Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo uutiset

Täältä löydät Forbo Flooring Systemsin viimeisimmät uutiset ja lehdistötiedotteet.


Uudistettu Tessera Basis Pro -tekstiililaatta

Uudistettu Tessera Basis Pro -tekstiililaatta

Tessera Basis on yksi markkinoiden suosituimmista tekstiililaatoista. Forbo lanseeraa uudistetun Tessera Basis Pro -malliston, joka soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan luotettavaa ja kulutusta kestävää tekstiililattiaa.

Uusi mallisto sisältää 32 eri väriä aina klassisista väreistä nykyaikaisiin ja kirkkaisiin korostussävyihin. Uudistetun väripaletin lisäksi tuotteen ominaisuuksia on parannettu. Korkeampi nukan paino lisää mukavuutta ja askeläänen vaimennusta, joka on jopa 25 dB.

Tessera Basis Pro valmistetaan 100% läpivärjätystä langasta, minkä ansiosta värit pysyvät kauniina pitkään. Basis Pro -silmukkanukkalaatat sopivat kovan kulutuksen tiloihin kuten kouluihin, toimistoihin sekä muihin julkitiloihin.

50 x 50 cm kokoiset Tessera Basis Pro -laatat on helppo yhdistää Allura Flex -vinylilaattojen kanssa ilman saumalistaa.

Kaikki Tessera-tekstiililaatat valmistetaan 100% uusiutuvalla energialla. Basis Pro -tekstiililaattojen painosta 62% on kierrätysmateriaalia ja ne täyttävät M1-luokituksen vaatimukset sekä Indoor Air Quality -standardit.

Tessera Basis Pro

Luo kodikkaat tilat Marmoleum Linear -linoleumilattialla

Luo kodikkaat tilat Marmoleum Linear -linoleumilattialla

Marmoleum Linear on kestävä ja ajaton linoleumilattia, jonka avulla voit luoda miellyttäviä ja luonnollisia tiloja, joissa tunnet olosi kotoisaksi. Lineaarista kuosia voidaan käyttää luomaan lattia, joka ohjaa ihmisiä tilasta toiseen ja rajaamaan alueita suuremmassa tilassa.

Eri kuoseja on helppo yhdistää keskenään ja ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet korostaa tiettyjä alueita tilassa, kuten odotusalueita suuressa aulassa tai leikkialuetta päiväkodissa.

Luonnonmukaisen Linear-malliston avulla voit luoda tiloja, jotka sopeutuvat muuttuviin tarpeisiin. Neutraalit ja kauniit värit ovat yhteensopivia ja sopivat myös hyvin yhdisteltäväksi muiden Forbon mallistojen kanssa ja niitä on helppo yhdistää myös muihin sisätilojen materiaaleihin. Linear on kuin kameleontti, jolla voidaan luoda helposti haluttu tunnelma.

Kuoseilla ja väreillä on vahva yhteys muihin luonnonmateriaaleihin. Värisävyjen runsaus ja epäsäännöllinen lineaarinen kuvio tekevät Linearista aidosti luonnollisen materiaalin. Lineaarinen kuvio auttaa ohjaamaan, yhdistämään tai erottelemaan tiloja. Jokainen väri sisältää 4-5 eri väriä ja osassa kuoseissa on pehmeämmät raidat ja osassa selkeämmät raidat.

Marmoleum on luonnontuote. Se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista kuten pellavansiemenöljystä ja puujouhoista. Marmoleumin tuotantoprosessi on CO2-neutraali ja se edistää terveellistä ja turvallista sisäympäristöä. Marmoleumille on myönnetty laaja valikoima kansainvälisiä ympäristösertifikaatteja, kuten Joutsenmerkki, Blue Angel ja Nature Plus.

Marmoleum Linear in public space

Uusi Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinyylilattioihin

Uusi Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinyylilattioihin

Sphera homogeeninen vinyylilattia antaa lattioille lisää luonnetta ja tyyliä lukuisissa käyttökohteissa. Oli sitten kyse vaativista, hygieenisistä terveydenhoitoympäristöistä, monikäyttöisistä moderneista julkisista rakennuksista tai koulutustiloista ja toimistoista, joissa kestävyys ja väri ovat avainsanoja.

Eri tiloissa tarvitaan erilaisia kuoseja. Sphera Energetic -mallistossa on ratkaisuja kaikille alueille ja mallisto tarjoaa modernin värivalikoiman ja erinomaiset yhdistelymahdollisuudet. Sphera Energetic koostuu neljästä valikoimasta; Uni, Vivid, Shimmer ja Confetti.

Uni -väreillä luot kodikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Mallisto sisältää 20 yksiväristä sävyä, joita on helppo yhdistellä keskenään. Kuosi sisältää läpinäkyviä rakeita, jotka antavat lattialle syvyyttä.

Vivid-kuoseihin on lisätty kahta korostusväriä Uni-väripaletista. Vivid on helppo yhdistää malliston muihin kuoseihin ja väreihin. Kuosi peittää paremmin likaa ja naarmuuntumista läpinäkyvien ja värillisten lastujen ansiosta. Vivid on ihanteellinen avoimiin tiloihin, joissa hienovaraiset väripilkut voivat olla mielenkiintoisia olematta kuitenkaan liian hallitsevia.

