Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Oppilaitosten lattiapäällysteet

Terveellinen oppiminen.

Forbo Flooring Systems tarjoaa täydelliset lattiaratkaisut oppilaitoksiin.

Oppilaitosten lattiapäällysteet

Koulutus

Osaamista oppilaitoksissa

Forbo Flooring Systems on valmistanut ja toimittanut lattiapäällysteitä koulutusympäristöihin yli vuosisadan ajan. Laaja lattiapäällystevalikoimamme on käytössä laajalti oppilaitoksissa ympäri maailman.

Oppilaitoksissa aina lastentarhoista yliopistoihin tarvitaan miellyttäviä, kulutusta kestäviä, helppohoitoisia ja turvallisia lattiapäällysteratkaisuja. Kestävyys ja hygienia ovat tärkeitä lasten ja nuorten käyttämillä alueilla. Täydelliset lattiaratkaisut, yksi toimittaja.

Oppilaitosten lattiapäällysteet - Marmoleum

Tilat

Tilat oppilaitoksissa

 • Coral Brush

  Sisäänkäynnit

  Rakennuksen ensivaikutelma

  Sisäänkäynnit

  Hidastavatko oppilaat tai opiskelijat vauhtiaan pyyhkiäkseen jalat ennen sisätiloihin siirtymistä? On mahdollista, että eivät, minkä vuoksi on tärkeää estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään. Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä voi leikata siivouskustannuksia jopa 65 %, suojata sisätilojen lattioita ja vähentää merkittävästi liukastumisen mahdollisuutta. Nuway- ja Coral-järjestelmät tarjoavat tehokkaat ratkaisut sisäänkäynteihin.

 • Vastaanotto

  Vastaanotto

  Lämmin tervehdys

  Vastaanotot

  Vastaanottoalueet toimivat paikkoina, joilla koulut, yliopistot ja oppilaitokset voivat luoda hyvän ensivaikutelman oppilailleen ja vierailleen. Riippumatta siitä, onko ensisijainen prioriteettisi kestävä kehitys, räätälöity design tai kulutuskestävyys, Forbo Flooring Systems tarjoaa tarpeisiisi sopivan tuotteen.

 • Käytävät

  Käytävät ja yleiset alueet

  Kestävä ja turvallinen lattiapäällyste

  Käytävät ja yleiset alueet

  Yleiset alueet ovat vilkkaita, meluisia paikkoja ja ne vaativat kestävän ja turvallisen lattiapäällysteen. Tuotevalikoimamme tarjoaa äänenvaimennusta, nopean asennuksen ja samalla erinomaisen kulutuskestävyyden ja liukastumiseneston. Tämä varmistaa, että käytävät paitsi näyttävät upeilta, ovat myös turvallisia ja käytännöllisiä.

 • Yleiset opetustilat

  Yleiset opetustilat

  Mukava, turvallinen ja inspiroiva

  Yleiset opetustilat

  Täydellinen luokkahuone on ympäristö, jossa opiskelijat tuntevat olonsa mukavaksi, turvalliseksi ja inspiroituneeksi. Esimerkiksi värit, valo ja akustiikka vaikuttavat oppimisprosessiin ja opiskelijoiden keskittymiseen luokkahuoneessa. Forbo tarjoaa erilaisia ratkaisuja, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

 • Käytännön opetusalue

  Käytännön opetustilat

  Liukastumisenesto ja kestävyys

  Käytännön opetustilat

  Ympäristöissä, joissa oppilaita rohkaistaan olemaan luovia, turvallisuudesta tulee tärkein huolenaihe. Oikealla Forbo-lattiapäällysteellä voidaan varmistaa niin henkilökunnan kuin oppilaidenkin turvallisuus liukastumisenestolla ja kestävyydellä.

  Kemikaaleja tai muita erikoismateriaaleja käsiteltäessä väärät lattiapäällysteet voivat olla ongelmallisia sekä oppilaiden oppimiselle että turvallisuudelle. Forbon lattiapäällystevalikoima tarjoaa koulun laboratorioihin ja erikoisopetusalueille kestävyyttä ja hyvän liukastumiseneston.

