Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

bulletin
board -mallisto

Bulletin Board
Bulletin Board tarjoaa luonnonmukaisen vaihtoehdon kiinnittää ajatuksia.

• Valmistettu luonnollisista raaka-aineista
• Joustava
• Hygieeninen
• Pitkäikäinen ja kestävä
• Monipuolinen ja värikäs
• Käytännöllinen ja mukava

Värivaihtoehdot

Bulletin Board

  Miksi Bulletin Board?

  Miksi Bulletin Board?

  Luonnonmukainen & kestävä
  Bulletin Board on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Valmistusaineena käytetty hapetetun pellavaöljyn, hartsin, korkin ja pigmenttien seos antaa tuotteelle, sille ominaisen joustavuuden ja kimmoisuuden. Näiden ominaisuuksienansiosta tuote on erittäin kestävä ja ekologinen.

  Joustavuuden ja kimmoisuuden ansiosta Bulletin Board on ihanteellinen materiaali kaikkialle, missä tarvitaan ilmoitustauluja. Koska Bulletin Board on vahva, kestävä ja kimmoisa materiaali, se ei murene eikä rapistu perinteisten materiaalien, kuten korkin tai huokoisen kuitulevyn tavoin.

  Käytännöllinen ja hygieeninen
  Bulletin Boardilla on bakteerien kasvua estäviä ominaisuuksia, eivätkä ne kerää pölyä, minkä ansiosta ne pysyvät helposti puhtaina. Nämä ominaisuudet tekevät siitä käytännöllisen vaihtoehdon luokkahuoneisiin, jossa piirustukset ja ilmoitukset vaihtuvat lähes päivittäin. Antibakteerisuuden ansiosta tuote soveltuu myös terveydenhuollon tarpeisiin.

  Ratkaisut seiniin

  Ratkaisut seiniin

  Bulletin Board rullat ovat 28 metriä pitkiä ja 1,22 metriä leveitä, minkä takia se on mahdollista asentaa laajoihin pintoihin, kuten kokoustiloihin ja käytäviin. Kolmea väriä on saatavana myös 1,83 metriä leveänä.

  Väggfast Bulletin Board

  Kehystetyt ratkaisut

  Kehystetyt ratkaisut

  Yksivärinen kehystetty Bulletin Board voi täyttää tarpeesi tai voit tehdä koristeellisen yhdistelmän, joka lumoaa ympäristön. Päästä luovuutesi ja mielikuvituksesi valloilleen.

  Sisustusratkaisut

  Sisustusratkaisut

  Bulletin Board on joustavaa, joten sitä on helppo käsitellä. Siitä on mahdollista luoda käytännöllisiä ja ilmeikkäitä sisustusratkaisuja.

  Bulletin Board som väggdekoration

  Ratkaisut kalusteisiin

  Ratkaisut kalusteisiin

  Bulletin Board tarjoaa oivan mahdollisuuden moderniin kestävään toimistoympäristöön, missä väli- ja siirtoseinät sekä tilajakajat voivat toimia ilmoitustauluina.

  Esite

  Tekniset tiedot

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Bulletin Board hoito- ja asennusohjeet löytyvät Dokumentit alta