Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Step-turvalattia

Suuri osa kaikista vamman aiheuttavista liukastumisista tai kompastumisista lasketaan lattioiden syyksi. Täten oikean lattiapäällysteen valinnalla on suuri merkitys turvallisuuteen. Valitsemalla Step-turvalattiat vähennät merkittävästi liukastumisen aiheuttamia onnettomuuksia, jolloin vähennetään myös kärsimystä ja alennetaan kustannuksia.

Step-mallisto tarjoaa liukastumiseneston aina R12 asti sekä myös parhaat märkätilaratkaisut paljaille jaloille ja jalkineille.

 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • Step-turvalattia
 • 171642 Surestep Original tabletop
  Surestep Original -mallisto

  Surestep Original

  Surestep Original -mallisto tarjoaa raikkaamman vaihtoehdon perinteiselle turvalattialle. Mallisto koostuu 33 eri väristä, jotka sopivat hyvin yhteen Sphera Nordstar Element -malliston kanssa.

  Neljää väriä on saatavana 17 dB askeläänen vaimennuksella: 172862 / 171072 / 172092 / 171592

 • 176422 Surestep Star tabletop
  Surestep Star -mallisto

  Surestep Star

  Innovatiivinen, hillitty ja hienostunut. Hologrammilastut tuovat lisäväriä Surestep Star -malliston luonnonmukaisiin ja neutraaleihin väreihin. Modernit värisävyt, joita on saatavana 9 eri värissä.

  Kolmea Surestep Star -väriä (snow, smoke & concrete) on saatavana Esb-versiona (alueet, joissa liikutaan paljain jaloin).

 • 177982 Surestep Steel tabletop
  Surestep Steel -mallisto

  Surestep Steel

  Surestep Steel on uusi kuosi, jota on saatavana neljässä neutraalissa ja luonnollisessa värissä. Trendikäs betonikuosi, jossa on metallinen kimallus.

 • 17512 Surestep Material tabletop
  Surestep Material -mallisto

  Surestep Material

  Surestep Material -mallisto koostuu kivi, mineraali ja seagrass -kuoseista, jotka lisäävät syvyyttä ja hienostuneisuutta Step-mallistoon.

  Neljää Surestep Material -malliston väriä on saatavana 17 dB askeläänen vaimennuksella: 17122 / 17422 / 17482 / 17172.

  Huom. Surestep Material ei ole märkätilasertifioitu.

 • 18952 Surestep Wood tabletop
  Surestep Wood -mallisto

  Surestep Wood

  Luonnonmukaiset ja elävän oloiset kuosit luovat lämpimän ilmapiirin. Uudistunut mallisto sisältää 11 modernia puukuosia.

  • Neljää kuosia on saatavana PUR Wood Pearl-pintakäsittelyllä, joka luo aidon näköiset ja tuntuiset lattiat: 18372 / 18972 / 18382 / 18952
  • Neljää Surestep wood –malliston väriä on saatavana 17 dB askeläänen vaimennnuksella: 18972 / 18962 / 18882 / 18802

  Huom. Surestep Wood ei ole märkätilasertifioitu.

 • Step Digital Print 1798 moon
  Surestep Digital Print -mallisto

  Surestep Digital Print

  Forbo esittelee ylpeänä ensimmäisen turvavinyylin, joka tarjoaa täydellisen suunnittelunvapauden nykyaikaisen digitaalisen painotekniikan ansiosta. Jos haluat luoda yksilöllisen lattiakuosin esimerkiksi logosta tai valokuvasta, meillä on osaaminen ja teknologia sinua varten.

  "Ice Cream" ja "Moon" -kuosia on saatavana varastotuotteena.

  Huom. Surestep Digital Print ei ole märkätilasertifioitu.

 • 181982 Surestep Laguna tabletop
  Surestep Laguna -mallisto

  Surestep Laguna

  Mallisto tarjoaa erinomaisen liukastumiseneston alueille, joissa liikutaan usein sekä paljain jaloin että jalkineilla. Laajennettu väripaletti sisältää 9 neutraalia väriä, jotka soveltuvat mm. hoivakoteihin sekä kuusi värikästä vaihtoehtoa, jotka soveltuvat kaikkiin läpikulkutiloihin esim. pukuhuoneisiin.

 • 180212 Safestep Aqua tabletop
  Safestep Aqua -mallisto

  Safestep Aqua

  Moderni, orgaaninen kuosi ainutlaatuisella kohokuvioinnilla on suunniteltu alueille, joissa kuljetaan paljasjaloin ja pehmeäpohjaisilla jalkineilla. Joustavuutensa ansiosta Safestep Aqua voidaan helposti asentaa erityisvaatimusten mukaan mm. lattiakaivon ympärille; mutta ennen kaikkea se täyttää tiukimmat paljasjalkaluokan vaatimukset.

 • 174952 Safestep R11 tabletop
  Safestep R11 -mallisto

  Safestep R11

  Safestep R11 -mallisto on hyvien liukastumisenesto- ja hygieniaominaisuuksiensa ansiosta ihanteellinen tiloihin, joissa tarvitaan yleensä tehokkaampaa tai erityisen tehokasta liukastumisenestoa. Käyttötarkoituksen mukainen 9 värin valikoima (mm. jakelukeittiöt) varmistaa hygieenisen ja siistin ulkonäön. Safestep R11 ja R12 -malliston värit ovat samat ja näiden värit ovat yhteensopivia Surestep-malliston kanssa.

 • 175752 Safestep R12 tabletop
  Safestep R12 -mallisto

  Safestep R12

  Pitkäikäinen, korkean R12 liukastumisenestoluokituksen tarjoava lattiapäällyste takaa liukastumiseneston vaativimmissakin olosuhteissa.

  Käyttötarkoituksen mukainen 9 värin valikoima varmistaa hygieenisen ja siistin ulkonäön. Safestep R11 ja R12 -malliston värit ovat samat ja näiden värit ovat yhteensopivia Surestep-malliston kanssa.

 • Surestep_Decibel_18802_Elegant Oak
  Surestep Decibel -mallisto

  Surestep Decibel

  Liukastumisenesto ja askeläänen vaimennus samassa mallistossa!

  Surestep Decibel on ainutlaatuinen turvalattia, jossa yhdistyy kestävä R10 liukastumisenesto sekä 17 dB askeläänen vaimennus.

 • 176032 Surestep Star tabletop
  Surestep Star barefoot -mallisto

  Surestep Star barefoot

  Surestep Star barefoot -mallisto tarjoaa liukastumiseneston alueille, joissa liikutaan sekä paljain jaloin että jalkineilla. Mallisto sopii erinomaisesti kaikkiin läpikulkutiloihin, kuten pukuhuoneisiin.

Mallisto

Turvallista designia

Ainutlaatuisessa Step-mallistossa yhdistyvät erinomaiset liukastumisenesto-ominaisuudet (aina R12 asti) laajaan kuosivalikoimaan. PUR Pearl-pintakäsittely antaa lattialle luonnollisen himmeän pinnan, joka on helppo pitää puhtaana.

Mallisto on jaettu kolmeen valikoimaan: Surestep (R10), Safestep (R11, R12) ja märkätilat

Surestep
Kestävä R10-luokan liukastumisenesto: kaikkien Surestep-lattianpäällysteiden liukastumisenesto on varmistettu tuotteen materiaaliin lisätyillä hiukkasilla. Soveltuu kaikentyyppisille yleisille kulkualueille, joissa on suurentunut liukastumisriski.

Safestep
Safestep-malliston tuotteet soveltuvat alueille, joissa on suuri liukastumisriski lattian epäpuhtauksien vuoksi. Näillä alueilla ei työn vuoksi ole mahdollista estää roiskeita.

Märkätilat
Märkätilatuotteet on suunniteltu jatkuvasti märkiin tiloihin, joissa lattialla virtaa vesi ja joissa liikutaan paljain jaloin tai jalkineissa.

Lue Step Digital Magazine

Step collections

Liukastumisenesto

Liukastumiseneston luokittelu

EN 13845-standardin mukaan pitkäikäinen, koko käyttöiän kestävä liukastumisenesto on varmistettava tuotteen materiaaliin lisätyillä hiukkasilla. Standardi määrittelee vaatimukset, joiden mukaan varmistetaan liukastumiseneston pysyvyys erilaisilla käyttöasteilla. Kaikki Step-lattiat täyttävät EN 13845-standardin vaatimukset.

Lattianpäällysteiden liukastumisenestokyky arvioidaan usein R-luokituksella, joka perustuu DIN 51130-standardiin. Liukastumisenestoluokka määritetään kallistettavalla öljytyllä rampilla. Step-turvalattioiden laaja tuotevalikoima kattaa tärkeimmät luokat R10-R12, joita sovelletaan olosuhteisiin, joilla kuljetaan jalkinein.

Paljain jaloin kuljettavilla alueilla sovelletaan standardia DIN 51097. Menetelmä on samanlainen kuin standardissa DIN 51130, mutta ramppia kastellaan öljyn sijaan saippuavedellä. Step-valikoima tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja korkeimpaan luokkaan saakka. Oikealla Step-lattialla voidaan vähentää merkittävästi liukastumisen aiheuttamia onnettomuuksia.

Rutschhemmklasse_Step

Ekologinen ja kestävä

Ekologinen ja kestävä

Olemme keskittyneet parannuksiin LCA-elinkaariarvioinnin avulla ja uuden Step-malliston keskeisistä kehitystuloksista voidaan tehdä seuraava yhteenveto:

• Turvatuotteiden tuotantojätteen sisäinen kierrätys (tähän asti jätteen on kierrättänyt ulkoinen yhteistyökumppani)
• Pohjan materiaalista jopa 70 % on kierrätettyä
• Step Crystal-hiukkasten aikaansaama kokonaisparannus; kierrätetty oheistuote, tuotantoon kuluu vähemmän energiaa, tuloksena likaantuminen vähenee; tämän ansiosta käyttöiän aikana kuluu vähemmän vettä

Muut Forbon kestävän kehityksen ohjelmat:

• Parempi sisäilman laatu; AgBB-yhteensopivuus ja TVOC<250 μg/m3
• REACH-standardin mukainen
• Valmistettu 100 % vihreällä energialla
• Painokuoseissa käytetään vesipohjaisia musteita
• Pieni puhdistustarve, pienempi veden ja pesuaineiden kulutus
• 100 % kierrätettävä tuote

Förnya

Käyttökohteet

Käyttökohteet

Forbon uusi Step-turvalattiamallisto tarjoaa täydellisen valikoiman lattiapäällysteitä, jotka on suunniteltu täyttämään useiden käyttökohteiden turvavaatimukset. Kaikki Step-malliston tuotteet täyttävät ja ylittävät Britannian työterveys- ja työturvallisuusviraston (HSE) ja eurooppalaisten
standardien tiukat vaatimukset.

Surestep: yleiset alueet, joissa liukastumisriski on normaalia suurempi
Safestep R11: alueet, joissa vahingot tai jatkuva likaantuminen lisäävät liukastumisriskiä
Safestep R12: kevyt teollisuuskäyttö
Surestep Laguna: märkätilat, joissa liikutaan etupäässä paljain jaloin, mutta myös jalkineilla
Safestep Aqua: suihkut, uima-allasalueet

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Löydät tekniset tiedot Dokumentit alta.

Asennus

Asennus

Löydät Stepin asennusohjeet Dokumentit alta.