 • Ruokailutilat

  Ruokailutilat

  Hygieeniset lattiapäällysteet

  Ruokailutilat

  Ruokailutilat ovat kovassa käytössä päivittäin. Yhdistelemällä eri värejä tai kuoseja, voidaan luoda kulkuväyliä tai rajata tiettyjä alueita. Ruokailutiloissa käytettävillä tuotteilla tulisi olla seuraavat ominaisuudet:

  • Hyvä liukastumisenesto, mikä ehkäisee liukastumisia ja kompastumisia
  • Kyky kestää satojen oppilaiden, henkilökunnan ja vierailijoiden aiheuttamaa kulutusta
  • Erinomaiset akustiset ominaisuudet melun vaimentamiseksi
  • Hygieeninen ja helppo puhdistaa

 • Toimistotilat

  Toimistotilat

  Akustiikka ja mukavuus

  Toimistotilat

  Toimistotilojen tulisi tarjota mukava ja inspiroiva paikka, jossa henkilökunta voi ilmaista itseään ja jakaa ajatuksia ja ideoita keskenään. Siksi mukavuus ja esteettiset ominaisuudet ovat tärkeitä luotaessa toimistoympäristöjä.

 • Kirjasto

  Kirjastot

  pidä melusaaste minimissä

  Kirjastot

  Akustiset ominaisuudet ja lattiapäällysteen rakenne ovat erittäin tärkeitä luentosaleissa ja kirjastoissa, joissa oppilaiden huomio ja keskittyminen ovat avainasemassa. Forbon ratkaisut pitävät melusaasteen minimissä ja vaimentavat ääniä, mikä edistää oppimista.

 • Pukeutumistilat

  Pukeutumistilat

  Liukastumisenesto

  Pukeutumistilat

  Pukeutumistiloissa turvallisuus on erittäin tärkeää. Näissä ympäristöissä liukastumisia tehokkaasti ehkäisevä lattia on tärkeä onnettomuusriskin minimoimiseksi. Kestävyys ja puhdistuksen helppous ovat myös keskeisiä huolenaiheita pukeutumistiloissa. Step-turvalattiapäällysteet takaavat liukastumiseneston elinikäisen pysyvyyden ja ratkaisut monenlaisiin käyttökohteisiin.

 • Urheiluhalli Marmoleum Sport

  Liikuntatilat

  Minimoi loukkaantumisriski

  Liikuntatilat

  Marmoleum Sport luokitellaan aluejoustavaksi liikuntalattiaksi ja se täyttää uusimmat eurooppalaiset liikuntalattiastandardit. Aluejoustava lattia minimoi loukkaantumisriskiä. Marmoleum Sport -mallistoa on saatavana 13 likaa peittävässä värissä, joita käytetään yleisesti urheiluhalleissa. Se on kestävä ja luonnollisten ainesosiensa ansiosta myös ekologisin valinta liikuntalattiapäällysteeksi.

 • Kalusteet ja seinät

  Kalusteet ja seinät

  suunnittelu ja toiminnallisuus

  Kalusteet ja seinät

  Linoleumin käyttö muihin tarkoituksiin kuin lattioihin ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen. Käytämme kuitenkin erityistä ilmoitustaululinoleumia seiniin ja kalustelinoleumia työpöytiin ja -tasoihin.

  Forbon tuotevalikoima sisältää Bulletin Board -ilmoitustaululinoleumin sekä lämpimän ja viihtyisän luokkahuonesisustuksen luovan Furniture Linoleum -kalustelinoleumin.

Tuotteet

Oppilaitoksissa käytettävät tuotteet

Marmoleum – linoleumilattiat

Marmoleum-lattiapäällysteemme ovat luonnollisia lattioita, jotka edustavat kestävää kehitystä, kestävyyttä, laatua ja innovatiivista designia, mikä tekee Marmoleumista täydellisen lattian kouluihin ja päiväkoteihin.

Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on ilmastopositiivinen lattiapäällyste (cradle to gate). Yli 300 väriä ja kuosia mahdollistavat kauniin ja värikkään lattiasuunnittelun.