Shimmer saa luonnollisen terrazzo -ilmeen korostuslastuista, joita on satunnaisesti elävän pohjan päällä. Mallisto sisältää 7 väriä, jotka sulautuvat hyvin sisustukseen. Shimmer on suunniteltu intensiiviseen käyttöön. Upea muotoilu saa jokaisen tilan näyttämään parhaat puolensa. Korostuslastun ansiosta lattia säilyy hyvännäköisenä ja peittää paremmin naarmuuntumista.

Confetti-kuosit ovat sekoitus eri värejä, jotka antavat lattialle eloisan ilmeen. Confetti on Energetic-malliston anteeksiantavin kuosi. Sitä voidaan käyttää vilkkailla alueilla esim. käytävillä tai muilla alueilla, joille halutaan näyttävä lattia. Jopa tummimmalla sävyillä naarmut eivät juuri näy.

Sphera Energetic -malliston tuotteissa on ainutlaatuinen SMART top-pintakäsittely, minkä ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se kestää hyvin kemikaaleja sekä tahroja.

Sphera valmistetaan nykyaikaisessa, jätteettömässä ympäristössä käyttäen mahdollisimman vähän energiaa ja vettä. Sphera on 100% ftalaatiton ja sillä on erittäin alhaiset päästöt, mikä edistää sisätilojen terveellisyyttä.

Sphera Energetic

Uusi Tessera Perspective -tekstiililaatta luo tilaan lämpimän ja ylellisen tuntuman

Uusi Tessera Perspective -tekstiililaatta luo tilaan lämpimän ja ylellisen tuntuman

Tessera Perspective on Forbon uusi kuvioitu 50x50cm tekstiililaattamallisto, joka lisää lämpöä ja hienovaraisuutta tilaan kuin tilaan. Perspectiven leikattu/silmukkanukka tarjoaa hienon hybridirakenteen, joka antaa perinteisen silmukkanukkarakenteen lujuuden yhdistettynä leikatusta nukasta valmistetun laatan ylellisempään tuntumaan.

Perspective-mallisto sisältää kahdeksan neutraalia sävyä täydennettynä kuudella kauniilla korostusvärillä. Jokaisessa vaihtoehdossa yhdistyy kaksi lankaväriä, luoden modernin ja pehmeän designin.

Perspective on valmistettu 100% läpivärjätystä Nylon 66 ja Nylon 6 langasta, joka kestää hyvin kulutusta ja takaa värien pysyvyyden. Korkean nukan painon ansiosta lattia on kestävä ja tuntuu miellyttävältä jalan alla sekä vaimentaa tehokkaasti askelääniä.

Perspective-tekstiililaattojen painosta 65% on kierrätysmateriaalia. Laatat sopivat hyvin yhdisteltäväksi Allura Flex -vinyylilaattojen kanssa, tarjoten monia suunnittelumahdollisuuksia.

Tessera Perspective

Uusi monipuolinen Sarlon & Modul'up -mallisto

Monimuotoisuus
Yhdistämällä Sarlon ja Modul’up -valikoimat yhteen konseptiin, voimme tarjota erittäin monipuolisen ja ennennäkemättömän lattiamalliston. Uusi mallisto sisältää yli 90 upeaa kuosia ja väriä. Tämän lisäksi kaikkia värejä on saatavana neljänä eri versiona: akustisena, kompaktina, alustaan liimattavana ja liimattomana vinyylimattona. Tämä tarkoittaa, että sinulla on valittavanasi yli 360 eri vaihtoehtoa!

Malliston yksilölliset kuosit sopivat moniin eri tiloihin ja ne ne ovat luotu helposti yhdisteltäviksi toistensa kanssa.

Sarlon 15 dB ja 19 dB
Forbo Flooring on akustisten lattioiden asiantuntija. Sarlon tarjoaa monipuolisen lattiavalikoiman 15 dB ja 19 dB:n askeläänen vaimennuksella sekä luokkansa parhaalla painaumakestävyydellä. Lattia kestää kovaa kulutusta ja se pysyy kauniina pitkään.

Modul'up 19 dB ja Compact
Irtoasennettavaa Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Modul’up-lattian etu on liimattomuus ja sen sopivuus kovan kulutuksen alueille. Modul’upin liimaton asennus säästää sekä aikaa että rahaa. Lattia voidaan asentaa myös vanhojen pinnoitteiden päälle ja se voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen. Modul'up voidaan myös uudelleenkäyttää mikä tukee kestävää kehitystä.

XtremPUR™ -pintakäsittely
Sarlon & Modul’up -tuotteita on parannettu entisestään ottamalla käyttöön innovatiivinen XtremPUR™-pintakäsittely. Se tarjoaa parhaan mahdollisen kemikaalinkestävyyden sekä vastustuskyvyn tahriintumista ja naarmuuntumista vastaan. Samalla pintakäsittely antaa lattialle kauniin mattamaisen ulkonäön, joka kestää hyvännäköisenä monien vuosien ajan.

