Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Digitaalikirjasto


Digitaalisesti painetut lattiat

Jotain erilaista
Vaikka meillä on erittäin laaja lattiavalikoima, voimme silti kuvitella, että etsit jotain täysin erilaista kuosia. Digitaalipainatus tarjoaa ainutlaatuiset suunnittelumahdollisuudet sekä vinyylille että Flotexille. Digitaalipainatus tarjoaa äärettömästi suunnitteluvaihtoehtoja aina abstrakteista ja monimutkaisista värispektreistä realistisiin kuviin luonnonmateriaaleista, kuten ruohosta ja vedestä. Luo 3D-vaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi valitsemalla lattiapäällyste, jossa on syksyn lehtiä tai kukkia.

Digitaalikirjasto
Olemme ryhmitelleet 'standardi' digiprinttivalikoimamme digitaalikirjastoon, mistä voit valita kahdeksasta eri kategoriasta. Voit nähdä miltä kuosit näyttävät eri tiloissa ja voit myös valita haluamasi värin suureen osaan kuoseista.

Aldinga children centre - eternal digital print
Flower rhapsody rust | Flotex
Linear flotex vision

Floral

Kukapa ei ilahdu kukista? Floral-valikoima sisältää kukkakuoseja, jotka vaihtelevat isoista kukkakuvioista ja terälehdistä aina Van Gogh -kukkakuosiin.
Tutustu digitaalikirjaston Floral-valikoimaan

Linear

Kun haluat lattiaan lineaarista kuviota, tutustu Linear-mallistoomme. Voit myös valita Cord-kuosiin haluamasi värin.
Tutustu digitaalikirjaston Linear-valikoimaan

Digital library | Textile
textile custom flooring

Textile

Tulet hämmästymään siitä, kuinka todellisilta tekstiilivalikoiman kuosit näyttävät. Ihmiset haluavat varmasti koskettaa lattiaa ymmärtääkseen, mitä he katsovat. Olipa kyseessä Flotex tai vinyyli, molemmat näyttävät upeilta.
Tutustu digitaalikirjaston Textile-valikoimaan

Geometric | Graphic

Geometriset ja graafiset kuviot lisäävät visuaalista mielenkiintoa ja tuovat tunnelmaa tilaan. Ainutlaatuinen design voi auttaa tekemään tilasta houkuttelevamman ja auttaa ihmisiä pysymään aktiivisina. Tutustu digitaalikirjaston Geometric | Graphic -valikoimaan

organic custom flooring
natural world custom flooring

Organic

Orgaanisissa kuvioissa on selkeä toisto, mikä tekee lattiasta eloisan mutta silti rauhallisen. Valikoima sisältää kolme kuosia, jotka on mahdollista saada haluamallasi värillä. Tutustu digitaalikirjaston Organic-valikoimaan

Natural World

Kävely nurmikolla tai värikkäillä syksyn lehdillä luo yhteyden luontoon. Natural world -valikoima mahdollistaa luonnollisen ilmeen luomisen sisätiloihin. Tutustu digitaalikirjaston Natural world -valikoimaan

Terrazzo Large
Blue Terrazzo

Stone | Ceramic

Terrazzo- tai portugalilaiset laatat ovat edelleen suosittuja. Kun aito kivi ei ole vaihtoehto, voit valita realistiset digitaalisesti painetut kuosit.
Tutustu digitaalikirjaston Stone | Ceramic -valikoimaan

Statement

Statement-valikoima sisältää laajan valikoiman ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia kuoseja, joilla voit luoda mieleenpainuvan ensivaikutelman.
Tutustu digitaalikirjaston Statement-valikoimaan

Räätälöidyt lattiapäällysteet

Jos et löydä digitaalikirjastostamme sopivaa kuosia, voit myös suunnitella lattiasi itse! Olipa kyse valokuvasta, logosta tai tietyistä Pantone-sävyistä, Forbo voi auttaa toteuttamaan visiosi. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi, ota yhteyttä paikalliseen edustajaan saadaksesi lisätietoja.
Ota yhteyttä meihin

Custom flooring

Digitaalisesti painettu lattia - miten se toimii?

Digitaalisesti painettu lattia - esimerkkejä