Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo uutiset

Täältä löydät Forbo Flooring Systemsin viimeisimmät uutiset ja lehdistötiedotteet.


Uusi luonnostaan upea Marmoleum Marbled-mallisto

Marmoleum Striato-mallistolle myönnetty iF Design Award 2016

Marmoleum Striato-mallistolle myönnetty iF Design Award 2016

Uusi, nykyaikaisista viivakuoseista koostuva Marmoleum Striato -linoleumimallisto on saanut iF DESIGN AWARD 2016 -palkinnon

Marmoleum Striato on osa Forbo Flooringin linoleumilattiapäällysteiden päävalikoimaa. Malliston 1950-luvun klassinen lattiadesign on siirretty nykyaikaiseen, luonnonmukaiseen lattiapäällysteeseen. Yksittäisten värisävyjen hienostunut soinnutus luo sävyjen ja runsauden maailman, joka syntyy luonnostaan linoleumin tuotantoprosessissa.

Marmoleum Striato -mallisto koostuu kolmesta osasta: Colour, Original ja Textura. Colour -valikoima tarjoaa mahdollisuuden käyttää selkeitä kuoseja värikylläisissä lattiaratkaisuissa, esimerkiksi kouluissa. Striato Original koostuu vuorostaan neutraaleista kuoseista, joiden sävyt ovat lämpimät ja värit trendikkään harmahtavat vaaleasta tummaan. Korostusväri luo kontrasteja viivakuviointiin, jolle löytyy aina yhteensopiva väri malliston monista muista väreistä. Striato Textura on kohokuvioitu viivakuosimallisto, joka saa lattiat elämään. Saatavana on kaksi abstraktia kohokuviokuosia; Flow, joka on selväpiirteisempi ja abstraktimpi sekä Driftwood, jonka ilme on rauhallinen ja harmoninen. Kohokuvioisissa pintarakenteissa on käytetty niihin soveltuvia kuoseja ja luotu siten huippumoderni lattiapäällyste.

Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat pellavakasvin siemenestä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan. Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. pohjoismainen Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

Marmoleum Linear

Esittelyssä uusi Marmoleum Click-mallisto

Esittelyssä uusi Marmoleum Click-mallisto

Forbon uusi Marmoleum Click -linoleumilaattamallisto tarjoaa uusia värejä, kuoseja sekä uuden lankkukoon. Uusien design-ominaisuuksien lisäksi Marmoleum Click -mallistossa esitellään uusi patentoitu 5G-lukkoponttijärjestelmä, joka tekee asennuksesta entistä helpomman.

Ekologinen designlattia
Marmoleum Click on valmistettu luonnonmateriaaleista ja sille on myönnetty Joutsenmerkki. Marmoleum Clickin runkona on vettä hylkivä HDF-levy, jossa on ääntä vaimentava korkkipohja ja 2,5 mm paksu Marmoleum-pintakerros. Marmoleum valmistetaan uusiutuvista materiaaleista, kuten pellavaöljystä, hartsista, puujauhosta ja juutista. Lisäksi se sisältää kalkkikivijauhoa ja väripigmenttejä, joissa ei ole lainkaan ympäristölle haitallisia raskasmetalleja. Linoleumi koostuu 97 % täysin luonnollisista raaka-aineista. Luonnolliset raaka-aineiden ansiosta lattia myös tuntuu ja näyttää luonnolliselta ja kestää hyvännäköisenä pitkään.

Helppo asentaa ja hoitaa
Uuden Välinge 5G -lukitusjärjestelmän ansiosta Marmoleum Click on entistä helpompi ja nopeampi asentaa. Asennukseen ei tarvita liimaa vaan laatat kiinnitetään yhteen klikkaamalla laatta kerrallaan, jonka jälkeen lattia on heti käyttövalmis! Marmoleum Clickin pinta on käsitelty ainutlaatuisella Topshield2 -pinnoitteella, jonka ansiosta lattia on erittäin kestävä ja helppohoitoinen.

Parannetut käyttöominaisuudet
Marmoleum Clickin käyttöluokitus on parantunut (luokka 33) ja mallisto sopii nyt myös erinomaisesti pienempiin toimistoihin ja myymälöihin. Mallistossa on myös 17 dB:n askeläänen vaimennus, joka vaimentaa tehokkaasti melutasoa.

