Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex

Flotex on hightech-tekstiili, joka yhdistää muovi- ja tekstiilimattojen maailmat tarjoamalla molempien tärkeimmät ominaisuudet yhdessä tuotteessa – se antaa kaiken, mitä voit innovatiiviselta lattianpäällysteeltä odottaa. Flotex on kestävä ja hygieeninen lattianpäällyste, joka vaimentaa askelääniä ja estää liukastumista. Koska Flotex on täysin vedenpitävä lattiamateriaali, on se myös ainoa aidosti pestävä tekstiililattianpäällyste. Flotex tarjoaa lämpimän, mukavan ja hygieenisen lattianpäällysteen, joka sopii kaikkiin julkitiloihin.

Flotex
 • Flotex Colour Penang 382024
  Flotex Colour

  Flotex Colour

  Flotex Colour-mallisto koostuu kolmesta monivivahteisesta kuosista: Metro, Calgary ja Penang. Metro Neon värit tuovat lisäksi mallistoon ainutlaatuiset tehostevärit. Mallistoa on saatavana sekä mattona että laattana.

 • Flotex Linear Integrity2 350011 Checkerboard installation
  Flotex Linear

  Flotex Linear

  Flotex Linear-mallisto tarjoaa laajan valikoiman sekä klassisia että moderneja viivakuoseja. Mallisto koostuu viidestä kuosista: Integrity2, Complexity, Stratus, Cirrus och Pinstripe, joiden värit ja kuosit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa.

 • Flotex_Field_neptune_HD
  Flotex Vision

  Flotex Vision

  Flotex Visionin myötä Forbo tarjoaa ainutlaatuisen malliston laadukkaasti digitaalipainettuja kuoseja, sisältäen yli 500 kuosia ja monia eri värivaihtoehtoja.

 • Flotex Sottsass Wool
  Flotex Sottsass

  Flotex Sottsass

  Esteettisesti ja teknisesti täysin uutta ja ainutlaatuista. Flotex Sottsass-mallisto on tulos Forbo Flooringin ja italialaisen design-toimiston, Sottsass Associatin, luovasta yhteistyöstä.

 • Flotex planks Lava herringbone 145002_145007_145010_145014
  Flotex Planks

  Flotex Planks

  Hienostunut ja tyylikäs Flotex Planks -lankkumallisto. Koska modulaarisuus on kasvava trendi lattiapäällysteissä, Forbo on kehittänyt ainutlaatuisen Flotex Planks -lankkumalliston koossa 100x25 cm, jonka avulla voidaan luoda vaikuttavia lattiaratkaisuja. Mallisto koostuu kuudesta kiehtovasta kuosista, jotka tarjoavat erinomaiset yhdistelymahdollisuudet ja ne sopivat täydellisesti kaikkiin ympäristöihin.

 • Flotex Cityscape t351011 leaf embossed
  Flotex Cityscape

  Flotex Cityscape

  Flotex Cityscape -laattojen kohokuvioidut viivat luovat kiehtovan kolmiulotteisen lattiakuosin, joka muuttuu valossa katselukulmasta riippuen. Tämä ainutlaatuinen laattavalikoima on saanut inspiraationsa kaupunkimaiseman viivoista. Kohokuvioidut ruudukon kaltaiset kuviot luovat miellyttävän ja mukavan tuntuisen lattian. Cityscape -mallisto koostuu hienostuneesta Integrity-viivakuosista ja monivärisestä Complexity-kuosista.

 • Flotex Vision Showtime Heritage 23003 Faded Sapphire
  Flotex Vision Showtime

  Flotex Vision Showtime

  Olemme täydentäneet Showtime-neulahuopamallistoa neljällä Flotex Vision -kuosilla; Wonderlab, Metropolis, Ecosystems ja Heritage, jotka soveltuvat erinomaisesti hotelleihin, elokuvateattereihin ja teattereihin. Tutustu alla upeisiin kuosivaihtoehtoihin!

 • Flotex Starck Twilight Roomshot
  Flotex Starck

  Flotex by Starck

  Philippe Starck suunnitteli malliston, joka koostuu kolmesta järjestelmästä, Vortex, Artist ja Twilight. Jokaisessa niistä on neljä erillistä osaa, joiden avulla voit luoda kuoseja, jotka mukautuvat tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Miksi valita Flotex?

