Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hoivakotien lattiapäällysteet

Luo kodikas tunnelma

Forbon lattiapäällysteitä on asennettu miljoonia neliömetrejä hoivakoteihin, ja siksi ymmärrämme hyvin hoivakotien tarpeet ja huolenaiheet.

Hoivakotien lattiapäällysteet

Asiantuntemus hoivakodeista

Asiantuntemus hoivakodeista

Valittaessa lattianpäällysteitä hoivakoteihin päätöksenteossa on kyse muustakin kuin toiminnallisuudesta ja suorituskyvystä. Sen lisäksi, että lattian on kestettävä päivittäistä käyttöä, on erittäin tärkeää luoda ilmapiiri, joka auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi. Laaja lattiapäällystevalikoimamme on käytössä monissa hoivakodeissa ympäri maailman.

Kreisseniorenheim

Tilat

Hoivakotien tilat

 • Coral Click

  Sisäänkäynnit

  Rakennuksen ensivaikutelma

  Sisäänkäynnit

  Kun on kyse hoivakodeista, on huomioitava muutakin kuin asukkaiden liikkuminen. Henkilökunnan vuorojen vaihtuminen ympäri vuorokauden ja jatkuva vieraiden virta asettavat sisäänkäyntialueet kovalle kulutukselle, ja kosteutta ja likaa voi kulkeutua vastaanottotiloihin ja pidemmällekin. Se ei ainoastaan vahingoita sisätilojen lattiapäällysteitä, vaan luo myös tarpeettomia terveys- ja turvallisuusriskejä.

 • Yhteiset alueet

  Yhteiset alueet

  Sosiaaliset ympäristöt

  Yhteiset tilat

  Yhteisten alueiden ei ole ainoastaan tarkoitus tarjota asukkaille mukavia ja virikkeellisiä sosiaalisia tiloja, niiden tulee myös kestää arkielämän kulutusta. Asukkaiden pitäisi voida nauttia sosiaalisista alueistaan huolehtimatta lattiasta.

 • Asuintilat

  Asuintilat

  Kodikas tunnelma

  Asuintilat

  Asukkaan huone on tila, joka korvaa edellisen asunnon ja on usein ainoa yksityinen paikka ikäihmisen hoitolaitoksessa. Asukkaan olohuone ja makuuhuone ovat tiloja, joita he voivat kutsua omikseen. Huoneet tulee suunnitella normaalin asuinympäristön tapaan ja tilojen tulee välittää tuttua ja rauhallista tunnelmaa. Sen lisäksi, että yhteiset tilat ovat osa asukkaan kotia, omaan huoneeseen he voivat tulla yksin tekemään itselleen mieluisia asioita ja rentoutua rauhassa.

 • Safestep Aqua

  Kylpyhuoneet ja märkätilat

  Vähennä liukastumis- ja kaatumisriskiä

  Kylpyhuoneet ja märkätilat

  Hoivakodeissa liukastumisenesto on erittäin tärkeää. Lattiat saattavat aiheuttaa liukastumisia, kompastumisia ja loukkaantumisia, joten oikean lattiapäällysteen valinnalla on suuri merkitys turvallisuuteen. Valitsemalla turvalattian liukastumisen aiheuttamien onnettomuuksien määrää voidaan vähentää merkittävästi. Forbo tarjoaa Step-turvalattiamalliston, jonka pitkäikäinen, koko käyttöiän kestävä liukastumisenesto on varmistettu materiaaliin lisätyillä hiukkasilla.

  Step-mallisto tarjoaa liukastumiseneston aina R12 asti sekä myös parhaat märkätilaratkaisut paljaille jaloille ja jalkineille

 • AWO-Seniorenheim_Leipzig

  Käytävät

  Lähde kävelylle

  Käytävät

  Käytävät ovat ensisijaisesti liikkumistiloja, jotka yhdistävät laitoksen eri alueet toisiinsa. Arjessa ne toimivat myös asukkaiden kohtaamispaikkana. Jos tila sallii, asukkaat voivat "lähteä kävelylle" toistensa kanssa ja toteuttaa liikkumisen tarvettaan. Oleskelunurkkaukset kutsuvat rentoutumaan ja hengähtämään hetkeksi. Lähellä yhteisiä alueita olevat istumapaikat ovat erityisen suosittuja, jotta siellä tapahtuvia asioita voidaan seurata ja samalla säilyttää tietty etäisyys.

Tuotteet

Hoivakodeissa käytettävät tuotteet

Marmoleum – linoleumilattia

Marmoleum-tuotteemme ehkäisevät todistetusti MRSA:n, noroviruksen ja C Difficile -infektioiden kasvua ja leviämistä. Ne auttavat osaltaan luomaan terveellisemmän ja hygieenisemmän ympäristön hoivakodin kaikille alueille.

Marmoleumin ainutlaatuinen Topshield pro-pintakäsittely vähentää likaantumista ja se kestää käsidesinfiointiaineroiskeita. Pölypunkit eivät viihdy Marmoleumin sileällä pinnalla ja lattia on Britannian allergialiiton hyväksymä. Marmoleum 2,0 mm ja 2,5 mm on vahvistettu ympäristötuoteselosteella (EPD) CO2-neutraaliksi tuotteen koko elinkaaren ajan (cradle to gate). Marmoleum on saanut 12 EU-ympäristömerkkiä – enemmän kuin mikään muu lattiapäällyste maailmassa.
Siirry Marmoleum-mallistoon

Hoivakoti Scheldehof
Sphera Element

Sphera – homogeeninen vinyyli

Sphera-mallisto sopii erinomaisesti hoivakoteihin. SMART-Top -pintakäsittelyn ansiosta Sphera kestää hyvin kemikaaleja, naarmuja ja tahroja, mikä varmistaa lattian kauniin ulkönäön pitkään. Sphera on100 % ftalaatiton ja erittäin vähäpäästöinen, mikä auttaa varmistamaan hyvän sisäilman laadun.
Siirry Sphera-mallistoon

Sarlon – akustinen vinyyli

Askelääntä vaimentavaa Sarlon-vinyylilattiapäällyste sopii vilkkaisiin eteistiloihin, joissa kenkien kopinan aiheuttama melu saattaa vaikuttaa asukkaisiin. Koska hoivakotien yhteiset alueet voivat olla meluisia paikkoja, melusaasteen vähentäminen on erittäin tärkeää stressin vähentämiseksi sekä asukkaiden hyvinvoinnin ja viihtyvyyden edistämiseksi. Akustinen Sarlon-vinyylilattia vaimentaa askelääniä, luoden rauhallisemman ympäristön asukkaille.
Siirry Sarlon-mallistoon

Sarlon 433713
Allura

Allura flex – ylelliset vinyylilaatat

Luo persoonallinen sisustus tinkimättä kestävyydestä. Allura-mallisto tarjoaa korkealaatuisia ja käytännöllisiä vinyylilankkuja ja -laattoja. Allura on helppo puhdistaa, mikä auttaa luomaan hygieenisiä ympäristöjä. Kauniit ja luonnolliset kuosit luovat kodikkaan ja miellyttävän ilmeen. Tarraliimattavat Allura Flex -laatat on helppo asentaa ja laatat voidaan vaihtaa tarvittaessa yksi kerrallaan.
Siirry Allura-mallistoon

Eternal – yleiskäyttöinen vinyylilattia

Eternal on yleiskäyttöinen vinyylimatto, joka sopii erinomaisesti yhteistiloihin, joihin halutaan luoda luonnollisen kodikas ilme. Eternal kestää kovaa kulutusta ja se on helposti puhdistettava. Mallistossa yhdistyy erinomainen kulutuksen ja kemikaalinkestävyys sekä realistiset kuosit, joilla on helppo luoda kodinomaiset tilat.
Siirry Eternal-mallistoon

Eternal
Surestep Laguna Wetroom

Step – turvalattia

Sisäänkäyntiauloissa voidaan käyttää Step-turvalattiaa liukastumisvaaran vähentämiseksi. Surestep-mallisto sisältää puu- ja kivikuoseja, jotka luovat kodikkaan ja kutsuvan vaikutelman rakennuksen sisäänkäyntiin. Step Crystals -hiukkaset antavat lattialle elinikäiset liukumisenesto-ominaisuudet, raikkaan ja puhtaan ilmeen.

Forbo tarjoaa myös muille alueille kestävät turvalattiaratkaisut. Step-mallisto sisältää turvalattiapäällysteet eri liukastumisenestolla; R10 (Surestep & Solidstep), R11 tai R12 (Safestep).
Siirry Step-mallistoon

Flotex – flokattu lattiapäällyste

Flotex flokattu lattiapäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, joka yhdistää muovilattian kulutuskestävyyden tekstiililattian liukastumisenesto- ja äänenvaimennusominaisuuksiin. Se on mukava ja lämmin jalkojen alla, helppo puhdistaa ja kestävä. Koska Flotex on täysin vedenpitävä, on se myös ainoa aidosti pestävä tekstiililattiapäällyste.
Siirry Flotex-mallistoon

Flotex
Tessera

Tessera – tekstiililaatat

Tessera-tekstiililaatat voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina, mitkä mahdollistavat luovan lattiasuunnittelun. Tessera vaimentaa askelääniä jopa 30 dB:llä. Tessera sisältää myös suuntavapaasti asennettavat vaihtoehdot, jotka vähentävät asennusjätteen 2 prosenttiin.
Siirry Tessera-mallistoon

Märkätilojen lattiat

Liukastumista estävä märkätilalattia tarjoaa asukkaille mielenrauhaa siitä, että he voivat käyttää kylpytiloja liukastumatta. Step-turvalattian pintakerroksen hiukkaset takaavat liukastumisenesto-ominaisuudet tuotteen koko eliniän ajaksi.
Siirry kylpyhuoneratkaisuihin

märkätilat
Fast Fit Flooring logo

Liimattomat lattiat

Forbon liimaton lattiamallisto sisältää lattiapäällysteet mattoina, laattoina ja lankkuina, jotka mahdollistavat joustavat lattiaratkaisut. Liimattomat lattiat voivat lyhentää asennusaikaa yli 50%.

Irtoasennettavat lattiat sopivat erinomaisesti remonttikohteisiin, erityisesti silloin, kun asennusnopeus ja häiriöiden minimointi on tärkeää. Lattia on heti käyttövalmis, joten asennuksen jälkeen ei tarvitse odottaa 48 tuntia ennen lattian käyttöä. Koska liimoja tai lattian alapohjan valmistelua ei tarvita, useimmissa tapauksissa puhdistusvaatimukset vähenevät eikä ilmaan jää hajuja, mikä parantaa henkilökunnan ja asukkaiden hyvinvointia.
Tutustu irtoasennettaviin lattioihin

Coral - sisäänkäyntijärjestelmät

Henkilökunnan vuorojen vaihtuminen ympäri vuorokauden ja toimitusten ja vierailijoiden jatkuva virta tarkoittavat, että sisäänkäyntialueilla on melkoinen liikenne. Valitettavasti monet ihmiset eivät pysähdy pyyhkimään jalkojaan kunnolla ennen rakennukseen astumista, joten kosteutta ja likaa kulkeutuu sisätiloihin. Tämä ei ainoastaan vaurioita sisätilojen lattiapäällysteitä, vaan aiheuttaa myös mahdollisen liukastumisvaaran rakennuksen käyttäjille.

Cleaning Research Internationalin mukaan sekä kengänpohjista että renkaista peräisin oleva lika ja kosteus voivat muodostaa jopa 95 % rakennukseen kulkeutuvasta liasta. Siksi tehokkaan sisäänkänyntirjestelmän valitseminen on tärkeää. Näin varmistetaan, että henkilökunta, asukkaat ja kävijät saavat nauttia turvallisesta siirtymisestä sisäänkäynniltä rakennuksen sisätiloihin.
Tutustu Coral-sisäänkäyntijärjestelmiin

Coral welcome
Aquajet Bulletin Board LIKE

Bulletin Board

Bulletin Board on luonnollinen ilmoitustaululinoleumi, josta voidaan tehdä kehystettyjä ilmoitustauluja tai vaikkapa kokonaisia seiniä. Ilmoitustaulu ei kerää pölyä ja antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta se soveltuu hyvin terveydenhuollon tarpeisiin.

Bulletin Boardia voidaan käyttää yleisissä tiloissa asukkaiden, henkilökunnan ja vierailijoiden väliseen yhteydenpitoon sekä asukkaiden omissa huoneissa henkilökohtaisille muistoille.
Tutustu Bulletin Board -mallistoon

Dementiakotien lattiat

Dementiakotien suunnittelu

Lattiapäällyste on yksi tärkeimpiä tekijöitä määrittäessämme dementiakotien suunnitteluperusteita, koska sillä on suuri vaikutus turvallisuuteen ja tilojen hahmottamiseen. Se antaa hoivakodin asukkaalle luottamusta ja turvallisuutta.

Haluamme olla mukana luomassa turvallisen ja miellyttävän ympäristön, joka tarjoaa hyvinvointia erikoishoitolaitosten ja dementiakotien asukkaille. Siksi olemme tehneet yhteistyötä Dementia Services Development Centren (DSDC) kanssa. Kyse on kansainvälisestä keskuksesta, joka hyödyntää 25 vuoden ajalta kerättyä maailmanlaajuista tutkimusta ja käytäntöä. Yhteistyön tarkoituksena on tunnistaa, mitkä tuotevaikoimamme tuotteet voivat osaltaan parantaa dementiaa sairastavien ihmisten elämänlaatua.

DSDC & Forbo colleboration

Dementiaystävällinen lattiamallistomme

Dementiakotien suunnittelu ei ole "tarkkaa tiedettä" siinä mielessä, että voisimme vetää selkeät rajat sille, mikä kuosi soveltuu tilaan ja mikä ei. Voi olla, että se, mikä on ”hyvä ja hyväksyttävä” ratkaisu toisessa maassa, on ”kyseenalainen tai ei-hyväksytty” toisessa. Tekemämme valinnat ovat aina projektikohtaisia ja ”terve järki” ja suunnittelun perusperiaatteet ovat kaikkien sisustussuunnitelmien lähtökohtana.

Dementiakodeissa mikään yksittäinen elementti ei ole irrallinen. Lattiapäällyste on suunnittelun olennainen osa yhdessä seinävärien, ovien, kalusteiden, saniteettikalusteiden ja valaistussuunnitelmien kanssa. On tärkeää luoda kontrasti eri kohteiden valoisuuden välille sekä luoda harmoniaa yksittäisten kohteiden sisällä.

Mallistojemme kuosit ovat koordinoituja ja hillittyjä, jotta ihmiset eivät hämmenny tai yritä napata lattiasta design-elementtejä. Kaikki kuosimme ovat mattapintaisia ja olemme pyrkineet välttämään häiritsevät heijastukset ja valinneet materiaaleja, jotka luovat kodikkaan ilmapiirin.

Tekstiili-, vinyyli- ja linoleumikuosit herättävät muistoja menneestä ja luovat kodintuntuisen ympäristön myös dementiakotiin. Lopulliset valinnat tehdään niin, että oikein käytettynä erilaisten pintojen välillä ei ole siirtymäkohtia, joista iäkkäiden on vaikea suoriutua.

Värit ja väriyhdistelmät

Värien valinta on makuasia myös dementiakotien suunnittelussa. Siksi emme ole mallistossamme valinneet väriä itsessään. Sen sijaan olemme tarkastelleet lähemmin värien valoisuuden kontrastia ja harmoniaa, minkä avulla suunnittelija voi luoda hyvän perustan muiden sisustuselementtien kuten seinien ja huonekalujen väreille. Rakennuksessa voidaan osoittaa vastavärien avulla, että tietyille alueille ei saa mennä, esim. henkilöstölle varatut alueet, tai erottaa niiden avulla selvästi erilaiset tilat, esimerkiksi portaat, kylpyhuone tai wc.

Valonheijastusarvot

Valonheijastusarvot (LRV) ovat dementiakotien tärkeimpiä suunnittelutyökaluja. Olemme lisänneet valonheijastusarvon kaikkiin dementia-lattianpäällystemalliston tuotteisiin. Tällä tavalla eri värien ja tuotteiden yhdistelmiä voidaan yhdistellä käyttämällä samoja tai kontrastia luovia heijastusarvoja alueilla, jotka on tarkoitus kalustaa. Koska valonheijastusarvot ovat yleisiä mitta-arvoja kaikille materiaaleille, myös seinäpinnan tai huonekalujen heijastusarvot voidaan mitata suhteessa lattiaan valittuun väriin. Esitteessämme voit nähdä kaikkien yhteen ryhmitettyjen tuotteiden valonheijastusarvot, minkä ansiosta voit valita tietyn valonheijastusarvoalueen sisältä tai sen ulkopuolelta. Tällä tavalla dementiakotien lattianpäällysteiden LRV-opas tarjoaa käytännöllisen työkalun dementiakotien suunnittelijoille.

30-vaiheinen LRV-sääntö

Dementiakotien lattiapäällystevalikoima

Olemme valinneet dementiakoteihin seuraavat lattiapäällysteet:

Marmoleum: Luonnonmukaisista Marmoleum-lattioista on saatavana rauhallisten monikäyttöisen kuosien laaja valikoima. Marmoleumissa on tasainen pinta, mikä tekee sillä liikkumisesta helppoa myös “laahustavalla” kävelytyylillä.
Tutustu Marmoleum-valikoimaamme tuotehaussamme

Liukastumista ehkäisevät Step-vinyylilattiat: Step-turvalattioista on saatavana aidonoloiset puu- ja kivikuosit sekä erilaisia hillittyjä värivaihtoehtoja. Perinteiset kiiltävät liukastumisenestohiukkaset on korvattu Crystal-mattahiukkasilla, jotka eivät erotu kirkkaina, vaan ne ovat osa kuosin ulkoasua.
Tutustu Step-turvalattiavalikoimaan tuotehaussamme

