Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sisäänkäyntijärjestelmät

Sisäänkäyntijärjestelmät

Sisäänkäyntijärjestelmä on tärkeä osa nykyaikaista rakennusta – ne auttavat pitämään rakennuksen sisätilat siistinä ja kauniina, pienentäen myös puhdistuskustannuksia.

Sisäänkäynnin perusteella asiakkaasi muodostaa myös ensimmäisen mielikuvan yrityksestäsi.

 • Sisäänkäyntijärjestelmät
 • Sisäänkäyntijärjestelmät
 • Sisäänkäyntijärjestelmät
 • Coral Brush
  Coral -sisäänkäyntijärjestelmät

  Coral

  Tiedätkö ylpeyden ja ilon tunteen, jonka saat kävellessäsi juuri asennetulla lattialla? Ja pettymyksen, kun uusi lattia likaantuu ja kuluu? Coral-sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään, pidentäen siten sisälattioiden käyttöikää sekä vähentäen siivous-, korjaus- ja yleisiä ylläpitokustannuksia.

  Coral pysäyttää jopa 95 % liasta ja kosteudesta jo sisäänkäyntiin ja voi lyhentää siivousaikaa jopa 65 %, vähentäen samalla liukastumisriskiä.

Pidä sisäänkäynti puhtaana ja turvallisena

Coral

Jos haluat pitää rakennuksesi puhtaana ja turvallisena, pelkän maton laittaminen oven eteen ei riitä. Hyvän sisäänkäyntijärjestelmän suunnittelussa on huomioitava liikennemäärä – sisään ja ulos kävelevien ihmisten määrä tietyssä ajassa – sekä kulkureitit (suunnat, joihin ihmiset sisällä suuntaavat). Parhaita tapoja suunnitella sisäänkäyntijärjestelmä on jakaa se eri alueisiin:

Alue 1: Ulkoalue
Rakennuksen ulkopuolelle sijoitettava matto on ensimmäinen suoja kengissä kulkeutuvaa likaa vastaan, se irrottaa karkeimman lian kengänpohjista
jo ennen kynnyksen ylittämistä.

Alue 2: Sisäalue
Sisään tultaessa seuraava suoja pysäyttää kosteuden ja hienomman lian kengistä.

Alue 3: Muut sisäalueet
Myös rakennuksen muut alueet kuten vastaanottoalueet, käytävät, hissit ja portaat kärsivät liasta ja kosteudesta. Kaikki nämä alueet altistuvat
likaantumiselle ja niissä saadaan suuri hyöty tarkoitukseen suunnitellusta Coral-sisäänkäyntijärjestelmästä, joka sitoo lian itseensä.

Illustration_3_zones_HD

Sisäänkäyntijärjestelmä

Tyylikäs ensivaikutelma

Sisäänkäyntijärjestelmä on tärkeä turvallisuuden osatekijä. Liukastumiset, kompastumiset ja kaatumiset muodostivat yli puolet kaikista raportoiduista vakavista vammoista vuosina 2010/2011 (lähde: RIDDOR), jotka aiheuttavat kärsimystä ja taloudellisia menetyksiä yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle kokonaisuudessaan. Lika ja kosteus voivat kummatkin aiheuttaa liukastumisvaaroja mutta asentamalla tehokkaat sisäänkäyntijärjestelmät liukastumisriskiä voidaan vähentää huomattavasti.

Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään, pidentäen siten sisälattioiden käyttöikää sekä vähentäen siivous-, korjaus- ja yleisiä ylläpitokustannuksia.

960x1280_CORAL-BRUSH-PURE-SCHOOL-SF

Säästä rahaa

Säästä rahaa

Tutkimukset osoittavat, että jopa 94 % rakennukseen kulkeutuvasta liasta tulee kengänpohjien ja pyöräliikenteen renkaiden mukana. Lika ja kosteus saavat sisätilat näyttämään likaisilta ja epämukavilta. Samalla ne aiheuttavat rakenteellisia vaurioita sisätilojen lattianpäällysteille ja pinnoitteille, aiheuttaen tarpeettomia terveys- turvallisuusriskejä.

Ellei tämän ongelman ehkäisemiseksi ryhdytä tehokkaisiin toimenpiteisiin, tyypillisen lattianpäällysteen korjaus- ja huoltokustannukset voivat olla sen käyttöiän aikana yhdeksänkertaiset verrattuna alkuperäiseen investointiin. Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään, pidentäen siten sisälattioiden käyttöikää sekä vähentäen siivous-, korjaus- ja yleisiä ylläpitokustannuksia.