Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Eternal

Koe Eternal. Päivän jokaisen hetkenä.

Eternalia löytyy niin monissa väreissä ja kuoseissa, että se mahdollistaa juuri halutun tunnelman luomisen kaikkiin tiloihin. Se luo parempia ympäristöjä työtä, elämistä, vuorovaikutusta, vapaa-aikaa, toipumista, oppimista ja leikkiä varten.

  • Eternal
  • Eternal
  • Eternal
  • Eternal
  • Eternal

Eternal-mallisto

Eternal-mallisto

Eternal on korkealaatuinen heterogeeninen vinyyli, joka soveltuu kaikkiin julkitiloihin. Se luo parempia ympäristöjä työtä, elämistä, vuorovaikutusta,
vapaa-aikaa, toipumista, oppimista ja leikkiä varten. Eternal-mallisto koostuu kolmesta valikoimasta: Colour, Material ja Wood.

Eternal on luotettava ja pitkäikäinen lattiapäällyste, jossa yhdistyy design, toimivuus ja kestävä kehitys.

Design
Forbon oman designtiimin luomat ainutlaatuiset kuosit.

Toimivuus
Erinomainen painaumakestävyys, päällysteeseen ei jää painaumia kalanteroidun pohjan ansiosta

Kestävä kehitys
Eternal on ftalaatiton, vähäpäästöinen ja helppohoitoinen lattiapäällyste. Eternalin pohja sisältää jopa 60 % kierrätettyä materiaalia ja kaikki tuotannon jätteet hyödynnetään.

Eternal Material 10032 & Eternal Colour 45132

Design

Design

Eternal-mallisto sisältää ainutlaatuisia kuoseja, jotka ovat Forbon omien suunnittelijoiden luomia alkuperäismalleja. Osassa kuoseissa on kohokuviointi, joka antaa lattialle aidon ilmeen. Eternal Wood ja Material kuosien 1,50 m kuviotoisto antaa lattialle luonnollisen ilmeen. Kaikki malliston värit ja kuosit sopivat hyvin yhdisteltäviksi toistensa kanssa.

Realistiset kuosit
Realistisilla Wood ja Material -kuoseilla luot tyylikkään ilmeen kaikkiin kohteisiin.

Laaja valikoima kuoseja ja värejä
Laaja valikoima värejä aina korkeasta valonheijastusarvosta matalaan, minkä ansiosta löydät helposti halutun kontrastin seinän kanssa.

PUR-pinnoite
PUR Pearl -pinnoitteen ansiosta lattia on helppohoitoinen, antaen samalla lattialle mattamaisen ja luonnollisen ilmeen.

Eternal Wood 10842 & Eternal Wood 10852 & Eternal Colour 40562

Toimivuus

Toimivuus

Lattiapäällysteen toimivuus on tärkeää erityisesti tiloissa, joissa kulkee paljon ihmisiä. Eternal on korkealaatuinen lattiapäällyste, joka kestää kovaa kulutusta ja säilyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

Pohja
Eternalilla on erinomainen painaumakestävyys kalanteroidun pohjan ansiosta. Tämä on tärkeää tiloissa, joissa siirretään kalusteita. Tyypillinen arvo 0.02mm on markkinoiden paras. Pohjan kohokuviointi antaa paremman tarttuvuuden aluslattiaan. Tasapainoisen rakenteen ansiosta tuote ei käyristy ja lattia pysyy paikoillaan.

PUR-pinnoite
Kestävä ja joustava pinnoite levitetään ennen kohokoviointia. Tuloksena tasainen laatu koko tuotteen leveydeltä.

Korkealaatuinen lasikuitukerros
Kaksinkertainen lasikuitukerros luo perustan erinomaiselle mittapysvyydelle sekä vähentää delaminoitumisen mahdollisuutta.

Värjätty kulutuskerros
Eternal Colour -malliston värjätyn kulutuskerroksen ansiosta värit ovat kirkkaat ja kauniit sekä niillä on erinomainen valonkestävyys.

Eternal Material 13002 & Eternal Wood 13952

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Forbo Flooring Systems haluaa luoda parempia ympäristöjä tuottamalla kestävän kehityksen mukaisia lattiapäällysteratkaisuja. Tutkimus- ja kehitystiimimme etsivät jatkuvasti tapoja parantaa tuotteidemme kestävyyttä. Eternal heterogeenisellä vinyylillä on useita ominaisuuksia, jotka edistävät parempia elin- ja työympäristöjä.