Kestävä kehitys
Kaikki Sarlon ja Modul’up tuotteet ovat ftalaatittomia ja niillä on erittäin alhaiset päästöt. Tuotteet valmistetaan vihreällä energialla ja ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat ympäristö- ja laatustandardit.

Sarlon trafic modul'up

Miellyttävä ja ajaton tunnelma Forbon uusilla Tessera Struktur 1 -tekstiililaatoilla

Miellyttävä ja ajaton tunnelma Forbon uusilla Tessera Struktur 1 -tekstiililaatoilla

Joskus meidän on hyvä pysähtyä, pohtia ja viettää aikaa keskittymällä siihen, mikä on todella tärkeää. Tämä on Forbo Flooring Systemsin uuden mikrotuftatun Tessera Struktur 1 -tekstiililaatan designidea. Malliston riisuttu ja minimalistinen ilme sopii pohjoismaiseen sisustustyyliin. Tessera Struktur 1:n värit on kehitetty erityisesti neutraalissa väriskaalassa Skandinavian markkinoille.

Tessera Struktur 1 perustuu ideaan vähemmän on enemmän. Hienostunut ja kompakti mikrotuftattu tekstiililaatta luo miellyttävän ja ajattoman tunnelman, joka on helppo yhdistää muiden kalusteiden kanssa.

Mallisto koostuu 18 nykyisten väritrendien mukaisesta väristä, joilla voidaan luoda lämmin ja kutsuva ympäristö. Malliston yhdeksän harmaata ja lämmintä sävyä luovat perustan rauhalliselle ja hienostuneelle ympäristölle ja nämä voidaan helposti yhdistää muihin kalusteisiin. Yhdeksän nykyaikaista korosteväriä täydentävät kauniisti neutraaleja sävyjä ja näillä voit helposti vahvistaa värejä eri tiloissa.

Tessera Struktur 1:n 50x50 cm kokoiset laatat asennetaan ¼ kierros käännöksenä ja ne ovat helposti yhdistettävissä Forbon ainutlaatuisen vinyylilattian, Allura Flexin kanssa. Materiaalit ovat saman paksuisia joten et tarvitse listoja näiden välille. Tämä tekee mallistosta täydellisen ratkaisun mm. toimistojen uudistamiseen, joissa integroidut lattiaratkaisut ovat toivottavia vastaamaan työympäristön erilaisia tarpeita.

Tessera Struktur 1 sisältää 65% kierrätettyä materiaalia ja se on valmistettu läpivärjätystä polyamidi 6 langasta, mikä takaa hyvän kulutus- ja värinkestävyyden. Tessera Struktur 1 on valmistettu käyttämällä 100% uusiutuvaa energiaa.

3702-Korn-Tessera-Struktur-1

Uuden sukupolven Allura vinyylilankku ja laattamallisto

Uuden sukupolven Allura vinyylilankku ja laattamallisto

Forbo esittelee uuden Allura-vinyylilankku- ja laattamalliston, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus.

Uusi mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja, joissa ovat etusijalla ensiluokkainen design ja asennuksen helppous.

Allura on Forbon brändi vinyylilankuille ja -laatoille (LVT). Vuoden 2020 uutuudet tarjoavat kattavan ja helposti asennettavien mallistojen sarjan, joissa on mukana innovaation kosketus. Mallistoja on viisi: Allura (alustaan liimattava), Allura Flex (uiva asennus tarraliimalla), Allura Click Pro (lukkoponttikiinnitys), Allura Puzzle (uiva asennus palapelikiinnityksellä) sekä Allura Ease (täysin uiva asennus).

Eri Allura-mallistojen myötä Forbo tarjoaa modulaarisen ja helposti asennettavan ratkaisun moniin eri kohteisiin aina kevyistä liiketilojen sovelluksista myymälä-, vapaa-ajan- ja majoitustilojen ratkaisuihin, toimistoihin, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja vanhustenhuoltoon sekä teollisuustiloihin asti.

Allura-mallisto tarjoaa laajimman valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Mallisto sisältää niin klassisia puulankkuja kuin moderneja betoni- ja terrazzo-laattoja. Allurassa yhdistyy maksimisuorituskyky ja erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Malliston kuosit ja värit ovat huolella valittuja ja yhteensopivia toistensa kanssa.

Allura-mallisto koostuu kahdesta kuosivalikoimasta: Wood ja Material.

Allura Wood -mallisto koostuu klassisista ja nykyaikaisista puukuoseista, joissa on mukana niin hienovaraisia kuin erottuvia kuoseja. Uusi kohokuviointi korostaa lankun kuviota ja tekee niistä erittäin aidon näköisiä ja tuntuisia. Wood-mallisto sisältää neljä digitaalisesti painettua kuosia, joiden avulla voit luoda näyttävän lattiadesignin.

