Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
harmony -mallisto

Harmony on pehmeä ja harmoninen kuosi, jolla voit luoda rauhoittavia ja tuottavampia tiloja.

Orgaanista Harmony-kuosia on saatavana 12 värivaihtoehtona. Sävyt sopivat erinomaisesti yhdisteltäviksi keskenään sekä myös muiden Tessera-mallistojen kanssa. Harmony on osa Union-kokoelmaa, johon kuuluu myös Infused ja Accord.

• 100% läpivärjätty nylon 6 -lanka, kestää hyvin kulutusta ja takaa värien pysyvyyden, luokka 33
• Nukan paino 720 g/m², jonka ansiosta lattia on kestävä ja miellyttävä jalan alla
• 60% painosta on kierrätysmateriaalia
• 25 dB askeläänen vaimennus
• Helppo yhdistää Allura Flex -vinyylilaattojen kanssa

Värivaihtoehdot

Tessera Harmony

  Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  Löydät Forbon markkinointimateriaalin, tekniset tiedot, ohjeet sekä esitteet Dokumentit alta.

  Tech specs Linoleum

  Asennus ja hoito

  Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet

  Löydät Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet Asennus ja hoito alta.

  Smart Tac -tarrapala

  Smart Tac -tarrapala

  Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart Tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.

  Smart Tac-tarralla saat kelluvan ratkaisun ilman lattiaan kiinnitystä. Vanha lattiapäällyste säilyy koskemattomana. Koska tarrapalassa on liimapinta vain yläpuolella, niin lattiaa ei tarvitse primeroida.

  Lue lisää Smart Tac -tarrapalasta tästä Forbo Smart Tac

  Harmony-mallisto

  Pehmeä ja tasapainoinen kuosi

  Tessera Harmony -mallistoa on saatavana 50cm x 50cm -laattana. Laatat asennetaan samaan suuntaan, jolla saadaan luotua mattomainen ilme. Erikorkuinen nukka antaa kuosille mielenkiintoisen rakenteen ja teksturoidun pinnan.

  Harmony on osa Union-kokoelmaa, johon kuuluu myös Infused ja Accord. Yhteistä kaikille Union-kokoelman mallistoille ovat lankavärit ja -sävyt sekä käyttökelpoiset kuosit, joilla on helppo luoda harmonisia, rauhoittavia ja joustavia tiloja.

  Harmony-mallisto sisältää 12 väriä. Kuusi neutraalia sävyä muodostaa lämpimän väripaletin, jotka sopivat yhteen Infused ja Accord sekä Tessera Cloudscape, Inline ja Layout -mallistojen kanssa. Malliston kuusi hienovaraista korostussävyä sopivat erinomaisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Tessera-laatat on helppo yhdistää Allura Flex -vinyylilaattojen kanssa ilman saumalistaa.

  Tessera Harmony tarjoaa kestävän kehityksen mukaiset lattiaratkaisut. Laattojen painosta 60% on kierrätysmateriaalia. Tessera-tekstiililaattojen valmistusprosessi pyrkii välttämään turhaa hukkaa ja minimoimaan energian ja raaka-aineiden käytön. Kaikki tuftatut Tessera-tekstiililaatat valmistetaan ISO 14001 sertifioidussa tehtaassa, jossa käytetään 100% uusiutuvaa energiaa.

  Katso Tessera Union esite:

  Tessera Harmony

  NCS & LRV

  NCS & LRV -koodit

  Lataa tästä Tessera Harmony LRV & NCS -koodit

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV and NCS values

  Kuvat

  Tessera Harmony -kuvia

  Täältä löydät kuvia Tessera Harmony -mallistosta.

  Yhteystiedot

  Tessera Infused, Harmony & Accord combined

  Referenssit