Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tekstiililaatat

Tekstiililaatat

Modulaarinen lattianpäällyste, kuten tekstiililaatat, voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaan. Tekstiililaatat mahdollistavat mitä erilaisimmat designit ja ovat edullinen vaihtoehto silloin, kun lattiaan halutaan tehdä muutoksia.

Nykyaikaiset toimistoympäristöt avoimine maisemakonttoreineen ovat joustavia ja niiltä vaaditaan nopeaa muuntautumiskykyä. Tekstiililaatoista koottu moduulijärjestelmä on helppo muuntaa eri tarpeiden mukaan, jonka ansiosta myös muutoksiin liittyvät kustannukset alenevat. • Tekstiililaatat
 • Tekstiililaatat
 • Tekstiililaatat
 • Tekstiililaatat
 • Tekstiililaatat
 • Cloudscape 3401 2112
  Tessera -tekstiililaatat

  Tessera-tekstiililaatat

  Modulaarinen lattianpäällyste, kuten tekstiililaatat, voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaan. Tekstiililaatat mahdollistavat mitä erilaisimmat designit ja ovat edullinen vaihtoehto silloin, kun lattiaan halutaan tehdä muutoksia.

 • Tessera Seagrass 1644, 3203 & 3224
  Tessera Planks

  Tessera Planks

  Tessera-tekstiililaattojen lisäksi tarjoamme nyt myös 100x25 cm ja 100x20 cm tekstiililankkuja, joilla voit luoda upeat lattiat eri tiloihin. Lankkumallisto koostuu kolmesta mallistosta: Tessera Layout & Outline, Tessera Seagrass ja Tessera In-touch. Yksiväristen ja viivakuosien yhdistelmä tarjoaa loputtomia yhdistelymahdollisuuksia.

 • Westbond_Brockholes_2_910056_9601_910055_9414_HD
  Westbond

  Westbond

  Fusion Bonding on pitkälle kehitetty tekstiililaattojen valmistusmenetelmä, jossa langan nukat kiinnitetään yksittäin taustamateriaaliin. Näin saadaan tulokseksi erittäin tiheä ja ylellinen tuote. Jokainen tuftaus on yksittäinen ja suuri osa langasta on kulutuspinnassa. Tuloksena on ylellinen veluuritekstiililaatta, joka luo kauniin ja yhtenäisen lattiapinnan.

Tekstiililaatat

Tekstiililaatat ja modulaarisuus

Nykyaikaiset toimistoympäristöt avoimine maisemakonttoreineen ovat joustavia ja niiltä vaaditaan nopeaa muuntautumiskykyä. Tekstiililaatoista koottu moduulijärjestelmä on helppo muuntaa eri tarpeiden mukaan, jonka ansiosta myös muutoksiin liittyvät kustannukset alenevat.

• Yhteensopivat värit antavat hyvät suunnittelumahdollisuudet
• Nopea asentaa
• Vähemmän asennusjätettä
• Vaurioituneet laatat voidaan vaihtaa
• Kulutussuunnan vaihto pidentää lattianpäällysteen elinkaarta
• Lattia on helppo uusia
Kaiken tämän ansiosta olemme varmoja, että löydät tekstiililaattavalikoimastamme juuri sen mitä tarvitset.

Tessera_Contour_Brockhole

Tekstiililaatat ja ympäristö

Tekstiililaatat

Tessera- ja Westbond-tekstiililaatat ovat synonyymeja laadulle, mutta etsimme aina keinoja parantaa tuotantoprosessejamme ja tuotteidemme rakennetta tehdäksemme niistä ympäristöystävällisempiä. Kaikissa Britanniassa tuotetuissa tuftatuissa laatoissamme on yli 50 % kierrätysmateriaalia (painon mukaan), ja lisäksi pystymme käsittelemään uudelleen tuotanto- tai asennusjätteen ja sulkemaan siten silmukan…

50 % kierrätysmateriaalia
Olemme asettaneet haasteen tuftattujen tekstiililaattojen valmistustavalle ja nyt Britanniassa valmistetut Tessera-laatat sisältävät yli 50 % kierrätysmateriaalia.