Monimuotoisuutta sisustukseen
Marmoleum Click -mallistoa on saatavana 23 eri värissä, rauhoittavan neutraaleista eloisan rohkeisiin väreihin, joilla voit luoda kutsuvat ja persoonalliset tilat, jotka sopivat kotiisi ja elämäntyyliisi. Tämän lisäksi lattiaa on saatavana kolmessa koossa: 90 x 30 cm, 60 x30 cm sekä 30 x 30 cm. Malliston värit ja koot ovat yhdisteltävissä tarjoten rajattoman määrän yhdistelymahdollisuuksia.

Marmoleum Click

Uusi askelääntä vaimentava Sarlon-mallisto

Uusi askelääntä vaimentava Sarlon-mallisto

Forbon uudistunut Sarlon-mallisto tarjoaa monia uusia kuoseja ja värejä sekä omaa luokkaansa olevat akustiset ominaisuudet. Akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Sarlon-julkitilamuovimallisto tarjoaa jopa 19 dB:n askeläänen vaimennuksen upeissa väreissä ja kuoseissa.

Tehokas askeläänen vaimennus
Forbon askelääntä vaimentava julkitilamuovimallisto on kehitetty ja testattu mahdollisimman tehokasta askeläänen vaimennusta ajatellen, vastaten samalla erittäin raskaasti kuormitettujen tilojen asettamiin vaatimuksiin. Sarlon-mallisto tarjoaa kaikkiin tiloihin sopivat ratkaisut: 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys
Kaikissa tuotteissamme on huomioitu kaksi keskeistä kriteeriä: askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys. Sarlon 19 dB tarjoaa parhaat akustiset ominaisuudet kaikkiin tiloihin sekä painaumakestävyyden, joka on alan paras tämän luokan tuotteissa. Raskaasti kuormitetuissa tiloissa, pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus. Sarlon 15 dB tarjoaa erinomaisen akustisen lattiapäällysteratkaisun yhdistettynä erittäin hyvään painaumakestävyyteen.

Forbon laajasta akustisesta julkitilamuovimallistosta löydät eri tiloihin sopivat ratkaisut.

Uusi design
Uusi Sarlon-mallisto on luotu asiakkaan tarpeita ajatellen. Se tarjoaa markkinoiden parhaan akustisen lattiapäällysteiden designin sekä erinomaiset askelääntä vaimentavat ominaisuudet. Mallistosta löydät monia näyttäviä kuoseja, laajan värivalikoiman sekä erittäin hyvät yhdistelymahdollisuudet.

Degrade Jungle

Leed Gold -sertifikaatti Forbon varastolle

Forbon hollantilainen varasto on saanut LEED Gold -sertifikaatin

Forbo Flooring Systems on saanut varastolleen LEED Gold -sertifikaatin ensimmäisenä yrityksenä Hollannisssa. Forbon LEED -sertifioitu varasto on myös ehdolla vuoden LEED-projektiksi. Tämän lisäksi yritys on ehdolla "Leadership Award for Manufacturers" -palkinnolle.

Press MXD

Lataa LEED Gold -sertifikaatti

  • Leed certificate

    Leed -sertifikaatti
    Lataa tästä kopio LEED Gold -sertifikaatista

Leikittele uudella Marmoleum Modular -mallistolla

Leikittele Marmoleum Modular -mallistolla

Monet lattiapäällysteet mahdollistavat jo nyt modulaarisuuden: puu-, kivi-, keraamiset tai tekstiililaatat tarjoavat erilaisia tapoja luoda omanlaisiaan lattioita. Linoleumi tekee saman luonnollisella tavalla.

Forbo Flooring Systems lanseeraa uuden ja ainutlaatuisen Marmoleum Modular -malliston, jolla voit luoda täysin uniikin lattian. Mallistossa on 61 väriä ja kuosia, joilla voit luoda inspiroivia ja ympäristöösi sopivia lattiapäällysteratkaisuja, juuri oman makusi mukaan. Valittavanasi on lisäksi kuusi laattakokoa: 75 x 50 cm ja 50 x 25 cm suorakaidelaatat, 50 x 50 cm ja 25 x 25 cm neliölaatat sekä 100 x 25 cm ja 100 x 15 cm lankut. Mallisto kutsuu leikittelemään ja yhdistelemään laattojen muotoja, kokoja ja värejä valintasi mukaisesti. Näin voit luoda aivan uudenlaisen lattiapäällysteen, joka ulottuu laajemmalle kuin perinteiset lattiapäällysteet, joissa kuosi ohjaa koko valintaa.

Marmoleum Modular lines