Vinyylimatto: Eternal-mallistosta on saatavana hillittyjä yleiskäyttöisiä, luonnonmukaisia kuoseja, joiden avulla voidaan luoda kodikas ympäristö.
Tutustu Eternal-vinyylimallistomme tuotehaussamme

Allura vinyylilankut ja -laatat: Allura-laatat luovat realistisen luonnonmukaiset lattiat, joissa ei ole kompastumisvaaraa tai riskiä avautuvista saumoista. Kaunis sekä helppo asentaa. Olemme valinneet laajasta kuosivalikoimasta parhaiten sopivat hillityt kuosit sävy-sävyyn.
Tutustu Allura-mallistoon tuotehaussamme

Flokattu Flotex-lattiapäällyste: tekstiililattiapäällyste on valmistettu tiheään flokatusta nylonkuidusta, joka asennetaan vinyylitaustaan. Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella ja se on markkinoiden hygieenisin tekstiilipäällyste.
Tutustu Flotex-mallistoon tuotehaussamme

Terveys ja hygienia

Marmoleum

Marmoleum on suosittu lattiapäällysteratkaisu hoivakodeissa. Seniorikodit ja hoivakodit hyötyvät Marmoleumin käytöstä hygieenisenä lattiapäällysteratkaisuna, joka on helppo puhdistaa ja hoitaa. Se on myös kestävä, turvallinen ja mukava sekä pyöräavusteisesti että jalan kuljettaessa.

✔ Infektioiden hallinta
✔ Ftalaatiton
✔ Estää bakteerien kasvua
✔ Allergiatestattu
✔ Vähäpäästöisen

Marmoleumin kyky estää bakteerien kasvua johtuu sen valmistuksessa käytetystä luonnollisesta raaka-aineesta, pellavansiemenöljystä. Marmoleumin luontainen antibakteerinen ominaisuus ei heikkene ajan mittaan. Tämä takaa mielenrauhan ja pysyvän suojan asennushetkestä alkaen.

Glasgow'n yliopiston suorittama riippumaton testi todisti, että Marmoleum soveltuu erilaisiin ympäristöihin, joissa hygienia ja MRSA:n tai kolibakteerien hallinta on jokapäiväinen huoli. MRSA:n, Noroviruksen ja C-DIFF:n testitulokset ovat ladattavissa alta.

Marmoleum

Marmoleumille on myönnetty Britannian allergiasäätiön Seal of approval™ -hyväksyntämerkki sen sileän pinnan ansiosta, jolla pölypunkit eivät viihdy. Oikealla ja säännöllisellä puhdistusrutiinilla tämä voi auttaa parantamaan sisäympäristöjä. Marmoleumin Britannian allergialiiton Seal of approval™ sertifikaatti

Flotex

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton Seal of Approval™ -hyväksyntämerkki ainutlaatuisen nailonrakenteen ansiosta, joka kiinnittää allergeenit tiheään nukkaansa ja vähentää niiden määrää ilmassa. Flotexin Britannian allergialiiton Seal of Approval sertifikaatti

Referenssit

Inspiroidu referensseistämme

Monet hoivakodit ympäri maailmaa käyttävät Forbo-lattioita. Tutustu referensseihimme ja inspiroidu Forbo-lattiapäällysteratkaisuista hoivakodeissa. Tutustu referensseihin

AWO-Seniorenheim_Leipzig

FloorVisualizer

FloorVisualizer

Meillä on useita työkaluja ja palveluja, joiden avulla voit valita ja luoda parhaiten sopivan ratkaisun. FloorVisualizer-työkalu näyttää, miltä lattiamme näyttävät hoivakodissa sekä, miten voit yhdistellä niitä.
Kokeile FloorVisualizeriamme

FloorVisualizer
Räätälöidyt lattiapäällysteet

Räätälöidyt lattiapäällysteet

Suunnittelupalvelumme voi tehdä vieläkin enemmän. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi. Suunnittelijatiimimme on valmiina auttamaan – ota yhteyttä ja kerro heille toiveesi, lähetä kuvia nykytilanteesta tai halutusta ratkaisusta ja he tekevät pohjapiirros- ja tuote-ehdotuksia.
Ota yhteyttä suunnittelutiimiimme

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän ainoana tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Avainluvut Forbo Group 2019:
> Liikevaihto 1282,2 CHF Mio
> 5 600 työntekijää

• Maailmanlaajuisesti:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.
• Eurooppalainen logistiikka ja reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Maapallon ympäristö

Johtava ympäristöasioissa

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki tuotantolaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu SA8000-standardin mukaisesti.
creating better environments

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ainoa hankintalähde kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi kontakti ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntialueet

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on keskitetty yhteyspisteesi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja epävarmuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.