Varma valinta

Flotex on hightech-tekstiili, joka yhdistää muovi- ja tekstiilimattojen maailmat tarjoamalla molempien tärkeimmät ominaisuudet yhdessä tuotteessa – se antaa kaiken, mitä voit innovatiiviselta lattianpäällysteratkaisulta odottaa.

Kestävä ja miellyttävä
Tutustu Flotexin lujuuteen ja kestävyyteen, jonka 80 miljoonaa nylon 6.6 -kuitua tuottavat; huomaat samalla sen hiljaisuuden ja mukavuuden, joka normaalisti yhdistetään vain nukkamattoon, sen huokosettoman, pehmustetun taustan ansiosta.

Hiljainen ja hygieeninen
Nylonkuidut takaavat äänenvaimennuksen ja mukavuuden, mutta ne myös vangitsevat allergeeneja ja hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat ne helposti niin märkä- kuin kuivapuhdistuksenkin yhteydessä. Rakenteensa ansiosta Flotex on suojattu hometta ja hajuja vastaan ja sen raikas ulkonäkö palautuu jokaisen puhdistuksen jälkeen.

Lämmin ja pestävä
Tavanomainen päivittäinen imurointi poistaa kaiken tiheään nylonpintaan tarttuneen lian tai pölyn. Myös höyrypesua tai syvempää mekaanista puhdistusta voidaan kuitenkin käyttää raskaampaan likaan, jolloin perinteisten pesuaineiden tarve minimoituu. Yksinkertainen tavanomainen puhdistus riittää palauttamaan Flotexin alkuperäisen ulkonäön. Flotexin laaja väri- ja kuosivalikoima pysyy yhtä elävänä kuin lattian asennuspäivänä.

Turvallinen ja ääntä vaimentava
Flotex tarjoaa sekä alhaisen huoneäänen tason (luokka A) että hyvän askeläänen vaimennuksen (>20 dB), joten se tuottaa hiljaisen huoneen ja rakennuksen. Flotex täyttää myös HSE:n liukastumisen estovaatimukset märkänä ja kuivana, joten se sopii niin tasaisille kuin kalteville pinnoille.

Hightechtextile

Flotex & ympäristö

Ekologinen lattianpäällyste

Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattianpäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi. Päästöjä ja jätettä ei synny.

Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %. Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti. Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita
tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex

Esite

Lue lisää Flotexista

Haluatko lukea lisää Flotexista, lataa esite tästä Flotex brochure

Flotex Brochure Cover

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Löydät Forbon markkinointimateriaalin ja tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Tech specs Linoleum

Flotex - sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Flotex

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin

Soiling classification

Mallisto

Bionisen lattian toiminta

Bioniikka yhdistää luonnosta löytyviä biologisia menetelmiä ja järjestelmiä ihmisen kehittämiin tuotteisiin ja prosesseihin. Teknologian siirto elävistä kasveista ja eläimistä auttaa kehittämään optimoituja ja erittäin tehokkaita tuotteita. Klassisia esimerkkejä bionisista tuotteista ovat vettä ja likaa hylkivien pintojen kehittäminen siten, että ne muistuttavat lootuksenkukan lehtiä. Flotex ei ole täysin kuin tekstiili eikä muovimattokaan; sen ainutlaatuinen rakenne onnistuu yhdistämään parhaat puolet molemmista maailmoista ja se sopii kaikkiin liiketiloihin, ympäristön vaativuudesta riippumatta.

Noin 80 miljoonaa ohutta nylon 6.6-kuitua (flokkia) ovat rakenteellisesti yhtä lujia kuin bambu, mutta tarjoavat sammalen pehmeyden. Flotexin valmistuksessa käytettävät tarkkuuspainotekniikat tuottavat rikkaan väripaletin, joka löytyy luonnosta pienintä yksityiskohtaa myöten. Liskon jalan tavoin, Flotex torjuu liukastumista niin märkänä kuin kuivanakin (R13). Samalla tavalla kuin mehiläinen kokoaa ja kuljettaa siitepölyä kulkiessaan kukasta kukkaan, Flotexin pinta kokoaa hienoa pölyä ja allergeeneja ilmasta ja vapauttaa ne täysin tavanomaisen siivouksen yhteydessä.

Flotex on hightech-tekstiili, joka tarjoaa bionisen toiminnan ja sitä on saatavana sekä rullina että laattoina.

Bionic Flooring Performance - Bee

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy UK logo