Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Heterogeeninen vinyyli

Forbon heterogeenisen vinyylin kuosi- ja värivalikoima takaa vinyylilattian sopivuuden jokaiseen tilaan ja ympäristöön. Huippuluokan vinyylilattioissa yhdistyvät kulutuskestävyys, helppohoitoisuus ja laatu. Kestävä vinyylilattia on ammattimainen valinta vaativiin ympäristöihin kuten terveydenhuoltoon, kouluihin, toimistoihin ja myymälöihin.

 • Heterogeeninen vinyyli
 • Heterogeeninen vinyyli
 • Heterogeeninen vinyyli
 • Heterogeeninen vinyyli
 • Heterogeeninen vinyyli
 • Eternal Colour 2019
  Eternal

  Eternal

  Koe Eternal. Päivän jokaisen hetkenä.

  Eternalia löytyy niin monissa väreissä ja kuoseissa, että se mahdollistaa juuri halutun tunnelman luomisen kaikkiin tiloihin. Se luo parempia ympäristöjä työtä, elämistä, vuorovaikutusta, vapaa-aikaa, toipumista, oppimista ja leikkiä varten.

 • Eternal de Luxe 3074_2754
  Eternal de Luxe

  Eternal de Luxe

  Eternal de Luxe on askelääntä vaimentava vinyylimatto, joka on miellyttävä jalan alla ja sen liukastumisenesto on R10. Eternal de Luxe -mallisto tarjoaa kauniita puu- ja betonikuoseja, joissa on luonnonmukainen kohokuviointi. Kohokuviointi antaa lattialle aidon näköisen ilmeen, jonka avulla luot helposti kodikkaat tilat. PUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja kestää hyvin kulutusta.

 • Sarlon | Modul'up 9406 coral terrazzo | 659 mercury slabstone
  Sarlon 19 dB

  Sarlon 19 dB

  Uudistettu Sarlon 19 dB -mallisto on täydellinen lattiaratkaisu äänen vaimentamiseksi. Se tarjoaa parhaat mahdolliset akustiset ominaisuudet sekä parhaan painaumakestävyyden 19 dB:n tuotteelle. XtremPUR ™ -pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu Wood, Material, Colour ja Graphic -valikoimaan.

 • Sarlon | modul'up 3812 grey cristal
  Sarlon 15 dB -mallisto

  Sarlon 15 dB

  Monimuotoiset lattiaratkaisut. Sarlon 15 dB on ainutlaatuinen akustinen lattiaratkaisu, joka soveltuu raskaille kuormille. Kemikaalinkestävyyden, helppohoitoisuuden, kestävän Xtrem PUR-pintakäsittelyn ja erinomaisen painaumakestävyyden ansiosta lattia sopii kovan kulutuksen tiloihin. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Modul'Up
  Modul'up 19 dB

  Modul'up 19 dB

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu: Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Modul'up
  Modul'up Compact

  Modul'up Compact

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Modul'up TE
  Modul'up TE

  Modul'up TE

  Ratkaisu kostealle betonille. Lattiamateriaalien asennus kostealle betonille on yleinen ongelma tänä päivänä. Useimmat ratkaisut edellyttävät usein tuotteita, joiden asennus on monimutkaista, kallista ja hidasta. Modul’up TE on helppo, taloudellinen ja vaivaton ratkaisu asennuksiin riskikosteissa tiloissa. Se voidaan asentaa kovan kulutuksen tiloihin ja sillä on kaikki irtoasennettavan tuotteen edut.

 • Surestep Star 176082 snow | Surestep Wood 18802 elegant oak
  Step -turvalattia

  Step-turvalattia

  Turvallisuus. Design. Luotettavuus. Step-turvalattiamallisto tarjoaa täydellisen tuotevalikoiman eri käyttökohteiden turvallisuusvaatimuksiin. Mallisto on jaettu kolmeen valikoimaan: Surestep (R10), Safestep (R11 ja R12) ja märkätilat (Surestep Laguna ja Safestep Aqua). Step tarjoaa laajimman valikoiman turvalattiaratkaisuja, joissa yhdistyvät puhdas ja raikas design sekä erinomaiset tuoteominaisuudet.

 • ThermaLife Thumbnail
  Kylpyhuonemallisto Nordic Spirit

  Kylpyhuonemallisto

  .

 • Sarlon_complete_Step_Hopital
  Sarlon Complete Step

  Sarlon Complete Step

  Sarlon Complete Step on askelääntä vaimentava päällyste portaisiin. Sen pohja on valmistettu vaahtomuovista, joka takaa erinomaisen 17dB askeläänen vaimennuksen. Sarlon Complete Stepissä on valmiiksi integroitu erivärinen vahvike portaiden reunoja varten, joka antaa näkyvän kontrastin.

 • Created by Galeote
  Designer -vinyylimallistot

  Designer-vinyylimallistot

  Forbo Flooring Systems tekee yhteistyötä maailmankuulujen suunnittelijoiden, kuten Phillipe Starckin, José Medina Galeoten ja Ettore Sottsassin kanssa luodakseen uusia, ainutlaatuisia lattiapäällystekuoseja, jotka sopivat eri ympäristöihin. Yhdistämällä omien suunnittelijoidemme luovuuden eri puolilta maailmaa tulevien tunnettujen suunnittelijoiden asiantuntemukseen pyrimme jatkuvasti tarjoamaan ainutlaatuisia lattiakuoseja Eternal-, Sarlon- ja Modul'up-lattiamallistoihin.

 • Vinyl Vision - Zebra
  Digitaalisesti painettu vinyyli

  Digitaalisesti painettu vinyyli

  Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Sen avulla voit suunnitella oman uniikin lattiasi heterogeenisen vinyylin korkealla laadulla. Tutustu digitaalikirjastomme kuosivalikoimaan. Voit myös valita haluamasi värin osaan kuoseista.

Julkitilavinyyli

Julkitilavinyyli

Forbon heterogeenisen vinyylin kuosi- ja värivalikoima takaa vinyylilattian sopivuuden jokaiseen tilaan ja ympäristöön. Huippuluokan vinyylilattioissa yhdistyvät kulutuskestävyys, helppohoitoisuus ja laatu. Kestävä vinyylilattia on ammattimainen valinta vaativiin ympäristöihin kuten terveydenhuoltoon, kouluihin, toimistoihin ja myymälöihin. Tarjoamme laajan julkitilavinyyli-, turvalattia sekä askelääntä vaimentavan vinyylimalliston.

Acoustic Project Vinyl by Forbo Flooring Systems

LRV- ja NCS-koodit

LRV- ja NCS-koodit

LRV- ja NCS-koodit
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

LRV&NCS