Kaikissa Marmoleum-lattioissa on Topshield pro-pintakäsittely, minkä ansiosta lattiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään. Siirry Marmoleum-mallistoon

Marmoleum Real 3173
eternal creche

Eternal – yleiskäyttöinen vinyylilattia

Eternal-mallisto on suunniteltu toimimaan useissa eri käyttökohteissa. Eternal on ihanteellinen oppimisympäristöihin, joihin tarvitaan helppohoitoinen ja kovaa kulutusta kestävä lattia, joka näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä. Monipuolinen väri- ja kuosipaletti tarjoaa mahdollisuuden luoda haluttu tunnelma rakennuksen jokaiseen tilaan, olipa kyseessä sitten luokkahuone, ruokailutila tai vastaanottoalue.
Siirry Eternal-mallistoon

Allura – ylelliset vinyylilaatat

Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.
Siirry Allura-mallistoon

allura oppilaitoksissa
flotex luokkahuoneessa

Flotex – flokattu lattiapäällyste

Flotex on täydellinen ratkaisu odotusalueille, joissa jalankulkuliikenne ja tuolien liikuttelu vaativat kestävän lattiapäällysteen. Flotex on miellyttävä ja lämmin jalan alla ja se vaimentaa tehokkaasti askelääniä. Flotexilla on Britannian allergialiiton Seal of Approval™ -hyväksyntämerkki ja mallistoa on saatavissa useissa eri väreissä ja kuoseissa.
Siirry Flotex-mallistoon

Tessera-tekstiililaatat

Tessera-tekstiililaatat voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina, mitkä mahdollistavat luovan lattiasuunnittelun. Laadukkaat Tessera-tekstiililaatat on suunniteltu säilyttämään ulkonäkönsä raskaan liikenteen alueilla, kuten vastaanotoissa ja sisäänkäynneissä. Tesseran laattamuoto on täydellinen luokkahuoneisiin, sillä laattoja on helppo ylläpitää ja vaihtaa, jos ne vahingoittuvat. Tesseran 22–30 dB:n askeläänen vaimennus takaa oppilaille maksimikeskittymisen luokkahuoneessa.
Siirry Tessera-mallistoon

Tessera
Sarlon

Sarlon – askelääntä vaimentava lattia

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Olemme toimittaneet yli 100 miljoonaa neliömetriä akustisia lattiapäällysteitä. Sarlon on ftalaatiton ja mallistoa on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti koulutusympäristöihin.

Sarlon on ihanteellinen luokkahuoneisiin, joissa melu voi olla ongelma. Sarlonin askeläänen vaimennus on 15–19 dB.
Siirry Sarlon-mallistoon

Step – turvalattia

Step-mallisto tarjoaa täydellisen valikoiman lattiapäällysteitä, jotka on suunniteltu täyttämään turvallisuusvaatimukset alueilla, joilla lattialla olevat roiskeet tai roskat voivat olla yleisiä, kuten kotitalous- ja kuvataideluokat. Step takaa liukastumiseneston elinikäisen pysyvyyden ja se täyttää kaikki HSE:n ja eurooppalaiset turvallisuusnormit.
Siirry Step-mallistoon

Step
Sphera Element 50030 moleskin

Sphera – homogeeninen vinyyli

SMART-Top-pintakäsittelyn ansiosta Sphera kestää hyvin kemikaaleja, naarmuja ja tahroja, mikä tekee siitä täydellisen lattiaratkaisun vilkkaan liikenteen ympäristöihin ja luokkahuoneisiin. Sphera on helposti puhdistettava homogeeninen ja ftalaatiton vinyyli, joka mahdollistaa hygieenisen sisäympäristön. Pinnoite ja sitä seuraava viimeistely varmistavat kauniin ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden.
Siirry Sphera-mallistoon

Coral - sisäänkäyntijärjestelmät

Puhdistuskustannuksia voidaan alentaa jopa 65 % pitämällä lika ja kosteus poissa rakennuksesta. Coral-mallistomme on ollut markkinoiden johtava sisäänkäyntijärjestelmä jo 50 vuoden ajan. Se tarjoaa aiempaa enemmän vaihtoehtoja houkuttelevilla ja vastuullisilla sisäänkäyntijärjestelmillä. Coral voi pidentää lattian elinkaarta ja vähentää myös huomattavasti puhdistuskustannuksia ja liukastumisen riskiä.
Siirry sisäänkäyntijärjestelmiin

Coral Brush 5705

Terveys

Terveellinen sisäympäristö

Lapset viettävät suurimman osan ajastaan sisätiloissa, kotona ja koulussa. Lapset viettävät noin 35-40 tuntia viikossa ja 9 kuukautta vuodessa koulurakennuksessa. Mitattujen ilmalaatuparametrien perusteella ala- ja yläasteikäiset lapset altistuvat korkeille CO2-pitoisuuksille, korkeille hiukkaspitoisuuksille ja biologisille epäpuhtauksille.