Ftalaatiton
Eternal-mallisto (sekä muut vinyylimallistomme) ovat 100% ftalaatittomia.

Vähäpäästöinen
Vähäpäästöinen verrattuna muihin heterogeenisiin vinyyleihin: TVOC < 20µg/m³. (Vaatimus: ≤ 1000µg/m³).

Kierrätetty materiaali
Eternalin pohja sisältää jopa 60% kierrätettyä materiaalia ja kaikki tuotannon jätteet hyödynnetään.

Helppohoitoinen
PUR Pearl -pinnoite antaa parhaan suojan kulumista ja naarmuja vastaan. Lattiaa ei tarvitse vahata ja se pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

Kierrätetty materaali Eternalin pohjassa

Räätälöidyt kuosit

Valinnan vapaus

Eternal-mallisto sisältää neljä kuosia, jotka voidaan räätälöidä tarpeiden mukaisesti.

Leikkisät yksilölliset kuosit Colourful Planks, Terrazzo, Paint ja Rainbow tuovat väriä projektiisi, joten käytä mielikuvitustasi ja suunnittele oma yksilöllinen Eternal-lattia, joka sopii sisustukseesi ja erityistarpeisiisi. Tuloksena on tuote, joka on luotettava ja yhtä suorituskykyinen kuin muut Eternal-lattiat, mutta joka on tehty varta vasten sinua varten!

Tilaustiedot ja oman Eternal-lattian suunnitteluohjeet saat osoitteesta www.eternalbespoke.com tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tekeminen on helppoa ja mahdollista myös pienempiä alueita tai tehostelattioita varten – me voimme toteuttaa sen sinulle!

Eternal Digital Print 44912 colourful geode

Käyttökohteet

Päivän jokaisena hetkenä

Forbon Eternal -lattiamallisto tarjoaa laajan valikoiman realistisia kuoseja, värejä ja ainutlaatuisia digitaalisesti painettuja kuoseja. Eternal on luotettava ja toimiva lattiaratkaisu, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin.

Hotellit ja ravintolat
Eternal tarjoaa laajan valikoiman inspiroivia materiaaleja sekä abstrakteja kuoseja.

Hoivakodit
Eternal-lattiapäällysteet antavat yksityisille ja yhteisille tiloille, vastaanotolle ja ruokailutiloille luonnollisen ilmeen, joka luo kodinomaisen tunnelman.

Myymälät
Riippumatta siitä, oletko sisustamassa isoa vai pientä myymälää, Eternal tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luoda vaikuttavia tiloja.

Koulut ja päiväkodit
Kouluihin vaaditaan helppohoitoisia ja kulutusta kestäviä lattiapäällysteitä, jotka säilyttävät ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Terveydenhoito
Eternal täyttää terveydenhoidon tilojen lattiapäällysteiden kolme päävaatimusta: se varmistaa hyvän hygienian, tehostaa infektioiden ehkäisyä ja lisäksi se on helppo puhdistaa ja hoitaa.

Toimistot
Eternal-lattiapäällysteillä luot toimiston, joka ei ole pelkkä työpaikka vaan luovuutta ja inspiraatiota edistävä ympäristö.

Miksi päivän jokaisena hetkenä? Tässä esimerkki:

• Hotellit ja ravintolat
Herääminen hotellihuoneessa
Klo 07:00

• Koulut ja päiväkodit
Lapsen vieminen tarhaan
Klo 08:00

• Toimisto
Töihin toimistolle
Klo 09:00

• Terveydenhoito
Töissä lääkärin vastaanotolla
klo 10:30

• Myymälät
Lahjan ostaminen
Klo 14:30

• Kuntosali
Rentoutuminen joogastudiolla
Klo 16:00

• Hotellit ja ravintolat
Illallinen ravintolassa
Klo 19:00

Käyttökohteet

Inspiraatiota

Kuvat & videot

Tutustu Eternal-vinyylilattioihin ja katso video sekä kuvia mallistosta.

Tekniset tiedot

Eternal tekniset tiedot