbo Flooring tarjoaa ainutlaatuisen Flotex-malliston korkealaatuisella digitaalipainatuksella. Tutustu digitaalikirjastomme kuosivalikoimaan. Voit myös valita haluamasi värin osaan kuoseista. Flotex flokattu lattiapäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy vinyylilattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian mukavuus ja lämpö.

 • Flotex H&L_241001 bloom navy
  Flotex Next

  Flotex Next

  Flotex Next on ensimmäinen irtoasennettava flokattu lattiapäällyste ja se sopii kovan kulutuksen tiloihin. Flotex Next voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Lattiapäällyste soveltuu kestävän kehityksen mukaisiin ratkaisuihin uudelleenkäytettävyyden ansiosta.

Miksi valita Flotex?

Varma valinta

Flotex on hightech-tekstiili, joka yhdistää vinyyli- ja tekstiilimattojen maailmat tarjoamalla molempien tärkeimmät ominaisuudet yhdessä tuotteessa – se antaa kaiken, mitä voit innovatiiviselta lattianpäällysteratkaisulta odottaa.

Kestävä ja miellyttävä
Tutustu Flotexin lujuuteen ja kestävyyteen, jonka 80 miljoonaa nylon 6.6 -kuitua tuottavat; huomaat samalla sen hiljaisuuden ja mukavuuden, joka normaalisti yhdistetään vain nukkamattoon, sen huokosettoman, pehmustetun taustan ansiosta.

Hiljainen ja hygieeninen
Nylonkuidut takaavat äänenvaimennuksen ja mukavuuden, mutta ne myös vangitsevat allergeeneja ja hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat ne helposti niin märkä- kuin kuivapuhdistuksenkin yhteydessä. Rakenteensa ansiosta Flotex on suojattu hometta ja hajuja vastaan ja sen raikas ulkonäkö palautuu jokaisen puhdistuksen jälkeen.

Lämmin ja pestävä
Tavanomainen päivittäinen imurointi poistaa kaiken tiheään nylonpintaan tarttuneen lian tai pölyn. Myös höyrypesua tai syvempää mekaanista puhdistusta voidaan kuitenkin käyttää raskaampaan likaan, jolloin perinteisten pesuaineiden tarve minimoituu. Yksinkertainen tavanomainen puhdistus riittää palauttamaan Flotexin alkuperäisen ulkonäön. Flotexin laaja väri- ja kuosivalikoima pysyy yhtä elävänä kuin lattian asennuspäivänä.

Turvallinen ja ääntä vaimentava
Flotex tarjoaa sekä alhaisen huoneäänen tason (luokka A) että hyvän askeläänen vaimennuksen (>20 dB), joten se tuottaa hiljaisen huoneen ja rakennuksen. Flotex täyttää myös HSE:n liukastumisen estovaatimukset märkänä ja kuivana, joten se sopii niin tasaisille kuin kalteville pinnoille.

Hightechtextile

Ympäristö

Ekologinen lattiapäällyste

Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattianpäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi. Päästöjä ja jätettä ei synny.

Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Flotex-matto sisältää jopa 20% ja Flotex-laatat ja -lankut jopa 59% kierrätysmateriaalia. Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti. Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita
tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Environment Trees

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Löydät Forbon markkinointimateriaalin ja tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Tech specs Linoleum

Flotex - sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Flotex

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin

Soiling classification

Mallisto

Bionisen lattian toiminta

Bioniikka yhdistää luonnosta löytyviä biologisia menetelmiä ja järjestelmiä ihmisen kehittämiin tuotteisiin ja prosesseihin. Teknologian siirto elävistä kasveista ja eläimistä auttaa kehittämään optimoituja ja erittäin tehokkaita tuotteita. Klassisia esimerkkejä bionisista tuotteista ovat vettä ja likaa hylkivien pintojen kehittäminen siten, että ne muistuttavat lootuksenkukan lehtiä. Flotex ei ole täysin kuin tekstiili eikä muovimattokaan; sen ainutlaatuinen rakenne onnistuu yhdistämään parhaat puolet molemmista maailmoista ja se sopii kaikkiin liiketiloihin, ympäristön vaativuudesta riippumatta.

Noin 80 miljoonaa ohutta nylon 6.6-kuitua (flokkia) ovat rakenteellisesti yhtä lujia kuin bambu, mutta tarjoavat sammalen pehmeyden. Flotexin valmistuksessa käytettävät tarkkuuspainotekniikat tuottavat rikkaan väripaletin, joka löytyy luonnosta pienintä yksityiskohtaa myöten. Liskon jalan tavoin, Flotex torjuu liukastumista niin märkänä kuin kuivanakin (R13). Samalla tavalla kuin mehiläinen kokoaa ja kuljettaa siitepölyä kulkiessaan kukasta kukkaan, Flotexin pinta kokoaa hienoa pölyä ja allergeeneja ilmasta ja vapauttaa ne täysin tavanomaisen siivouksen yhteydessä.

Flotex on hightech-tekstiili, joka tarjoaa bionisen toiminnan ja sitä on saatavana sekä rullina että laattoina.

Bionic Flooring Performance - Bee

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy UK logo