Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Teollisuus - Elektroniikkateollisuus

Staattista sähköä poistava lattiapäällyste

Colorex SD 150201 EC 250201 Everest

Elektroniikkateollisuuden lattiapäällysteet

ESD-suojatuilla alueilla (EPA) suojaustoimenpiteiden tärkein tehtävä on vähentää staattisten sähkövarausten muodostumista. Tällaisilla alueilla, kuten elektroniikan kokoonpanoteollisuudessa, mekatroniikassa ja konesaleissa, oikealla lattiapäällysteellä on ratkaiseva merkitys. Se ei ainoastaan johda staattisia sähkövarauksia pois henkilöstöstä ja laitteista, vaan myös vähentää varauksien muodostumista siellä, missä niitä esiintyy, kengänpohjien ja lattian rajapinnoissa.

Suosittelemme Colorex- ja Sphera SD | EC-mallistoamme staattisen sähkön hallintaan. Tarjoamme staattista sähköä johtavia ja poistavia vaihtoehtoja sekä Plus-malliston, joka on erinomainen tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma.

Colorex SD | EC
Colorex

Colorex-laatat

Teknologian suojaaminen
Colorex on kehittynyt tekninen lattiapäällystejärjestelmä, joka on tarkoitettu erityisesti staattisen sähkön hallintaan herkillä alueilla, kuten elektroniikkateollisuudessa.

Colorexilla on monia eri käyttökohteita. Se voidaan asentaa liimaamalla suoraan aluslattiaan tai kiinnittämällä asennuspohjan päälle. Lisäksi se voidaan asentaa osana irtoasennettavaa laattajärjestelmää.

Colorexia on saatavissa kolme sähkönjohtavuuden tasoa - High performance, Performance ja Standard. Irtoasennettava liukastumista estävä versio (R11 Plus) täydentää laajaa Colorex high tech -mallistoa.
Siirry Colorex-mallistoon

Sphera SD | EC-vinyylimatto

Sphera SD | EC on homogeeninen sähköä johtava vinyylimatto. Mallisto on suunniteltu erityisesti staattisten sähköpurkausten ja hiukkasten hallintaan herkimmissä ympäristöissä.

Mallistoa on saatavana sekä SD että EC vaihtoehtoina. Sphera SD | EC tarjoaa hygieeniset ja pysyvästi sähköä johtavat ominaisuudet.
Siirry Sphera SD | EC -mallistoon

Sphera_EC 450007 Grey Sky
Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (EN1081-standardin mukaisesti).

Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektronisia laitteita.
Siirry Marmoleum Ohmex -mallistoon

Käytettävät tuotteet:

 • Colorex SD 150204 montblanc semicon

  Colorex SD

  Staattista sähköä poistava

  Colorex SD

  Colorex SD on staattista sähköä poistava homogeeninen lattiapäällyste. Sähköä johtavien juonteiden avulla sähkövaraukset poistuvat hallitusti. Colorex SD -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat täydellisen ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin, sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

 • Colorex EC

  Colorex EC

  Staattista sähköä johtava

  Colorex EC

  Colorex EC on staattista sähköä johtava homogeeninen lattiapäällyste, jota on saatavana laattoina. Erityisen valmistustavan vuoksi laatassa on pysyvät ESD-ominaisuudet tuotteen koko käyttöiän ajan alueen ilmankosteudesta riippumatta. Rakenteen ansiosta staattiset sähkövaraukset poistuvat hallitusti. Colorex EC -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat sopivan ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

 • Colorex Plus Quartz

  Colorex Plus

  Liimaton

  Colorex Plus

  Colorex Plus on lattiapäällyste, joka koostuu liimattomista laatoista. Colorex Plus soveltuu tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Colorex Plus on nopea asentaa ja se on heti käyttövalmis; se kestää jopa trukeilla ajamisen. Colorex Plus -mallistoa on saatavana staattista sähköä johtavana (EC) versiona, perusversiona ja liukastumista estävänä versiona (R10).

 • Sphera SD-550000 valkoinen | SD 550049 keltainen vihreä

  Sphera SD

  Staattista sähköä poistava

  Sphera SD

  Sphera SD on staattista sähköä poistava homogeeninen vinyylilattiapäällyste. Tuotteeseen on lisätty sähköä poistavia lastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Lattia kestää hyvin tahroja ja naarmuja ja se on helppo pitää puhtaana.

 • Sphera EC 450000 valkoinen

  Sphera EC

  Staattista sähköä johtava

  Sphera EC

  Sphera EC on homogeeninen vinyylilattia, joka johtaa staattista sähköä. Tuotteeseen on lisätty mustia hiililastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Marmoroidut designlastut antavat tuotteelle pehmeämmän ja ainutlaatuisen ilmeen. Mallisto sisältää 13 väriä, joissa on kaunis mattapinta ja jotka ovat helppo pitää puhtaana.

 • Marmoleum Ohmex Heinz Nixdorf Museumforum

  Marmoleum Ohmex

  Suojaa laitteesi

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (standardin EN1081 mukaisesti).

  Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektroniikkalaitteita.