Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD- ja puhdastilalattiat

Colorex EC

Colorex EC on staattista sähköä johtava homogeeninen lattiapäällyste, jota on saatavana laattoina. Erityisen valmistustavan vuoksi laatassa on pysyvät ESD-ominaisuudet tuotteen koko käyttöiän ajan alueen ilmankosteudesta riippumatta. Rakenteen ansiosta staattiset sähkövaraukset poistuvat hallitusti. Colorex EC -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat sopivan ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

  • Colorex EC
  • Colorex EC
  • Colorex EC 250222 niagara
    Colorex EC -mallisto

    Colorex EC

    Colorex EC on staattista sähköä johtava homogeeninen lattiapäällyste. Mallistoa on saatavana laattoina, jotka tarjoavat koko käyttöiän kestävät ESD-ominaisuudet alueen ilmankosteudesta riippumatta. Sähköä johtavien juonteiden avulla sähkövaraukset poistuvat hallitusti.

Tietoa Colorex EC -mallistosta

Tietoja Colorex EC -mallistosta

Colorex EC on staattista sähköä johtava homogeeninen lattiapäällyste. Mallistoa on saatavana laattoina, jotka tarjoavat pysyvät ESD-ominaisuudet alueen ilmankosteudesta riippumatta.

ESD-suojatuilla alueilla (EPA) suojaustoimenpiteiden tärkein tehtävä on vähentää staattisten sähkövarausten muodostumista. Oikean lattiapäällysteen valinnalla on erittäin tärkeä merkitys esimerkiksi elektroniikan kokoonpanossa, biotieteessä ja konesaleissa. Se ei ainoastaan johda staattisia sähkövarauksia pois henkilöstöstä ja laitteista, vaan myös vähentää varauksien muodostumista siellä, missä niitä esiintyy, kengänpohjien ja lattian rajapinnoissa.

Colorex EC
Colorex EC -laatoissa olevien johtavien juonteiden avulla sähkövaraukset poistuvat hallitusti. Lämpötilan tai kosteuden muutokset eivät vaikuta johtokykyyn.

Toiminnallisuus:
Pysyvästi sähköä johtava

Kuvaus:
Staattinen sähkö johdetaan sähköä johtavan liiman ja kuparinauhan avulla hallitusti. Täyttää IEC 61340-4-5 -standardin vaatimukset käytettäessä ESD-jalkineita.

Käyttöalueet:
ESD-tilat, puhdastilat, lääkelaboratoriot, tuotantolaitokset (elektroniikka, valmistus, biotieteet) ja leikkaussalit. Colorex EC täyttää hiukkaspäästöjen tiukimmat vaatimukset ja auttaa vähentämään epäpuhtauksien riskiä.

Colorex SD 150204 montblanc semicon

Tekniset tiedot

Colorex technical specifications table

Asennus

Colorexin asennus

Asennus liimaamalla:
1. liimaus aluslattiaan sähköäjohtavalla liimalla
2. kiinnitys asennuslattiaan

Kun Colorex asennetaan oikein, staattiset sähkövaraukset poistuvat maahan maadoituspisteen kautta.

Liimattavaa Colorex-mallistoa on saatavana kahtena eri ESD-vaihtoehtona:
• Colorex SD - staattista sähköä poistavat laatat 61,5 x 61,5 cm
• Colorex EC - sähköä johtavat laatat 61,5 x 61,5 cm

Lataa tästä Colorex SD / EC asennusohje

Colorex glued construction

Hoito-ohjeet

Colorex hoito-ohjeet

Colorex-laatat tarjoavat erinomaisen kulutuskestävyyden ilman pinnoitteita tai pintakäsittelyjä. Laatat ovat 100 % korjattavissa ja kunnostettavissa, esimerkiksi:
- Palojäljet voidaan poistaa kokonaan
- Vauriot voidaan korjata huomaamattomasti
- Likaantuneet alueet ja tahrat saadaan puhdistettua kokonaan

Lataa tästä Colorexin hoito-ohjeet

Colorex seamless repair

Kuvia

Colorex EC kuvagalleria