Laattajäte on vähentynyt 80 %
Käytämme innovatiivisia ultraääniteriä tekstiililaattojen leikkaamiseen, mikä vähentää laattajätettä 80 % vakiotekniikkaan verrattuna. Lisäksi uusi suulakepuristimemme luo suljetun kierron prosessin varmistamalla, että synnyttämämme vähäinen jäte kierrätetään takaisin tuotteeseen

Uusiutumattomien raaka-aineiden määrän vähentäminen
Vähennämme uusiutumattomien raaka-aineiden käyttöä. Emme esimerkiksi heitä langanpätkiä pois, vaan kelaamme ne uudelleen ja tuftaamme ne Tessera-valikoimaksemme. Meillä on myös useita mallistoja, jotka valmistetaan 100 % ECONYL® -kierrätyslangasta.

Westbond Natural sisältää jopa 74 % kierrätysmateriaalia
Jos etsit jotakin vielä luonnonläheisempää Westbond Natural-valikoimamme on valmistettu seitsemän erilaisen Britanniassa kasvatetun lammasrodun värjäämättömästä villasta ja sen pohja sisältää jopa 74 % kierrätysmateriaalia.

Nopea ja helppo puhdistaa
Tekstiililaattamme on nopea ja helppo puhdistaa järjestelmällä, jota kutsutaan nimellä Dry Fusion ja jossa käytetään lämpöä, vähän vettä ja vain joitakin luonnonmukaisia, orgaanisia puhdistusaineita. Siten voit käyttää vähemmän vettä ja kemikaaleja säilytät samalla lattian ulkoasun.

Vähemmän asennusjätettä
Vihreiden suunnitteluperiaatteiden mukaiset, innovatiiviset, ilman kohdistusta asennettavat laatat vähentävät asennusjätteen alle 2 prosenttiin. Lisäksi Tesseran asennusjäte voidaan toimittaa kierrätykseen tehtaallemme Prestoniin, Lancashireen, jossa se käytetään uusien laattojen valmistukseen.

Carpet recycling UK
Carpet Recycling UK:n perustajajäsenenä työskentelemme myös varmistaaksemme, että tekstiililaattamme voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen käytön jälkeen.

LCA

Tessera

Tessera-tekstiililaatat

Tessera edustaa ainutlaatuista suunnittelua ja korkealaatuista tuotantoa. Tekstiililaatat ovat erittäin kestäviä ja niiden ulkonäkö säilyy moitteettomana pitkään. Tessera-mallisto tarjoaa runsaat valinnanmahdollisuudet sekä värien että asennuksen suhteen.

• Tessera-laatat sisältävät painon mukaan yli 50 % kierrätysmateriaalia
• Käytämme innovatiivisia ultraääniteriä tekstiililaattojen leikkaamiseen, mikä vähentää laattajätettä 80 % vakiotekniikkaan verrattuna
• Vähentynyt laattajäte, vähäinen Tessera jäte kierrätetään takaisin tuotteeseen
• Vihreiden suunnitteluperiaatteiden mukaiset, innovatiiviset, ilman kohdistusta asennettavat laatat vähentävät asennusjätteen alle 2 prosenttiin

Tessera

Westbond

Westbond-tekstiililaatat

Westbond on tyylikäs tekstiililaatta, joka antaa mahdollisuuden luoda juuri haluamasi lattia. Teemme tilauksesta haluamasi lankasekoituksen ilman vähimmäis tilausmäärää. Valmistustekniikkamme ansiosta laatat ovat laadukkaita ja valittavanasi on lähes rajaton värivalikoima. Westbond antaa sinulle mahdollisuuden luoda ylellisiä, tilaustuotteena tehtyjä tekstiililaattoja, joissa on erittäin korkea langan paino kaikkein upeimpiin asennuksiin.

Westboond Natural on ainutlaatuinen julkitilojen tekstiililaatta mallisto, joka on valmistettu luonnollisesta ja värjäämättömästä villasta.
• Westbond-laatan pohja sisältää vähintään 70% kierrätettyä materiaalia
• Carpet Recycling UK:n perustajajäsenenä työskentelemme myös varmistaaksemme, että tekstiililaattamme voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen käytön jälkeen.
• Westbond Natural-mallisto valmistetaan värjäämättömästä villasta, joka on peräisin seitsemästä eri lammasrodusta.

Westbond_Brockholes_10_910079_9484_HD

LRV- ja NCS-koodit

LRV- ja NCS-koodit

Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

Valonheijastus- (LRV) ja NCS-värikoodit ilmoitetaan malliston kaikille tuotteille. Voit ladata ne ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

ncs-index

Smart tac -tarrapala

Smart tac -tarrapala

Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.
Lue lisää Smart tac -tarrapalasta tästä Forbo Smart Tac