Allura Material -mallisto sisältää sekä klassisia kivikuoseja että moderneja betonikuoseja uudella kohokuvioinnilla. Uusi terrazzo-kuosi sekä ympyränmuotoiset laatat tarjoavat lisää suunnittelumahdollisuuksia.

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Allura on erittäin mittatarkka ja kestävä lattiapäällyste. Allura valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä ja tuotannosta syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Allura on täysin ftalaatiton materiaali.

Allura tehdään innolla ja osaamisella, se edustaa vinyylilaattojen uutta sukupolvea.

Allura 2020

Uusi luonnostaan upea Marmoleum Marbled-mallisto

Uusi luonnostaan upea Marmoleum Marbled -mallisto

Forbon uusi Marmoleum Marbled -mallisto sisältää viisi kiehtovaa, orgaanista kuosia. Tämä ekologinen linoleumilattiapäällyste tarjoaa laajimman joustavien lattiapäällysteiden värivalikoiman sekä erinomaiset yhdistelymahdollisuudet.

Marmoleum Marbled on moderni klassikko. Kaksi uutta kuosia, Terra ja Splash, laajentavat mallistoa uusilla visuaalisilla ilmeillä, joista kumpikin antaa uutta ilmettä Forbon marmorikuosien tuoteperheeseen.

Terra on maanläheinen, hienostunut pienikuvioinen marmorikuosi, joka on saanut inspiraatiota vulkaanisista kivilajeista. Terra soveltuu erinomaisesti nykyaikaisiin tiloihin ja sen tyylikäs ulkoasu piilottaa hyvin likaa. Splash on moderni ja leikkisä kuosi, joka kaukaa katsottuna näyttää vaaleanharmaalta yhdistettynä hienovaraisiin sävyvivahteisiin, josta kuitenkin pilkahtaa esiin läheltä katsottuna yllättäviä värejä. Malliston muut valikoimat, Real, Fresco ja Vivace, on uudistettu ja päivitetty.

Marmorikuosit sopivat hyvin yhdisteltäviksi muiden luonnonmateriaalien kuten puun, kiven ja tekstiilien kanssa. Kaikki värit ovat peräisin luonnosta ja uusi Marmoleum Marbled -mallisto ei vain tuo luontoa sisään sellaisenaan, vaan sopii täydellisesti nykyisiin sisustustrendeihin.

Forbon Marmoleum on maailman ensimmäinen hiilidioksidineutraali joustava lattiapäällyste. Marmoleum koostuu 97% luonnollisista raaka-aineista. Valmistuksessa käytetyt kasvit ja puut sitovat enemmän hiilidioksidia kuin mitä vapautuu sen tuotannossa. Tuloksena on hiilidioksidineutraali lattiapäällyste. Marmoleumin elinkaariarviointi on dokumentoitu ulkopuolisen varmentamalla puolueettomalla ympäristöselosteella (EPD). Marmoleumille on myös myönnetty monia ympäristömerkkejä ja sertifikaatteja kuten esim. Joutsenmerkki ja M1-sertifikaatti.

Marmoleum Marbled

Modul'up – Forbon uusi irtoasennettava vinyylilattia

Modul'up – Forbon uusi irtoasennettava vinyylilattia

Forbon uusi Modul’up-mallisto kertoo teknisestä innovaatiosta. Modul'up on kestävä ja mittatarkka irtoasennettava vinyylilattia julkitiloihin. Koska mattoa ei tarvitse liimata, se on nopea ja helppo asentaa. Modul’up voidaan asentaa vanhojen pinnoitteiden päälle ja lattia voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen. Modul’up tarjoaa ihanteellisen lattiapäällysteratkaisun kiireellisiin kohteisiin, joka myös tukee kestävää suunnittelua. Se soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin terveydenhoitoalan laitoksissa, kouluissa, toimistoissa sekä asuinrakennuksissa.

Liimaton lattiaratkaisu säästää sekä aikaa että asennuskustannuksia. Modul'up voidaan myös irrottaa vaivatta sen käyttöiän loputtua ja toimittaa kierrätykseen.

Mallistoa on saatavana 2,0 mm ja 19 dB askelääntä vaimentavana versiona, joka alentaa tehokkaasti melua ja auttaa pitämään ympäristön viihtyisänä ja hiljaisena. Modul'up koostuu kauniista puu- ja kivikuoseista, joissa yhdistyy irtoasennettavan vinyylilattian hyödyt sekä luonnollinen ulkonäkö.

Committed to the Health of One -ohjelmamme myötä pyrimme luomaan parempia sisäympäristöjä ja irtoasennettava lattiapäällyste on tästä ensiluokkainen esimerkki. 19 dB:n askelääntä vaimentava vaihtoehto alentaa melutasoa ja tekee tilasta rauhallisemman ja miellyttävän. Liimaton asennus helpottaa työtä ja parantaa asentajan työskentelyolosuhteita.

Modul'up

Uusilla Marmoleum Modular -linoleumilaatoilla luot yksilölliset ja trendikkäät lattiat

Uusilla Marmoleum Modular -linoleumilaatoilla luot yksilölliset ja trendikkäät lattiat

Forbo lanseeraa uuden Marmoleum Modular -linoleumilaattamalliston, joiden avulla luot yksilölliset ja tyylikkäät lattiat. Marmoleum Modular -lankut ja -laatat ilmentävät puun, betonin, kiven, marmorin ja eri tehostevärien visuaalisuutta. Kuoseja on saatavana neljässä eri koossa ja 51 eri värissä, joita voidaan käyttää yksinään tai sekoittaa ja yhdistellä toistensa kanssa, lopputuloksena on aina kaunis lattia.

Marmoleum Modular koostuu kuudesta mallistosta, Lines, Textura, Slate, Shade, Marbled ja Colour.

Marmoleum Modular Lines -malliston viivakuoseilla luot kauniit ja luonnonmukaiset lattiat. Textura-mallistoon on vuorostaan lisätty kohokuviointi, mikä tekee lattioista elävän näköiset. Marmoleum Modular Slate on uusi luonnollinen kohokuvioitu kivikuosi, joka antaa vaikuttavan kolmiuloitteisen vaikutelman. Kuosissa yhdistyy kiven ajaton estetiikka sekä linoleumin puhtaus. Shade-mallisto sisältää harmaan ja beigen sävyjä, joilla voit luoda kauniin yhtenäisen ilmeen. Marbled marmoroitu kuosi on ajaton ja tyylikäs, joka myös piilottaa hyvin likaa. Colour-malliston värejä voidaan käyttää huomion herättäjänä tai yhdistellä muiden kuosien kanssa ainutlaatuiseksi lattiadesigniksi.

Ympäristöystävälliset ja luonnolliset linoleumilaatat valmistetaan uusiutuvista luonnonmateriaaleista, ne ovat PVC-vapaita eivätkä sisällä ftalaatteja tai muita pehmentimiä. Marmoleum Modular -laatat ovat mittatarkkoja ja kestävät kovaa kulutusta. Marmoleum-lattioissa on Tophshield2, kaksikerroksinen vesipohjainen pintakäsittely, joka estää naarmuuntumista, likaantumista ja takaa helpon puhdistettavuuden ja lattian ulkonäön säilymisen ajan kuluessa.

Marmoleum Modular antaa mahdollisuuden luoda oman makusi mukainen lattia. Mallisto kutsuu yhdistelemään laattojen muotoja, kokoja ja värejä valintasi mukaisesti. Näin voit luoda aivan uudenlaisen ja ainutlaatuisen lattiadesignin!

Marmoleum Modular Marble-Shade t3216 t3232 t3717 t3718

Kaksi uutta trendikästä tekstiililankkumallistoa - Tessera Seagrass ja Tessera In-touch

Kaksi uutta trendikästä tekstiililankkumallistoa - Tessera Seagrass ja Tessera In-touch

Forbo laajentaa tekstiilattiapällysteiden tarjontaa 100x25 cm ja 100x20 cm tekstiililankuilla, jotka mahdollistavat vaikuttavat lattiaratkaisut. Lankut soveltuvat myös hyvin yhdisteltäviksi Tessera 50x50 tekstiililaattojen sekä Allura Flex -designvinyylilaattojen kanssa, jolloin saadaan monia mahdollisuuksia ainutlaatuista lattiadesignia varten.

Tessera Seagrass

Siellä missä kaupungin laita kohtaa maaseudun, luonnon vaikutus tulee selvemmin esiin. Linjat pehmenevät, säännöt lievenevät ja jäykät rakenteet kehittyvät uudeksi "Rurban"-tilaksi. Tessera Seagrass täyttää nämä raja-alueet designilla, jossa pehmeä viivakuosi tarjoaa mukavuutta ja rauhaa. Mallisto koostuu 12 hienostuneesta viivakuosista, jotka ovat saaneet inspiraatiota luonnosta. Sävyt vaihtelevat tummasta vaaleaan ja mallistoa on saatavana 100x20 cm kokoisina lankkuina, jotka mahdollistavat luovat lattiaratkaisut.

Tessera In-touch

Toimistoympäristöjen nykyisen joustavuustrendin myötä työpaikoille halutaan luoda rentoutuneenpi ja houkuttelevampi tunnelma, jolloin työntekijät ovat myös tuottavampia ja tyytyväisempiä työssään. Tämä luo tarpeen toimistolattiasta, joka on rauhoittava ja vähemmän kuvioitu. Tessera In-touchin innoituksena on ollut käsityönä tehdyt tekstiilit sekä käsinkudonta. Malliston lankuilla on pyritty luomaan lattiakuoseja, joissa heijastuu pehmeä siirtymä työelämästä elämäntyöhön. Tessera In-touch mallisto koostuu 10 luonnon innoittamasta värisävystä, jossa on 5 lankkuparia, jotka muodostavat sointuvan tai vastakohtiin perustuvan väriliukuman lattian poikki. Lankkuja on saatavana 100x25 cm koossa ja näitä voidaan käyttää myös 50x50 cm Tessera-tekstiililaattojen kanssa.

Tessera Seagrass ja In-touch soveltuvat erinomaisesti yhdisteltäväksi Allura Flex -designvinyylilaattojen kanssa, jolloin saadaan vielä lisää mahdollisuuksia ainutlaatuista lattiadesignia varten. Forbo Tessera -tekstiililaatat valmistetaan polyamidikuiduista (nylon), jotka takaavat kestävyyden ja ulkonäön pysyvyyden vaativissakin tiloissa.

Tessera InTouch Collage 3304 & Scribe 3302

Uusi Marmoleum Solid -linoleumimallisto on saanut Reddot Design Award sekä iF Design Award -palkinnon

Uusi Marmoleum Solid -linoleumimallisto on saanut Reddot Design Award sekä iF Design Award -palkinnon

Forbo esittelee ylpeänä uudistetun Marmoleum Solid -lattiamalliston, joka koostuu viidestä nykyaikaisesta linoleumikuosista; Cocoa, Slate, Concrete, Walton ja Piano. Solid on suunniteltu sulautumaan kauniisti muihin materiaaleihin ja sisustustyyleihin. Kaikki malliston värit on kehitetty huolellisesti globaalin trenditutkimuksen pohjalta ja sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään.

Uusi Marmoleum Cocoa -mallisto, johon on lisätty luonnollista kaakaopavun kuorta, on saanut Reddot Design Award 2017 sekä iF Design Award 2017 -palkinnon. Uusi Marmoleum Cocoa tukee kestävän designin periaatettamme ja on aivan uusi lisä mallistoomme. Lisäämällä kaakaonkuorta, joka on paikallisen hollantilaisen kaakaotuotannon ylijäämätuote, perinteisiin Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet rakenteellisen ja esteettisen innovaation. Tuloksena on uusi ja jännittävä pintakuvio, joka on sekä luonnollisen näköinen että nykyaikaisen tuntuinen. Kaakaon myötä syntyy elävä raerakenne, joka on raikas, moderni ja Marmoleumille uskollinen.

Samaan aikaan myös Marmoleum Solid -mallistoon kuuluva innovatiivinen Marmoleum Slate -kuosi, luonnonläheinen kohokuvioitu linoleumi viidessä aidonnäköisessä kivikuosissa, on saanut erillisen Reddot Design Award 2017 -palkinnon. Marmoleum Slate esittelee ainutlaatuisen kohokuvioidun pinnan, jossa yhdistyy kiven ajaton estetiikka ja linoleumin puhtaus. Slaten ulkoasu on hienostunut ja viimeistelty; se leikittelee valon kanssa ja herättää huoneesi eloon. Kohokuviointi parantaa myös lattian liukastumisenesto-ominaisuuksia (R10).

Marmoleum Concreten marmorikuvio erottuu klassisesta Marmoleum-lattiapäällysteestä hienovaraisella kivikuvioinnillaan. Värivalikoima on neutraali lämpimine sävyineen ja viileine nykyaikaisine betonikuoseineen, nyt laajennettuna kuudella kirkkaalla tehostevärillä.

Marmoleum Waltonin yhtenäinen identiteetti, sileä pinta ja minimalistinen, vaatimaton olemus tekevät siitä todellisen ja aidon linoleumilattiapäällysteiden edustajan.

Marmoleum Piano antaa elegantin yksivärisen vaikutelman mutta näyttää silti siistiltä pitkään kuviointinsa ansiosta. Piano-kuosi on täydellinen ratkaisu heille, jotka rakastavat Walton-sarjamme minimalistista ja pelkistettyä estetiikkaa, mutta tarvitsevat likaa piilottavia ominaisuuksia.

Marmoleum Solid -mallistolla voidaan luoda mieleenpainuva ensivaikutelma ja se edesauttaa yhtenäisen ja toiminnallisen ympäristön luomisessa. Marmoleum on luonnonmateriaali, jolla on vahva perinne mutta joka elää ajan hengessä. Marmoleumin valmistusaineista 94-98 % on luonnollisia raaka-aineita. Kierrätettyä materiaalia on 43 %, tuote ei sisällä ftalaatteja tai pehmentimiä, ja sen tuotanto on CO2-neutraalia. Tehtaidemme prosesseissa käytetään vihreää energiaa ja Marmoleum on sellaisenaan kestävän kehityksen mukaista. Suuri osa sen raaka-aineista on nopeasti uusiutuvia ja käyttöiän päätyttyä Marmoleum on luonnossa biohajoavaa.

Marmoleum Cocoa 3584-3581-3370

Marmoleum Striato-mallistolle myönnetty iF Design Award 2016

Marmoleum Striato-mallistolle myönnetty iF Design Award 2016

Uusi, nykyaikaisista viivakuoseista koostuva Marmoleum Striato -linoleumimallisto on saanut iF DESIGN AWARD 2016 -palkinnon

Marmoleum Striato on osa Forbo Flooringin linoleumilattiapäällysteiden päävalikoimaa. Malliston 1950-luvun klassinen lattiadesign on siirretty nykyaikaiseen, luonnonmukaiseen lattiapäällysteeseen. Yksittäisten värisävyjen hienostunut soinnutus luo sävyjen ja runsauden maailman, joka syntyy luonnostaan linoleumin tuotantoprosessissa.

Marmoleum Striato -mallisto koostuu kolmesta osasta: Colour, Original ja Textura. Colour -valikoima tarjoaa mahdollisuuden käyttää selkeitä kuoseja värikylläisissä lattiaratkaisuissa, esimerkiksi kouluissa. Striato Original koostuu vuorostaan neutraaleista kuoseista, joiden sävyt ovat lämpimät ja värit trendikkään harmahtavat vaaleasta tummaan. Korostusväri luo kontrasteja viivakuviointiin, jolle löytyy aina yhteensopiva väri malliston monista muista väreistä. Striato Textura on kohokuvioitu viivakuosimallisto, joka saa lattiat elämään. Saatavana on kaksi abstraktia kohokuviokuosia; Flow, joka on selväpiirteisempi ja abstraktimpi sekä Driftwood, jonka ilme on rauhallinen ja harmoninen. Kohokuvioisissa pintarakenteissa on käytetty niihin soveltuvia kuoseja ja luotu siten huippumoderni lattiapäällyste.

Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat pellavakasvin siemenestä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan. Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. pohjoismainen Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

Marmoleum Linear

Esittelyssä uusi Marmoleum Click-mallisto

Esittelyssä uusi Marmoleum Click-mallisto

Forbon uusi Marmoleum Click -linoleumilaattamallisto tarjoaa uusia värejä, kuoseja sekä uuden lankkukoon. Uusien design-ominaisuuksien lisäksi Marmoleum Click -mallistossa esitellään uusi patentoitu 5G-lukkoponttijärjestelmä, joka tekee asennuksesta entistä helpomman.

Ekologinen designlattia
Marmoleum Click on valmistettu luonnonmateriaaleista ja sille on myönnetty Joutsenmerkki. Marmoleum Clickin runkona on vettä hylkivä HDF-levy, jossa on ääntä vaimentava korkkipohja ja 2,5 mm paksu Marmoleum-pintakerros. Marmoleum valmistetaan uusiutuvista materiaaleista, kuten pellavaöljystä, hartsista, puujauhosta ja juutista. Lisäksi se sisältää kalkkikivijauhoa ja väripigmenttejä, joissa ei ole lainkaan ympäristölle haitallisia raskasmetalleja. Linoleumi koostuu 97 % täysin luonnollisista raaka-aineista. Luonnolliset raaka-aineiden ansiosta lattia myös tuntuu ja näyttää luonnolliselta ja kestää hyvännäköisenä pitkään.

Helppo asentaa ja hoitaa
Uuden Välinge 5G -lukitusjärjestelmän ansiosta Marmoleum Click on entistä helpompi ja nopeampi asentaa. Asennukseen ei tarvita liimaa vaan laatat kiinnitetään yhteen klikkaamalla laatta kerrallaan, jonka jälkeen lattia on heti käyttövalmis! Marmoleum Clickin pinta on käsitelty ainutlaatuisella Topshield pro -pinnoitteella, jonka ansiosta lattia on erittäin kestävä ja helppohoitoinen.

Parannetut käyttöominaisuudet
Marmoleum Clickin käyttöluokitus on parantunut (luokka 33) ja mallisto sopii nyt myös erinomaisesti pienempiin toimistoihin ja myymälöihin. Mallistossa on myös 17 dB:n askeläänen vaimennus, joka vaimentaa tehokkaasti melutasoa.

Monimuotoisuutta sisustukseen
Marmoleum Click -mallistoa on saatavana 23 eri värissä, rauhoittavan neutraaleista eloisan rohkeisiin väreihin, joilla voit luoda kutsuvat ja persoonalliset tilat, jotka sopivat kotiisi ja elämäntyyliisi. Tämän lisäksi lattiaa on saatavana kolmessa koossa: 90 x 30 cm, 60 x30 cm sekä 30 x 30 cm. Malliston värit ja koot ovat yhdisteltävissä tarjoten rajattoman määrän yhdistelymahdollisuuksia.

Marmoleum Click

Uusi askelääntä vaimentava Sarlon-mallisto

Uusi askelääntä vaimentava Sarlon-mallisto

Forbon uudistunut Sarlon-mallisto tarjoaa monia uusia kuoseja ja värejä sekä omaa luokkaansa olevat akustiset ominaisuudet. Akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Sarlon-julkitilamuovimallisto tarjoaa jopa 19 dB:n askeläänen vaimennuksen upeissa väreissä ja kuoseissa.

