Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

colorex
ec

Colorex EC on staattista sähköä johtava homogeeninen lattiapäällyste. Mallistoa on saatavana laattoina, jotka tarjoavat koko käyttöiän kestävät ESD-ominaisuudet alueen ilmankosteudesta riippumatta. Sähköä johtavien juonteiden avulla sähkövaraukset poistuvat hallitusti.

Colorex EC kestää vaativimpia olosuhteita ja tarjoaa täydellisen ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

Colorex Signal glow (EC 250299) tarjoaa valoefektin pimeässä, se on ihanteellinen lattiamerkintä esim. hätäuloskäynneille ja poistumisreiteille. Ihmissilmä on herkin vihreälle valolle, joka näyttää kirkkaammalta, minkä vuoksi Colorex Signal hehkuu vihreänä pimeässä.

Värivaihtoehdot

Colorex EC

  Tietoa Colorex EC -mallistosta

  Tietoja Colorex EC -mallistosta

  Colorex EC on staattista sähköä johtava homogeeninen lattiapäällyste. Mallistoa on saatavana laattoina, jotka tarjoavat pysyvät ESD-ominaisuudet alueen ilmankosteudesta riippumatta.

  ESD-suojatuilla alueilla (EPA) suojaustoimenpiteiden tärkein tehtävä on vähentää staattisten sähkövarausten muodostumista. Oikean lattiapäällysteen valinnalla on erittäin tärkeä merkitys esimerkiksi elektroniikan kokoonpanossa, biotieteessä ja konesaleissa. Se ei ainoastaan johda staattisia sähkövarauksia pois henkilöstöstä ja laitteista, vaan myös vähentää varauksien muodostumista siellä, missä niitä esiintyy, kengänpohjien ja lattian rajapinnoissa.

  Colorex EC
  Colorex EC -laatoissa olevien johtavien juonteiden avulla sähkövaraukset poistuvat hallitusti. Lämpötilan tai kosteuden muutokset eivät vaikuta johtokykyyn.

  Toiminnallisuus:
  Pysyvästi sähköä johtava

  Kuvaus:
  Staattinen sähkö johdetaan sähköä johtavan liiman ja kuparinauhan avulla hallitusti. Täyttää IEC 61340-4-5 -standardin vaatimukset käytettäessä ESD-jalkineita.

  Käyttöalueet:
  ESD-tilat, puhdastilat, lääkelaboratoriot, tuotantolaitokset (elektroniikka, valmistus, biotieteet) ja leikkaussalit. Colorex EC täyttää hiukkaspäästöjen tiukimmat vaatimukset ja auttaa vähentämään epäpuhtauksien riskiä.

  Colorex SD 150204 montblanc semicon

  Tekniset tiedot

  Colorex technical specifications table

  Asennus

  Colorexin asennus

  Asennus liimaamalla:
  1. liimaus aluslattiaan sähköäjohtavalla liimalla
  2. kiinnitys asennuslattiaan

  Kun Colorex asennetaan oikein, staattiset sähkövaraukset poistuvat maahan maadoituspisteen kautta.

  Liimattavaa Colorex-mallistoa on saatavana kahtena eri ESD-vaihtoehtona:
  • Colorex SD - staattista sähköä poistavat laatat 61,5 x 61,5 cm
  • Colorex EC - sähköä johtavat laatat 61,5 x 61,5 cm

  Lataa tästä Colorex SD / EC asennusohje

  Colorex glued construction

  Hoito-ohjeet

  Colorex hoito-ohjeet

  Colorex-laatat tarjoavat erinomaisen kulutuskestävyyden ilman pinnoitteita tai pintakäsittelyjä. Laatat ovat 100 % korjattavissa ja kunnostettavissa, esimerkiksi:
  - Palojäljet voidaan poistaa kokonaan
  - Vauriot voidaan korjata huomaamattomasti
  - Likaantuneet alueet ja tahrat saadaan puhdistettua kokonaan

  Lataa tästä Colorexin hoito-ohjeet

  Colorex seamless repair