Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Tailor made

Voit luoda Marmoleum-lattiapäällysteillä mitä tarkimpia lattiakuoseja. Erittäin tarkka Aquajet-leikkaustekniikkamme mahdollistaa viimeisteltyjen yksityiskohtien suunnittelun kuoseihin ja se on täydellinen, kun haluat luoda oman identiteettisi lattiaan - logon, tekstin, taideteoksen. Voit myös valita räätälöidyn laserkaiverruksen, jolloin oma mallikuviosi voidaan laserkaivertaa linoleumiin. Tutustu eri mahdollisuuksiin alla.

Marmoleum Tailor made

  • Rijnstate Ziekenhuis Arnhem, The Netherlands
  • Panta Rhei Amstelveen, The Netherlands
  • Kindergarten Berlin, Germany
  • Spiegel Amsterdam, tailor made laser engraving
  • Sygehus Sønderjylland, Denmark
  • M HKA – Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Belgium
  • William Morris Gallery, UK
  • Museum of Water, Russia
  • Graaf Engelbrecht College, The Netherlands

Aquajet-leikkaustekniikka

Aquajet-leikkaustekniikka

Pystymme luomaan Aquajet-tekniikallamme kaikkein viimeistellyimmät ja yksityiskohtaisimmat lattiakuosit. Erittäin tarkka leikkaustekniikka tarjoaa hienostuneet yksityiskohdat kuvioihin. Se on täydellinen, kun haluat luoda oman identiteetin lattiaasi - logon, taideteoksen tai vaikka muotokuvan.

Aquajet cutting machine
MHKA Museum van Hedendaagse Kunst

Lattia, joka erottuu muista

Koristeellinen lattiapäällyste on kutsuva ja tehokas tapa luoda autenttinen ilme. Forbo Marmoleum -mallisto tarjoaa yli 300 väriä, aina värillisestä marmorikuvioinnista hienovaraisesti betonia muistuttaviin kuvioihin. Tutustu loputtomiin designmahdollisuuksiin!
Löydä inspiraatiota Marmoleum-referenssiprojekteista

Kaunis ja toiminnallinen

Koristeellinen lattianpäällyste voi olla kaunis ja toiminnallinen samanaikaisesti. Ajattele reittiopastusta lattiassa esimerkiksi sairaaloissa tai museoissa, tai jakoa vyöhykkeisin rakennuksen eri alueiden tunnistamiseksi.
Tutustu lähemmin Marmoleum referenssiprojekteihin

Marmoleum Solid 3724 XT hallway
Fuji film logo Aquajet Arch28
Kindergarten Letten
William Morris Gallery

Saat historian elämään

Kuvittele itsesi menneeseen aikaan ja anna legendaaristen taiteilijoiden kuvioille ja pintarakenteille uusi elämä lattiapäällysteessäsi.

Katso esimerkkiä vasemmalla William Morris -galleriasta. William Morris (1834-1896) oli englantilainen tekstiilisuunnittelija, taiteilija ja kirjoittaja, jonka uraa uurtavia kukkakuvioita voidaan nähdä huonekaluissa, tapeteissa ja nyt - viimeistellyn Aquajet-tekniikan ansiosta - myös lattiapäällysteissä.

Seinäsovellukset

Voit ilmaista itseäsi seinässä käyttämällä Marmoleum Tailor made -päällystettä pystyasennossa, seinässä tai jopa pylväissä.

Löydä inspiraatiota Sygehus Sønderjylland -projektista Tanskassa, jossa Marmoleum-muotokuvia on käytetty sairaalan vastaanoton pylväissä.

Sygehus Sønderjylland Denmark
Aquajet Bulletin Board LIKE

Tailor made Bulletin Board

Aquajet-leikkaustekniikkaamme voidaan soveltaa myös muihin materiaaleihin kuin Marmoleum-lattiapäällysteeseen, kuten Bulletin Board-ilmoitustaululinoleumiin.
Siirry Bulletin Board -mallistoon

Jos haluat lisätietoa Marmoleum Tailor made -kuoseistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Laserkaiverretut kuosit

Laserkaiverretut kuosit

Laserkaiverrus antaa Marmoleum-lattiapäällysteellemme uuden ulottuvuuden lisäämällä kevyesti kaiverretut kuviot linoleumiin.

Käytämme Marmoleumissa täysin uutta kaiverrustekniikkaa. Toteutamme kosketuksettomalla työmenetelmällä kaiverruksen, joka noudattaa materiaalia luonnollisella tavalla, kirjaimellisesti muodostamalla viivat materiaalin läpi noudattaen samalla Marmoleumin rakennetta ja varmistaen kestävän laadun.

Marmoleum laser engraving
Ravioli stool laser engraving

Hämmästyttävät varjostusvaikutukset

Kaiverrus rikastaa linoleumimme leikkisiä ominaispiirteitä ja sen avulla voidaan luoda hämmästyttäviä varjostuksia.
Sitä voidaan käyttää sekä Marmoleum-lattiapäällysteissä että huonekalulinoleumimme pintamateriaalissa, jonka avulla luot ainutlaatuisen ilmeen.

Räätälöyty kaiverrus

Forbo tarjoaa valikoiman esikuvioituja laserkaiverrettuja laattoja, Marmoleum Signature, sekä mahdollisuuden luoda omia ainutlaatuisia lattiakuoseja.

Voit antaa lattiallesi tai huonekaluillesi autenttisen ulkoasun kaivertamalla siihen yrityksesi logon, tekstin, taideteoksen tai muuten vain luovan kuvion tuotteidesi täydennyksesi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos haluat lisätietoja laserkaiverruksesta.

Spiegel Amsterdam, tailor made laser engraving
CIRCLE 3242 detail top

Kestävä ratkaisu

Kaiverrus on koristetekniikka, jossa ei käytetä mustetta. Se tarjoaa kestävän koristeellisen lattiapäällysteratkaisun, jonka ansiosta voit nauttia lattiakuvioistasi monien vuosien ajan.

Jos haluat lisätietoa Marmoleum Tailor made -kuoseistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.