Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Myymälöiden lattiaratkaisut

Päästä mielikuvitus valloilleen

Asiakkaiden kokemus missä tahansa myymälässä liittyy paljon muuhunkin kuin myynnissä oleviin tuotteisiin. Tärkeintä on täydellisen ympäristön luominen, jossa asiakkaat tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja mukavaksi.

Forbon tuotevalikoiman avulla voit helposti valita täydellisen lattian myymälääsi, joka luo hyvän ensivaikutelman ja opastaa myymälässä eteenpäin.

Allura Click -lattiat – myymälät

Asiantuntemus myymälöistä

Olemme maailmanlaajuinen myymälätilojen lattia-asiantuntija

Maailmanlaajuisena lattiapäällysteyrityksenä tunnemme eri käyttökohteiden haasteet. Myymälät eivät halua menettää myyntiä aukioloaikoinaan. Asennuksen on tapahduttava nopeasti ja joskus jopa yön aikana. Koska myymäläkonseptit muuttuvat jatkuvasti, on tärkeää pystyä muuntautumaan nopeasti tai saada räätälöityjä ratkaisuja. Me voimme auttaa.

Annamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä tilausprosessista yksinkertaisemman ja parantaa tehokkuutta. Meillä on kokemus maailmanlaajuisten toimitussopimusten hallinnoinnista maailmanlaajuiselle asiakkaille, jolla on omat globaalit ja paikalliset resurssit.

Tarjoamme laajimman valikoiman lattiapäällysteitä, jotka valmistetaan 12 tuotantolaitoksessamme Euroopassa.
Katso myymälä magazine

Flotex myymälöissä

Asiakkaat ostavat enemmän uusissa myymälöissä.

Kokemus

Luo positiivinen ostokokemus

Kyse on upeasta ostokokemuksesta. Verkkokaupan suosion kasvaessa nykyisten kauppiaiden on käytettävä kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja houkutellakseen ihmisiä myymälään. Lattiat ovat vain yksi tekijöistä, mutta erittäin tärkeä! Se voi erottua tai olla mahdollisimman huomaamaton ja antaa tuotteille näkyvyyttä.

Ostoskokemus

Myymälöiden toiminta on muuttunut johtuen siitä, että asiakkaat asioivat myös verkossa.

Marmoleum Fresco 3260 flooring

Valaistuksen vaikutus

Asiantuntijat osoittivat päivänvalon vaikutuksen myymälöihin kokeella, jonka mukaan myynti kasvoi 40% sen jälkeen, kun kattovalojen kautta tuleva päivänvalo lisääntyi. Tärkeitä tekijöitä ovat:

• Valon määrä
• Valon laatu
• Päivänvalo

Lattiat voivat merkittävästi vaikuttaa myymälän valaistuksen toimivuuteen, joten oikean lattian valitseminen on todella tärkeää.

Sisätilojen suunnittelu

Kulkureittien suunnittelu ja eri alueiden ja opasteiden käyttäminen vaikuttavat asiakkaan kykyyn suunnistaa myymälässä.

Eri lattiatyyppien käyttö myymälän kulkureiteillä, maksualueilla ja eri tuotealueilla voi helpottaa asiakkaan liikkumista koko myymälässä.

Oikean pohjaratkaisun valinta
Laufladen Oderwitz

Ilme ja tunnelma

Myymälätilojen ilme ja tunnelma vaikuttavat sekä kykyyn houkutella asiakas myymälään että asiakkaan viihtymiseen myymälässä.

Designstrategioiden on oltava tasapainossa myymälän tavoitteen kanssa asiakkaiden houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi.

Myymälän ilmettä ja tunnelmaa voidaan arvioida kahden keskeisen suunnittelunäkökohdan kautta:

• Estetiikka sisältää; värit, tekstuurin, muodot ja taideteokset myymälätiloissa. Väri voi aiheuttaa biologisia reaktioita, tunnereaktioita ja kiinnittää huomiota.
• Ergonomia

Lattianpäällyste vaikuttaa merkittävästi värien havaitsemiseen myymälässä.

Akustiset ominaisuudet

Melusaasteen tiedetään aiheuttavan monenlaisia fyysisiä ja käytökseen vaikuttavia oireita, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti myymälän kannattavuuteen tai kauppiaisiin ajamalla asiakkaat pois ja vähentämällä henkilöstön hyvinvointia.

