Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Teollisuus - Yleinen teollisuus

Sopii vaativimpiin olosuhteisiin

Colorex

Yleisen teollisuuden lattiapäällysteet

Teollisuusympäristöt asettavat omat haasteensa lattiapäällysteelle, erityisesti kovan kulutuksen alueilla. Colorex-lattianpäällystejärjestelmä on tarkoitettu kaikille teollisuuden alueille, myös vaativiin olosuhteisiin. Colorex on leikattu homogeenisesta, kiinteästä, tiukaksi puristetusta materiaalista. Niiden korkea vinyylipitoisuus ja hyvin tasapainotettu mineraalitäyteaineen määrä takaavat optimaalisen suorituskyvyn.

Colorex tarjoaa:
• Hyvän mekaanisen kestävyyden ja kulutuskestävyyden ilman tehtaalla tehtyä pinnoitetta ja pinnan lisäkovetuskäsittelyjä
• Erinomaisen kemikaalinkestävyyden huokosettoman pinnan ja erittäin pienen pehmenninpitoisuuden ansiosta
• 100 % korjattavan ja kunnostettavan ratkaisun, johon ei jää jälkeäkään hiovista käsittelymenetelmistä

Colorex
Colorex

Colorex-laatat

Colorex on kehittynyt tekninen lattiapäällystejärjestelmä, joka on tarkoitettu erityisesti staattisen sähkön hallintaan herkillä alueilla kuten puhdastiloissa, leikkaussaleissa, palvelin- ja viestintätiloissa ja elektroniikkateollisuudessa. Colorex ei ole ainoastaan teknisesti kehittynyt ratkaisu, vaan myös esteettisesti miellyttävä ja kaunistaa kaikenlaisia sisustuksia, teollisuudesta oppilaitoksiin.
Siirry Colorex-mallistoon

Colorex Plus

Liimaton laatta
Colorex Plus on lattiapäällyste, joka koostuu liimattomista laatoista. Colorex Plus soveltuu tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Colorex Plus on nopea asentaa ja se on heti käyttövalmis; se kestää jopa trukeilla ajamisen. Mallistoa täydentää R10, joka parantaa liukastumisenestoa.
Siirry Colorex Plus -mallistoon

Colorex Plus liimattomalla lohenpyrstörakenteella
Sphera_EC 450007 Grey Sky

Sphera SD | EC -vinyylimatto

Sphera SD | EC on homogeeninen vinyylimallistomme sähköä johtavilla ominaisuuksilla levymuodossa. Mallisto on suunniteltu erityisesti staattisten sähköpurkausten ja hiukkasten hallintaan herkimmissä ympäristöissä.

Saatavana sekä SD- että EC-versiona. Sphera SD | EC tarjoaa pysyvät ESD-ominaisuudet.
Siirry Sphera SD | EC -mallistoon

Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (standardin EN1081 mukaisesti).

Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektronisia laitteita.
Siirry Marmoleum Ohmex -mallistoon

Marmoleum Ohmex

Käytettävät tuotteet:

 • Colorex SD 150204 montblanc semicon

  Colorex SD

  Staattista sähköä poistava

  Colorex SD

  Colorex SD on staattista sähköä poistava homogeeninen lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Sähköä johtavien juonteiden tiheän verkoston ansiosta staattiset sähkövaraukset poistuvat helposti lattian läpi maahan. Colorex SD -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat täydellisen ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin, sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

 • Colorex EC

  Colorex EC

  Staattista sähköä johtava

  Colorex EC

  Colorex EC on staattista sähköä johtava lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Sähköä johtavien juonteiden tiheän verkoston ansiosta staattiset sähkölataukset poistuvat helposti lattian läpi maahan. Colorex EC -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat sopivan ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloille.

 • Colorex Plus Quartz

  Colorex Plus

  Liimaton

  Colorex Plus

  Colorex Plus on lattiapäällyste, joka koostuu liimattomista laatoista. Colorex Plus soveltuu tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Colorex Plus on nopea asentaa ja se on heti käyttövalmis; se kestää jopa trukeilla ajamisen. Colorex Plus -mallistoa on saatavana staattista sähköä johtavana (EC) versiona, perusversiona ja liukastumista estävänä versiona (R10).

 • Sphera SD-550000 valkoinen | SD 550049 keltainen vihreä

  Sphera SD

  Staattista sähköä poistava

  Sphera SD

  Sphera SD on staattista sähköä poistava homogeeninen vinyylilattiapäällyste. Tuotteeseen on lisätty sähköä poistavia lastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Lattia kestää hyvin tahroja ja naarmuja ja se on helppo pitää puhtaana.

 • Sphera EC 450000 valkoinen

  Sphera EC

  Staattista sähköä johtava

  Sphera EC

  Sphera EC on homogeeninen vinyylilattia, joka johtaa staattista sähköä. Tuotteeseen on lisätty mustia hiililastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Marmoroidut designlastut antavat tuotteelle pehmeämmän ja ainutlaatuisen ilmeen. Mallisto sisältää 13 väriä, joissa on kaunis mattapinta ja jotka ovat helppo pitää puhtaana.

 • Marmoleum Ohmex Heinz Nixdorf Museumforum

  Marmoleum Ohmex

  Suojaa laitteesi

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (standardin EN1081 mukaisesti).

  Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektroniikkalaitteita.