Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Teollisuus - Autoteollisuus

Staattista sähköä poistava lattiapäällyste

Colorex SD 150207 EC 250207 Quartz

Autoteollisuuden lattiat

Ajoneuvojen sisäinen teknologia on suojattava entistä paremmin epäpuhtauksilta ja staattiselta sähköltä valmistusympäristössä. Olitpa siruvalmistaja, tier 1 -komponenttivalmistaja tai OEM-valmistaja, löydät meiltä oikean lattiapäällysteen, joka suojaa tuotettasi ja tuottojasi.

Suosittelemme autoteollisuuteen Colorex- ja Sphera SD | EC-mallistoamme staattisen sähkön hallintaan.Tarjoamme staattista sähköä johtavia ja poistavia vaihtoehtoja sekä Plus-malliston, joka on erinomainen tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma.

Colorex SD 150201 | SD 150265
Colorex

Colorex-laatat

Teknologian suojaaminen
Colorex on kehittynyt tekninen lattiapäällystejärjestelmä, joka on tarkoitettu erityisesti staattisen sähkön hallintaan herkillä alueilla, kuten elektroniikkateollisuudessa.

Colorexilla on monia eri käyttökohteita. Se voidaan asentaa liimaamalla suoraan aluslattiaan tai kiinnittämällä asennuspohjan päälle. Lisäksi se voidaan asentaa osana irtoasennettavaa laattajärjestelmää.

Colorexia on saatavissa kolme sähkönjohtavuuden tasoa - High performance, Performance ja Standard. Irtoasennettava liukastumista torjuva versio (R11 Plus) täydentää laajaa Colorex high tech -mallistoa.
Siirry Colorex-mallistoon

Sphera SD | EC -vinyylimatto

Sphera SD | EC on homogeeninen sähköä johtava vinyylimatto. Mallisto on suunniteltu erityisesti staattisten sähköpurkausten ja hiukkasten hallintaan herkimmissä ympäristöissä.

Mallistoa on saatavana sekä SD että EC vaihtoehtoina. Sphera SD | EC tarjoaa hygieeniset ja pysyvästi sähköä johtavat ominaisuudet.
Siirry Sphera-mallistoon

Sphera_EC 450007 Grey Sky
Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (standardin EN1081 mukaisesti).

Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektronisia laitteita.
Siirry Marmoleum Ohmex -mallistoon

Käytettävät tuotteet:

 • Colorex SD 150204 montblanc semicon

  Colorex SD

  Staattista sähköä poistava

  Colorex SD

  Colorex SD on staattista sähköä poistava homogeeninen lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Sähköä johtavien juonteiden avulla sähkövaraukset poistuvat hallitusti. Colorex SD -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat täydellisen ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin, sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

 • Colorex EC

  Colorex EC

  Staattista sähköä johtava

  Colorex EC

  Colorex EC on staattista sähköä johtava lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Sähköä johtavien juonteiden tiheän verkoston ansiosta staattiset sähkölataukset poistuvat helposti lattian läpi maahan. Colorex EC -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat sopivan ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

 • Colorex Plus Quartz

  Colorex Plus

  Liimaton

  Colorex Plus

  Colorex Plus on liimattomista laatoista koostuva erittäin suorituskykyinen lattiapäällystejärjestelmä kohteisiin kaikkiin käyttökohteisiin, joissa kallis aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Colorex Plus voidaan asentaa häiritsemättä toimintoja, ja sitä voidaan käyttää heti asennuksen jälkeen, jopa haarukkatrukeilla. Colorex Plus on saatavana staattista sähköä johtavana (EC) versiona, perusversiona ja liukastumista estävänä versiona (R10).

 • Sphera SD-550000 valkoinen | SD 550049 keltainen vihreä

  Sphera SD

  Staattista sähköä poistava

  Sphera SD

  Sphera SD on staattista sähköä poistava homogeeninen vinyylilattiapäällyste. Tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn varmistamiseksi siihen on lisätty sähköä poistavia lastuja. Puhdas sabbia-kohokuvioitu pintarakenne tarjoaa helposti puhdistettavan mattapinnan.

 • Sphera EC 450000 valkoinen

  Sphera EC

  Staattista sähköä johtava

  Sphera EC

  Sphera EC on homogeeninen vinyylilattia, joka johtaa staattista sähköä. Tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn varmistamiseksi siihen on lisätty mustia hiililastuja. Marmoroidut designlastut antavat tuotteelle pehmeämmän ulkonäön ja tarjoavat autenttisen ilmeen. Mallisto sisältää 13 väriä, joissa on helposti puhdistettava ja mattainen pinta puhtaan sabbia-kohokuvioinnin ansiosta.

 • Marmoleum Ohmex Heinz Nixdorf Museumforum

  Marmoleum Ohmex

  Suojaa laitteesi

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (standardin EN1081 mukaisesti).

  Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektroniikkalaitteita.