Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Teollisuus - Biotieteet

Puhdastilojen lattiapäällysteet

Colorex EC

Puhdastilojen lattiapäällysteet

Lääketeollisuuden, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden ISO-standardin mukaisissa puhdastiloissa ilmassa leijuvat hiukkaset voivat olla epäpuhtauksien suurin lähde. Ne eivät aiheuta ainoastaan tuotantotappioita, vaan hiukkaset voivat johtaa myös korroosioon ja tuotteen laadun heikkenemiseen. ISO-standardit ja cGMP-määräykset ilmanpuhtaudesta edellyttävät asetusten noudattamista ja sitä, että pystyt esittämään standardien mukaiset tulokset, jotka voidaan varmentaa säännöllisesti.

Näiden vaatimusten vuoksi suosittelemme Colorex ja Sphera SD/EC -mallistojamme. Sopivia tuotteita ovat Colorex SD, Colorex EC, Colorex Plus EC, Sphera SD ja Sphera EC.

Sphera EC 450036 Lääkelaboratorioissa
Sphera SD 550000 550049

Sphera SD | EC -matto

Sphera SD | EC on homogeeninen sähköä johtava vinyylimatto. Mallisto on suunniteltu erityisesti staattisten sähköpurkausten ja hiukkasten hallintaan herkimmissä ympäristöissä.

Mallistoa on saatavana sekä SD ja EC vaihtoehtoina, jotka tarjoavat hygieeniset lattiaratkaisut ja pysyvät sähköä johtavat ominaisuudet.
Siirry Sphera-mallistoon

Colorex -laatat

Ihanteellinen puhdastiloihin
Colorex täyttää hiukkaspäästöominaisuuksiltaan tiukimmat vaatimukset, mikä auttaa vähentämään saastumisvaaraa. Lisäksi Colorexiin sovelletaan laajaa testausohjelmaa ja sen soveltuvuuden ISO-standardin puhdastilasovelluksiin on sertifioinut tunnettu Fraunhofer IPA -instituutti Saksassa.
Siirry Colorex-mallistoon

Colorex
Fraunhofer

Colorex-sertifiointi

Colorexin sertifiointi puhdastiloihin muodostuu kahdesta riippumattomasta laatuhyväksynnästä:

CSM-laatuhyväksyntä, jossa on määritetty Colorex EC:n soveltuvuus tiettyyn puhdastilaluokkaan hiukkaspäästöjen ja kaasujen vapautumisen perusteella. Tämä on lääketeollisuuden puhdastilojen tärkein laatuhyväksyntä.

TESTED DEVICE -sertifikaatti, jossa on arvioitu kemiallisen ja biologisen kuormituksen vaikutus Colorex EC:hen sekä sen puhdistettavuusominaisuudet. Tätä testisarjaa noudatetaan tavallisesti lääketeollisuudessa, biotieteen sovelluksissa ja yleisesti terveydenhoidossa.

CSM tarkoittaa puhdastiloihin soveltuvia materiaaleja (Cleanroom Suitable Materials). CSM on teollinen yhteistyöelin, jonka perusti Fraunhofer IPA -instituutti vuonna 2003. CSM-allianssi kehittää kansainvälisiin standardeihin perustuvia testausmenetelmiä kaikkien puhdastiloissa käytettävien ja sinne tuotavien tuotteiden soveltuvuuden arvioimiseksi ja vahvistamiseksi. Tänä päivänä noin 30 johtavaa epäpuhtauksien valvontateollisuuden maailmanlaajuisesti johtavaa toimijaa kuuluu allianssiin. Forbo Flooring liittyi CSM-allianssiin vuonna 2009.

Colorex EC:n tärkeimmät laatuhyväksynnät ovat:

● Ilmassa olevien hiukkaspäästöjen testi ja soveltuvuus puhdastiloihin (ISO 14644-1)
● Kaasupäästöanalyysi- ja luokitus (ISO 14644-8)
● Mikro-organismien tarttuvuus
● Mikrobien metabolisen potentiaalin arviointi (ISO 846)
● Kemikaalinkestävyys (ISO 2812-1)
● Puhdistettavuusluokitus (VDI-standardi 2083 osa 4)
● cGMP-luokitus luokan A mukaisesti

Käytettävät tuotteet:

 • Colorex SD 150204 montblanc semicon

  Colorex SD

  Staattista sähköä poistava

  Colorex SD

  Colorex SD on staattista sähköä poistava homogeeninen lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Sähköä johtavien juonteiden tiheän verkoston ansiosta staattiset sähkövaraukset poistuvat helposti lattian läpi maahan. Colorex SD -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat täydellisen ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin, sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

 • Colorex EC

  Colorex EC

  Staattista sähköä johtava

  Colorex EC

  Colorex EC on staattista sähköä johtava lattiapäällyste, jolla on pysyvät ESD-ominaisuudet. Sähköä johtavien juonteiden tiheän verkoston ansiosta staattiset sähkölataukset poistuvat helposti lattian läpi maahan. Colorex EC -laatat kestävät vaativimpia olosuhteita ja tarjoavat sopivan ratkaisun erittäin herkille alueille, kuten puhdastiloihin sekä vaativiin tuotantotiloihin elektroniikan, biotieteiden ja valmistavan teollisuuden aloilla.

 • Colorex Plus Quartz

  Colorex Plus

  Liimaton

  Colorex Plus

  Colorex Plus on lattiapäällyste, joka koostuu liimattomista laatoista. Colorex Plus soveltuu tiloihin, joissa aluslattian valmistelu tai seisonta-aika ovat ongelma. Colorex Plus on nopea asentaa ja se on heti käyttövalmis; se kestää jopa trukeilla ajamisen. Colorex Plus -mallistoa on saatavana staattista sähköä johtavana (EC) versiona, perusversiona ja liukastumista estävänä versiona (R10).

 • Sphera SD-550000 valkoinen | SD 550049 keltainen vihreä

  Sphera SD

  Staattista sähköä poistava

  Sphera SD

  Sphera SD on staattista sähköä poistava homogeeninen vinyylilattia. Tuotteeseen on lisätty sähköä poistavia lastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Lattia kestää hyvin tahroja ja naarmuja ja se on helppo pitää puhtaana.

 • Sphera EC 450000 valkoinen

  Sphera EC

  Staattista sähköä johtava

  Sphera EC

  Sphera EC on homogeeninen vinyylilattia, joka johtaa staattista sähköä. Tuotteeseen on lisätty mustia hiililastuja, jotka takaavat tuotteen toiminnan. Marmoroidut designlastut antavat tuotteelle pehmeämmän ja ainutlaatuisen ilmeen. Mallisto sisältää 13 väriä, joissa on kaunis mattapinta ja jotka ovat helppo pitää puhtaana.

 • Marmoleum Ohmex Heinz Nixdorf Museumforum

  Marmoleum Ohmex

  Suojaa laitteesi

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (EN1081-standardin mukaisesti).

  Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektroniikkalaitteita.