Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tekstiililaatat

Tessera-tekstiililaatat

Modulaarinen lattianpäällyste, kuten tekstiililaatat, voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaan. Tekstiililaatat mahdollistavat mitä erilaisimmat designit ja ovat edullinen vaihtoehto silloin, kun lattiaan halutaan tehdä muutoksia.

Nykyaikaiset toimistoympäristöt avoimine maisemakonttoreineen ovat joustavia ja niiltä vaaditaan nopeaa muuntautumiskykyä. Tekstiililaatoista koottu moduulijärjestelmä on helppo muuntaa eri tarpeiden mukaan, jonka ansiosta myös muutoksiin liittyvät kustannukset alenevat.

 • Tessera-tekstiililaatat
 • Tessera-tekstiililaatat
 • Tessera-tekstiililaatat
 • Tessera-tekstiililaatat
 • Tessera-tekstiililaatat
 • Tessera Basis 4204
  Tessera Basis Pro -mallisto

  Tessera Basis Pro

  Tessera Basis Pro on yksi markkinoiden suosituimmista tekstiililaatoista. Mallisto soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan luotettavaa ja kulutusta kestävää tekstiililattiaa. Basis Pro tarjoaa monipuolisen väripaletin ja kestävän lattiaratkaisun.

  Tessera Basis Pro -mallistoa on saatavana 32 eri värinä, sisältäen niin klassisia, nykyaikaisia kuin kirkkaita sävyjä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen.

 • 2108 Tessera Layout
  Tessera Layout & Outline -mallisto

  Tessera Layout & Outline

  Tessera Layout & Outline mallisto sisältää 32 nykyaikaista väriä, joista kahdeksaa on saatavana viivakuosilla. Mallisto tarjoaa monia eri tiloihin sopivia suunnittelu mahdollisuuksia.

  Layout -malliston monipuolinen väripaletti tarjoaa kattavan värivalikoiman aina moderneista neutraaleista sävyistä kirkkaampiin väreihin. Värejä voidaan käyttää yksinään tai yhdistellä toistensa kanssa, luoden mahdollisuuden moniin eri sisustustyyleihin.

  Outline -malliston hienovarainen viivakuosi on suunniteltu täysin yhteensopivaksi kahden Layout värin kanssa. Outline ja Layout värien yhdistelymahdollisuudet luovat vapauden luoda juuri haluamasi lattia aina selkeästä lattiasuunnitelmasta monimutkaiseen designiin.

 • Tessera Inline
  Tessera Inline -mallisto

  Tessera Inline

  Tessera Inline-malliston kauniisti strukturoitu viivakuosi sopii hyvin yhteen muiden Tessera-mallistojen kanssa. Erityisesti Layout & Outline-mallisto on suunniteltu yhteensopivaksi Inlinen kanssa.

 • 3401 Tessera Cloudscape
  Tessera Cloudscape -mallisto

  Tessera Cloudscape

  Tessera Cloudscape silmukkanukkarakenteiset tekstiililaatat sisältävät monia eri sävyjä aina tummasta erittäin vaaleaan. Se soveltuu ihanteellisesti moniin käyttökohteisiin ja LRV-vaatimuksiin.

 • Tessera Earthscape 3254
  Tessera Earthscape -mallisto

  Tessera Earthscape

  Tessera Earthscapen orgaaninen teksturoitu silmukkanukka soveltuu käytettäväksi yksinään tai yhdistettynä muiden tekstiililaattojen kanssa. Mallisto koostuu 12 luonnollisesta värisävystä, jotka ovat saaneet inspiraationsa maan vaihtelevista väreistä ja kontrasteista. Jokainen design on sekoitus neljää väriä, jotka yhdistyvät kuvioituun rakenteeseen antaen vaikutelman äärettömästä pinnasta.

 • Tessera Nexus 3503
  Tessera Nexus -mallisto

  Tessera Nexus

  Nexus-mallisto yhdistää metallisen verkkokuvion hienostuneeseen viivakuosiin. Nexuksen strukturoidussa kuosissa toisiinsa yhdistyneet viivat luovat verkoston, joka symboloi ihmisten välistä yhteyttä.

  • Nexus on helppo yhdistää Allura Flex -vinyylilaattojen kanssa ilman saumalistaa
  • Nexus täyttää Ska Rating -kriteerit
  • Nexus-tekstiililaattojen painosta 59% on kierrätysmateriaalia
  • 100% Invista Antron® Lumena läpivärjätty polyamidi 6.6 lanka kestää hyvin kulutusta ja takaa värien pysyvyyden

 • 235
  Tessera Alignment -mallisto

  Tessera Alignment

  Erikorkuiset silmukat antavat tälle erottuvalle lattianpäällysteelle voimakkaan lineaarisen ilmeen, jota tehostavat runsaasta leikatusta nukasta koostuvat poikittaiset vaihtelevan kokoiset suorakulmiot.

 • 958
  Tessera Mix -mallisto

  Tessera Mix

  Innovatiivinen ja suuntavapaa Tessera Mix luo ainutlaatuisen tilan. Sen pehmeät geometriset muodot kätkevät laattojen rajat, luoden nykyaikaisen mutta klassisen lattian.

 • 3701-Sten-Tessera-Struktur-1
  Tessera Struktur 1 -mallisto

  Tessera Struktur 1

  Joskus meidän on hyvä pysähtyä, pohtia ja viettää aikaa keskittymällä siihen, mikä on todella tärkeää. On tärkeää löytää aikaa tasapainon luomiseen ja arvostaa yksinkertaisen ja vähemmän kaoottisen olemassaolon arvoa ja eheyttä. Struktur 1 luo miellyttävän tunnelman, joka antaa tunteen hyvinvoinnista ja tasapainosta.

 • 3900 sensory Tessera Perspective
  Tessera Perspective

  Tessera Perspective

  Tessera Perspective on kuvioitu leikattu/silmukkanukka tekstiililaatta. Malliston ylellinen ja runsas rakenne luo ajattoman ilmeen, joka lisää lämpöä ja hienovaraisuutta tilaan kuin tilaan. Mallisto sisältää 8 neutraalia sävyä täydennettynä 6:lla kauniilla korostusvärillä. Jokaisessa vaihtoehdossa yhdistyy kaksi lankaväriä, luoden modernin ja pehmeän designin.

Tekstiililaatan edut

Tekstiililaatan edut

Nykyaikaiset toimistoympäristöt avoimine maisemakonttoreineen ovat joustavia ja niiltä vaaditaan nopeaa muuntautumiskykyä. Tekstiililaatoista koottu moduulijärjestelmä on helppo muuntaa eri tarpeiden mukaan, jonka ansiosta myös muutoksiin liittyvät kustannukset alenevat. Tekstiililaattoja käytettäessä puhelin-, sähkö- ja muut lattian sisällä kulkevat järjestelmät ovat aina helposti saavutettavissa muutostöitä varten.

• Yhteensopivat värit antavat hyvät suunnittelumahdollisuudet
• Nopea asentaa
• Vähemmän asennusjätettä
• Vaurioituneet laatat voidaan vaihtaa
• Kulutussuunnan vaihto pidentää lattianpäällysteen elinkaarta
• Lattia on helppo uusia
• Edistyksellinen Probac-tausta
Kaiken tämän ansiosta olemme varmoja, että löydät tekstiililaattavalikoimastamme juuri sen mitä tarvitset.

Modularity

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Löydät Forbon markkinointimateriaalin, tekniset tiedot, ohjeet sekä esitteet Dokumentit alta.

Tech specs Linoleum

Asennus ja hoito

Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet

Löydät Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet Asennus ja hoito alta.

Smart Tac -tarrapala

Smart Tac -tarrapala

Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart Tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.

Smart Tac-tarralla saat kelluvan ratkaisun ilman lattiaan kiinnitystä. Vanha lattiapäällyste säilyy koskemattomana. Koska tarrapalassa on liimapinta vain yläpuolella, niin lattiaa ei tarvitse primeroida.

Lue lisää Smart Tac -tarrapalasta tästä Forbo Smart Tac

SOFTbac

SOFTbac

SOFTbac on 100% polyesterikuidusta valmistettu neulahuopa, joka antaa tekstiililaatalle ylellisemmän tuntuman, parantaen samalla askeläänen vaimennusta 4-5 dB:llä. SOFTbac sisältää 90% kierrätettyjä raaka-aineita.

SOFTbacin voi asentaa kaikkiin laattamallisiin Tessera-mallistoihin. SOFTbacia ei saa lankkumallisiin kuoseihin, kuten Seagrassiin tai In-touchiin.
Lue lisää SOFTbacista tästä Forbo SOFTbac