Turvallisissa sisätiloissa lattiat ovat myrkyttömiä, vähäpäästöisiä ja kaikkien kansainvälisten standardien mukaisia. Tämän lisäksi turvallinen lattia ehkäisee onnettomuuksia. Forbon Marmoleum- linoleumilattia on ihanteellinen koulukäyttöön. Se tarjoaa terveelliset, turvalliset ja kestävät lattiaratkaisut.

Äänenvaimennus

Kouluissa asianmukainen äänenvaimennus luo hiljaisen ilmapiirin pehmentäen askelääniä käytävillä ja luokissa. Sopiva äänitaso auttaa lapsia oppimaan sekä myös vähentää stressiä.

Tehokkain tapa vaimentaa ääntä on vaikuttaa melun lähteeseen. Siksi akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Akustiset lattiamme luovat terveellisen ympäristön yhdistämällä vastuullisuuden erinomaisiin äänenvaimennusominaisuuksiin. Forbo Flooring on akustisten lattioiden asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Akustinen lattiavalikoimamme sisältää linoleumi- ja vinyylilattioita, joiden askeläänen vaimennus on jopa 19 dB.

Tutustu kaikkiin Akustisiin lattioihimme

Akustinen Sarlon-vinyyli

Allergiahyväksytty lattiapäällyste

Marmoleumille on myönnetty Britannian allergialiiton Seal of approval™ -hyväksyntämerkki sen sileän pinnan ansiosta, jolla pölypunkit eivät viihdy. Oikealla ja säännöllisellä puhdistusrutiinilla tämä voi auttaa parantamaan sisäympäristöjä.
Marmoleumin Britannian allergialiiton Seal of approval™ -hyväksyntämerkki

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton Seal of Approval™ -hyväksyntämerkki ainutlaatuisen nailonrakenteen ansiosta, joka vangitsee allergeeneja ilmasta ja vapauttaa ne sitten puhdistuksen yhteydessä.
Flotexin Britannian allergialiiton sertifikaatti

Allergiahyväksytty lattiapäällyste

Räätälöidyt lattiapäällysteet

Personoi

Jos todella haluat erottua, miksipä et valitsisi mittatilauslattiaa? Voimme luoda koulullesi räätälöidyn lattian koulusi tunnusten tai värien mukaan. Huippuluokan digitaalipainotekniikan monipuolisuuden ansiosta Forbo tarjoaa mahdollisuuden luoda räätälöityjä kuoseja vinyyli- ja tekstiililattiapäällysteisiin, jotka soveltuvat erinomaisesti koulutusympäristöihin.

Räätälöity lattiapäällystelogo

Digitaalisesti painettu vinyyli

Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Sen avulla voit suunnitella oman uniikin lattiasi heterogeenisen vinyylin korkealla laadulla.

Voit valita tuhansista kuvista, jotka ovat valmiina käytettäväksi, tai suunnitella lattiasi omalla kuosilla. Kuosin koosta, väriasteikosta ja yksityiskohtien runsaudesta riippumatta digitaalipainatuksemme tuottaa erittäin teräviä ja eläviä kuvia digitaalipainatuksemme 6 värin ja 600 dpi:n resoluutioon (korkearesoluutio) tuloksena.
Lisätietoja digitaalipainatuksesta

Digitaalisesti painettu vinyyli

Flotex Vision

Flotexin flokatussa lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua neliömetrillä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painamista varten. Tämän ansiosta eläväiset kuviot ja todenmukaiset grafiikat voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt, vivahteet ja kylläisyydet ovat saavutettavissa.

Digitaalipainatus tarjoaa äärettömästi suunnitteluvaihtoehtoja aina abstrakteista ja monimutkaisista värispektreistä realistisiin kuviin ruohosta, hiekasta ja vedestä tai mistä tahansa lattiaan heijastettavasta kuvasta.

