Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD- ja puhdastilalattiat

Colorex Plus

Colorex Plus on lattiapäällyste, joka koostuu liimattomista laatoista. Colorex Plus soveltuu tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Colorex Plus on nopea asentaa ja se on heti käyttövalmis; se kestää jopa trukeilla ajamisen. Colorex Plus -mallistoa on saatavana staattista sähköä johtavana (EC) versiona, perusversiona ja liukastumista estävänä versiona (R10).

 • Colorex Plus
 • Colorex Plus
 • Colorex EC 50222 Niagara
  Colorex Plus EC -mallisto

  Colorex Plus EC

  Colorex Plus EC on raskasta käyttöä kestävä kelluvasti asennettava laatta, jolla on pysyvät sähköä johtavat ominaisuudet. Sähkönjohtokyky varmistetaan maadoittamalla laatat. Colorex plus EC toimii alueen ilmankosteudesta riippumatta.

 • Colorex Plus Basic Adula 611005
  Colorex Plus Basic -mallisto

  Colorex Plus Basic

  Colorex Plus Basic on raskasta käyttöä kestävä kelluvasti asennettava laatta, jolla on antistaattiset ominaisuudet. Se sopii paikkoihin, joissa sähkönjohtokykyä ei tarvita. Colorex Plus Basic -lattia tarjoaa erinomaisen kemikaalinkestävyyden. Lattia on korjattavissa myös vakavien vaurioiden sattuessa.

 • Colorex Plus R10 Quartz 661007
  Colorex Plus R10 -mallisto

  Colorex Plus R10

  Colorex Plus R10 on raskasta käyttöä kestävä kelluvasti asennettava laatta, jonka teksturoitu pinta torjuu liukastumista (R10). Pintarakenne parantaa turvallisuutta, kun lattia on vaarassa likaantua esimerkiksi jauhe- tai vesivuodon vuoksi.

Colorex Plus -mallisto

Colorex Plus: liimaton lattiapäällyste

Colorex Plus on lattiapäällyste, joka koostuu liimattomista laatoista. Colorex Plus soveltuu tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Ainoa vaatimus aluslattialle on, että se on kohtuullisen tasainen. Colorex Plus on nopea asentaa ja se on heti käyttövalmis; se kestää jopa trukeilla ajamisen.

Colorex Plus -laatat tarjoavat kaikki Colorexin hyödyt sekä ainutlaatuisen lohenpyrstö liitosjärjestelmän, joka jää piiloon. Colorex Plus -mallistoa on saatavana kolmena eri versiona:

Colorex Plus EC
Raskasta käyttöä kestävä liimaton Colorex Plus EC -lattiapäällyste on pysyvästi sähköä johtava. Colorex Plus EC toimii alueen ilmankosteudesta riippumatta. Tuote täyttää IEC 61340*4-5 -standardin vaatimukset käytettäessä ESD-jalkineita. Colorex Plus EC soveltuu ESD-tilojen, puhdastilojen, lääkelaboratorioiden ja tuotantolaitosten saneeraukseen. Sopii erityisesti tiloihin, jossa seisokkiaika, kosteat lattiat tai heikkolaatuinen aluslattia ovat ongelmia. Se soveltuu erityisesti korjausrakentamiseen ja muutostöihin.

Colorex Plus R10
Colorex Plus R10 on raskasta käyttöä kestävä liimaton lattiapäällyste, jonka pinta on teksturoitu ehkäisemään liukastumista (R10). Pintarakenne parantaa turvallisuutta, kun lattia on vaarassa likaantua esimerkiksi jauhe- tai vesivuodon vuoksi. Colorex Plus R10 soveltuu käytettäväksi tuotantolaitoksissa (elektroniikka, valmistus, biotieteet).

Colorex Plus Basic
Colorex Plus Basic on raskasta käyttöä kestävä liimaton lattiapäällyste. Se tarjoaa erinomaisen kemikaalinkestävyyden tiloihin, joissa ei tarvita sähköä johtavia ominaisuuksia. Lattia on korjattavissa myös vakavien vaurioiden sattuessa. Colorex Plus Basic soveltuu käytettäväksi vilkkaasti liikennöidyillä alueilla, jotka tarvitsevat tehokasta päivittäistä hoitoa, kuten kaupoissa ja varastoissa. Sopii erityisesti tiloihin, joissa seisokkiaika, kosteat lattiat tai heikkolaatuinen aluslattia ovat ongelmia.

Colorex Plus Quartz

Kuvia

Colorex Plus kuvagalleria

Kelluva asennus

Colorex Plus kelluvaan asennukseen

Colorex-mallistoa voidaan käyttää monilla eri käyttöalueilla erilaisten järjestelmien ja eri johtokyvyn ansiosta.

Yksi vaihtoehdoista on kelluvasti asennettava Colorex Plus, jota saadaan laattoina. Erittäin kestävä Colorex Plus soveltuu kaikkiin käyttökohteisiin, joissa kallis aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelmia. Colorex Plus kestää raskasta kulutusta eikä erityistä aluslattian käsittelyä tarvita. Se voidaan asentaa toimintaa häiritsemättä ja se on heti käyttövalmis asennuksen jälkeen.

Colorex Plus -lattiapäällysteen taustan ainutlaatuinen hunajakennorakenne ja lohenpyrstöliitos mahdollistaa sen asentamisen myös kosteille lattiapinnoille. Lohenpyrstö liitosjärjestelmä on piilossa pinnan alla, joten liitoksia ei jää näkyviin.

Kelluvasti asennettava Colorex Plus -järjestelmää on saatavana kolmena eri versiona:
Colorex Plus EC - sähköä johtavat laatat kelluvaan asennukseen
Colorex Plus Basic - antistaattiset laatat kelluvaan asennukseen
Colorex Plus R10 - antistaattiset laatat kelluvaan asennukseen, liukastumista estävä teksturoitu pinta

Colorex Plus loose lay tile