Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
basis pro -mallisto

Tessera Basis Pro on yksi markkinoiden suosituimmista tekstiililaatoista. Mallisto soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan luotettavaa ja kulutusta kestävää tekstiililattiaa. Basis Pro tarjoaa monipuolisen väripaletin ja kestävän lattiaratkaisun.

Tessera Basis Pro -mallistoa on saatavana 32 eri värinä, sisältäen niin klassisia, nykyaikaisia kuin kirkkaita sävyjä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen.

• Tuftatun 100% läpivärjätyn polyamidilangan ansiosta hyvä värinpitävyys ja kestävyys
• Käyttöluokka 33, kovan kulutuksen julkiset tilat
• Askeläänen vaimennus 25 dB
• Basis Pro -tekstiililaattojen painosta 62% on kierrätysmateriaalia
• Helppo yhdistää Allura Flex -vinyylilaattojen kanssa ilman saumalistaa
• Saatavana askelääntä vaimentavalla SOFTbac®-taustalla

Värivaihtoehdot

Tessera Basis Pro

  Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  Löydät Forbon markkinointimateriaalin, tekniset tiedot, ohjeet sekä esitteet Dokumentit alta.

  Tech specs Linoleum

  Asennus ja hoito

  Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet

  Löydät Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet Asennus ja hoito alta.

  Smart Tac -tarrapala

  Smart Tac -tarrapala

  Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart Tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.

  Smart Tac-tarralla saat kelluvan ratkaisun ilman lattiaan kiinnitystä. Vanha lattiapäällyste säilyy koskemattomana. Koska tarrapalassa on liimapinta vain yläpuolella, niin lattiaa ei tarvitse primeroida.

  Lue lisää Smart Tac -tarrapalasta tästä Forbo Smart Tac

  Kuvat

  Tessera Basis Pro kuvia

  Täältä löydät kuvia Tessera Basis Pro -mallistosta.

  Rakenne

  Silmukkanukka

  Silmukkanukkarakenteiset tekstiililaatat on suunniteltu säilymään hyvännäköisinä kovan kulutuksen alueilla kuten käytävillä ja vastaanottoalueilla. Silmukkanukkalaatoissa yksilölliset, teksturoidut kuosit ja nykyaikainen tyyli yhdistyvät lujaan ja kestävään rakenteeseen.

  Loop pile construction

  NCS & LRV

  NCS & LRV -koodit

  Lataa tästä Tessera Basis Pro LRV ja NCS -koodit

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV and NCS values

  Yhteystiedot

  Tessera Basis Pro