Tehokas askeläänen vaimennus
Forbon askelääntä vaimentava julkitilamuovimallisto on kehitetty ja testattu mahdollisimman tehokasta askeläänen vaimennusta ajatellen, vastaten samalla erittäin raskaasti kuormitettujen tilojen asettamiin vaatimuksiin. Sarlon-mallisto tarjoaa kaikkiin tiloihin sopivat ratkaisut: 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys
Kaikissa tuotteissamme on huomioitu kaksi keskeistä kriteeriä: askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys. Sarlon 19 dB tarjoaa parhaat akustiset ominaisuudet kaikkiin tiloihin sekä painaumakestävyyden, joka on alan paras tämän luokan tuotteissa. Raskaasti kuormitetuissa tiloissa, pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus. Sarlon 15 dB tarjoaa erinomaisen akustisen lattiapäällysteratkaisun yhdistettynä erittäin hyvään painaumakestävyyteen.

Forbon laajasta akustisesta julkitilamuovimallistosta löydät eri tiloihin sopivat ratkaisut.

Uusi design
Uusi Sarlon-mallisto on luotu asiakkaan tarpeita ajatellen. Se tarjoaa markkinoiden parhaan akustisen lattiapäällysteiden designin sekä erinomaiset askelääntä vaimentavat ominaisuudet. Mallistosta löydät monia näyttäviä kuoseja, laajan värivalikoiman sekä erittäin hyvät yhdistelymahdollisuudet.

Degrade Jungle

Leed Gold -sertifikaatti Forbon varastolle

Forbon hollantilainen varasto on saanut LEED Gold -sertifikaatin

Forbo Flooring Systems on saanut varastolleen LEED Gold -sertifikaatin ensimmäisenä yrityksenä Hollannisssa. Forbon LEED -sertifioitu varasto on myös ehdolla vuoden LEED-projektiksi. Tämän lisäksi yritys on ehdolla "Leadership Award for Manufacturers" -palkinnolle.

Press MXD

Enemmän vaihtoehtoja Forbon Allura designvinyylilaatoilla

Enemmän vaihtoehtoja Forbon Allura designvinyylilaatoilla

Forbo lanseeraa uuden Allura-malliston, jonka inspiroiva valikoima tarjoaa yli 100 kuosia monessa eri laatta- ja lankkukoossa. Monipuoliset Allura designvinyylilaatat soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaiset suunnnittelumahdollisuudet sillä suosituimmat 34 kuosia löytyvät Allura päämallistosta, Allura Flex sekä Allura Click -mallistoista, jolloin voit vapaasti valita haluatko liimattavan, tarraliimattavan tai yhteen klikattavan vaihtoehdon. Tämä tekee Allurasta ainutlaatuisen designvinyylilaattamalliston.

Allura tarjoaa erinomaista realismia, sillä laatat heijastavat luonnollisten esikuviensa tyyliä ja muotoa. Mallistossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian esteettisyys sekä kestävän designvinyylilaatan edut: lämmin jalan alla, äänenvaimennus, helppo asennus ja hoito.

Allura-mallisto koostuu kolmesta ainutlaatuisesta valikoimasta:

Allura Wood - Luonnonmukaisilta näyttävät lattiat, joiden yhdessäkään lankussa ei toistu sama kuviointi. Forbon puukuoseissa ammattitaito muuntuu lämpimäksi, aidonoloiseksi lattiamallistoksi aina hienovaraisista ilmaisuvoimaisiin värisävyihin ja moderneihin puukuoseihin saakka. Mallistossa uutuutena upea vinolankku sekä sekä myös vaikuttava XXL-lankkukoko.

Allura Stone - Tunne luonnonkiven ylellisyys jalkojesi alla. Allura Stonen kuosit vaihtelevat betonilattian, teräksen ja marmorin eri vivahteissa. Ne näyttävät aidolta kivi- tai keraamiselta lattialta mutta tuntuvat miellyttävältä ja lämpimältä jalan alla. Kuosiemme rauhalliset sävyt ja hienostunut vivahteiden vaihtelu avaavat mahdollisuuksia kaikentyyppisissä tiloissa.

Allura Abstract - Kiehtovat abstraktit kuosit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ilmaista lattialla tiettyä asiaa, tai alueisiin, joiden on erotuttava muista. Yhteensopivat yksiväriset sekä viivakuosit sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään.

Euroopassa suunnitellut ja valmistetut Allura designvinyylilaatat hyödyntävät kehittynyttä tuotantotekniikkaa parhaan mittapysyvyyden takaamiseksi siten, että lattian ulkoasu pysyy yhtä saumattomana kuin asennuspäivänä. Ainutlaatuinen pintakäsittely suojaa lattiaa ja säilyttää lattian hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

Allura on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti. Allura on täysin ftalaatiton materiaali, joka sisältää kierrätysraaka-ainetta. Sen tuotannossa käytetään vihreää energiaa tehokkaissa tuotantoympäristöissä, jotka mahdollistavat 100 % kierrätettävyyden.

Allura on designvinyylilaattojen ykkösvalinta: tutustu ja katso itse, mitä Allura voi tarjota sinulle ja inspiroidu sen rajattomista mahdollisuuksista.

Allura s62548 amber loam s62582 carrara marble

Press release download

Lataa LEED Gold -sertifikaatti

  • Leed certificate

    Leed -sertifikaatti
    Lataa tästä kopio LEED Gold -sertifikaatista