Tutustu Flotex Vision kuoseihin

Flotex Vision

Marmoleum Aquajet

Aquajet-vesileikkaustekniikalla voidaan toteuttaa erittäin yksityiskohtaisia kuoseja, vain mielikuvitus on rajana. Voit luoda oman lattiapäällysteen käyttämällä vakiomalleja tai omaa aihettasi. Erittäin tarkka leikkaustekniikka tarjoaa hienostuneet yksityiskohdat kuvioihin. Se on täydellinen, kun haluat luoda oman identiteetin lattiaasi - logon, taideteoksen tai vaikka muotokuvan.

Forbo Marmoleum -mallisto tarjoaa yli 300 väriä, aina värillisestä marmorikuvioinnista hienovaraisesti betonia muistuttaviin kuvioihin. Tutustu loputtomiin designmahdollisuuksiin!
Tutustu Aquajet vaihtoehtoihin

Marmoleum Aquajet

Coral Logo-sisäänkäyntimatot

Upea ilme toivottaa tervetulleeksi. Logomaton tulee olla yhtä aikaa toimiva ja hyvännäköinen. Coral Logo suunnitellaan samoilla standardeilla kuin muutkin mattomme, toisin sanoen se säilyttää ulkonäkönsä pitäen samalla lian ja kosteuden ulkona vuosien ajan.

• Loistava visuaalinen laatu ja kirkkaat värit
• Täydellinen paljon yksityiskohtia sisältäviin ratkaisuihin, joissa käytetään useita värejä
• Valitse mikä tahansa Coral-vakioväri
• Pantone- ja RAL-värit voidaan sovittaa yhteen
• Pysyy suorana lattialla vinyylipohjan ansiosta ja vähentää kompastumisia
• Painettu logomatto on saatavana 7 vakiokokona
Siirry Coral Logo-mallistoon

Coral Logo -sisäänkäyntimatot

Trendit ja referenssit

Magazine: Trendit oppilaitoksissa

Kouluissa luokkahuoneet halutaan suunnitella niin, että ne kannustavat luovuuteen, yhteistyöhön ja joustavuuteen. Huoneet voidaan mukauttaa joustavasti vastaamaan opettajan tai opiskelijoiden tarpeita. Tutkimukset ovat osoittaneet, että luokkahuoneen suunnittelu – mukaan lukien värit, valaistus, akustiikka ja tilan organisointi – vaikuttavat oppimiseen.
Siirry Magazineen

Temple Carrig School

Inspiroidu referensseistämme

Monet oppilaitokset ympäri maailmaa käyttävät Forbon lattiapäällysteitä aina lastentarhoista ja peruskouluista yliopistoihin. Tutustu referensseihimme ja inspiroidu maailmanlaajuisista referenssiprojekteistamme.
Tutustu koulureferenssehimme

Referenssit koulutuksessa

FloorVisualizer

FloorVisualizer ja suunnittelupalvelu

Parhaan lattiaratkaisun löytämiseksi, tarjoamme useita työkaluja ja palveluja. FloorVisualizer-suunnitteluohjelman avulla voit kokeilla miltä eri lattiat näyttävät koulutusympäristössä ja voit myös yhdistellä lattioita, kuoseja ja värejä, jotta näet, miten yhdistelmä toimii.
Siirry FloorVisualizer-ohjelmaan

Suunnittelupalvelumme voi tehdä vieläkin enemmän. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi. Suunnittelijatiimimme on valmiina auttamaan - ota yhteyttä ja kerro heille toiveesi, lähetä kuvia nykytilanteesta tai halutusta ratkaisusta ja he tekevät pohjapiirros- ja tuote-ehdotuksia.
Ota yhteyttä suunnittelutiimiimme

FloorVisualizer

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Forbo Groupin avainluvut 2019:
> Liikevaihto 1282,2 miljoonaa Sveitsin frangia
> Työntekijöitä 5 600

• Maailmanlaajuisesti:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.

• Eurooppalainen logistiikka ja reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Maapallon ympäristö

Johtava kestävässä kehityksessä

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki valmistuslaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu standardin SA8000 mukaisesti.

creating better environments

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ratkaisut kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi yhteyspiste ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntitiimi

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on kontaktisi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja epävarmuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.