Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
infused -mallisto

Tessera Infused on ainutlaatuinen yhdistelmä luonnon inspiroimia muotoja. Mallisto yhdistelee pehmeän orgaanisen kuvioinnin luonnolliseen rakenteeseen, joka luo miellyttävän tunnelman.

Tessera Infused on julkitiloihin suunniteltu mallisto, joka on saatavana 12 värivaihtoehtona. Ne on helppo yhdistää erilaisiin sisustusratkaisuihin sekä muiden Tessera-mallistojen kanssa.

• Kaunis orgaaninen design
• 100% läpivärjätty Nylon 6 -lanka kestää hyvin kulutusta ja takaa värien pysyvyyden
• Nukan paino 720 g/m², jonka ansiosta lattia on kestävä ja tuntuu miellyttävältä jalan alla
• Infused-tekstiililaattojen painosta 60% on kierrätysmateriaalia
• Helppo yhdistää Allura Flex -vinyylilaattojen kanssa ilman saumalistaa

Värivaihtoehdot

Tessera Infused

  Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  Löydät Forbon markkinointimateriaalin, tekniset tiedot, ohjeet sekä esitteet Dokumentit alta.

  Tech specs Linoleum

  Asennus ja hoito

  Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet

  Löydät Tesseran asennus- ja hoito-ohjeet Asennus ja hoito alta.

  Smart Tac -tarrapala

  Smart Tac -tarrapala

  Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart Tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.

  Smart Tac-tarralla saat kelluvan ratkaisun ilman lattiaan kiinnitystä. Vanha lattiapäällyste säilyy koskemattomana. Koska tarrapalassa on liimapinta vain yläpuolella, niin lattiaa ei tarvitse primeroida.

  Lue lisää Smart Tac -tarrapalasta tästä Forbo Smart Tac

  Infused-mallisto

  Orgaaninen kuviointi & luonnollinen rakenne

  Tessera Infused -malliston avulla voit luoda joustavia, käytännöllisiä ja helposti sovellettavia työtiloja. Mallisto yhdistelee pehmeän orgaanisen kuvioinnin luonnolliseen rakenteeseen, joka luo miellyttävän tunnelman.

  12 luonnollista ja trendikästä värisävyä sopivat erinomaisesti yhdisteltäväksi keskenään sekä muiden Tessera-mallistojen kanssa. Tessera Infused -laattoja voidaan myös yhdistää muiden Forbo-tuotteiden kanssa kauniiden ja käytännöllisten lattiaratkaisujen luomiseksi mihin tahansa ympäristöön.

  Tessera-laatat on helppo yhdistää Allura Flex -vinyylilankkujen ja -laattojen kanssa ilman saumalistaa.

  Lattian ulkonäköä voidaan muuttaa asentamalla 50x50 cm kokoiset laatat joko samansuuntaisesti, ¼-kierros käännöllä tai satunnaisella asennuksella.

  Tessera Infused-tekstiililaatat tarjoavat kestävän kehityksen mukaiset lattiaratkaisut, laattojen painosta 60% on kierrätysmateriaalia.

  Katso Tessera Union esite:

  Tessera Infused

  NCS & LRV

  NCS & LRV -koodit

  Lataa tästä Tessera Infused LRV & NCS -koodit

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV and NCS values

  Kuvat

  Tessera Infused kuvia

  Täältä löydät kuvia Tessera Infused -mallistosta.

  Yhteystiedot

  Tessera Infused

  Referenssit