Akustisten olosuhteiden arvioinnissa yleisesti käytettyjä mittareita ja suunnittelunäkökohtia ovat:

• Taustamelu
• Yksityisyys ja puheen häiriöt

Suunnittelijat voivat luoda paremmat akustiset olosuhteet myymälätiloihin käyttämällä taustaääniä peittämään ei-toivotut äänet ja vähentämällä melutasoa stressin välttämiseksi.

Lattiatyypin huolellinen valinta auttaa luomaan tilaasi sopivan akustiikkatason.

Akustinen Sarlon-vinyyli
Marmoleum Marbled -linoleumilattia

Biofiilinen design

Biofilia tarkoittaa ihmisten luontaista ja geneettisesti määriteltyä mieltymystä luonnolliseen maailmaan.

On osoitettu, että altistuminen luonnolliselle maailmalle (minkä tahansa viiden aistin avulla) vaikuttaa myönteisesti yksilön hyvinvointiin vähentämällä stressitasoja.

Myymälätilojen biofiilisen suunnittelun osoitettiin vaikuttavan myönteisesti myymälässä viihtymiseen ja hintojen hyväksymiseen. Tärkeitä tekijöitä ovat:

• Kokemus luonnollisista tiloista
• Näkymät
• Sisustus
• Paikkapohjainen suunnittelu

Sisäilman laatu

Lukuisat kokeet osoittavat, että myymälöissä, joissa on huono sisäilman laatu, on asiakkaiden ja henkilökunnan tyytymättömyystaso suurempi. Tämä puolestaan vähentää myymäläympäristössä vietettyä aikaa ja vähentää palaavien asiakkaiden määrää. Huomiota tulisi kiinnittää:

• Epäpuhtaudet
• CO2-pitoisuus
• Haju
• Kosteus

Valitsemasi lattiatyyppi vaikuttaa myymälän viihtyvyyteen.

Allura floorings - myymäläympäristö

Tilat

Myymälätilat

 • Coral Click 7827-7837

  Sisäänkäynti

  Rakennuksen ensivaikutelma

  Sisäänkäyntien lattiapäällysteet

  Kaikki tietävät ylpeyden ja ilon tunteen, joka syntyy, kun kävelee juuri asennetulla ja puhtaalla lattialla. Ja pettymyksen, kun lattia on likainen ja kulunut. On olemassa tapa pitää lattiat ja tilat puhtaina ja edustavina vuodesta toiseen sekä tarjota kävijöille ja työntekijöille turvallinen ja hygieeninen ympäristö. Tarvitset vain hyvin suunnitellun sisäänkäyntijärjestelmän. Tämän takia kehitimme Coral- ja Nuway -sisäänkäyntijärjestelmät.

 • Allura Colour C68013 & C68018

  Ostosalue

  Luo ostokokemus

  Ostosalue

  Halusitpa auttaa asiakkaitasi löytämään etsimänsä tai ottaa kaiken irti esittelyalueista, valitsemallasi lattiapäällysteellä voi olla ratkaiseva rooli asiakkaiden ohjaamiseen missä tahansa myymälässä. Voit luoda luonnollisia kulkureittejä tai näyttäviä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Forbon laaja tuotevalikoima varmistaa, että teet asiakkaaseesi vaikutuksen.

Aika on rahaa

Suunnittele yön aikana tehtävä asennus

Kun remontoit myymälääsi, et halua pitää sitä kiinni normaaleina aukioloaikoina. Tarjoamme tuotteita, jotka on mahdollista asentaa yön aikana, jolloin voit avata ovet seuraavana päivänä normaalisti. Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää eri vaihtoehdoista.

Myymäläremontti
• Mahdollisuus asentaa olemassa olevan lattian päälle
• Lattian minimaalinen valmistelu
• Mahdollisuus remontoida yön aikana
• Irtoasennettavat lattiapäällysteet
• Click-lukkoponttiasennus

Forbo Allura Puzzle

Lattian asennusnopeus on ratkaiseva kauppiaille.

Asennustyökalut

Tekninen tuki

Teknisten ihmisten on puhuttava teknisille ihmisille. He ymmärtävät toisiaan ja osaavat auttaa parhaiten tietyissä tilanteissa. Meillä on kullakin markkina-alueella omat tekniset tiimimme, jotka avustavat seuraavissa kysymyksissä:

• Lattiaolosuhteiden arviointi
• Tehokkaan asennustavan valitseminen
• Myymälän remontin aloittaminen
• Asennusta ja/tai hoitoa koskevat kysymykset

Referenssit

Inspiroidu referensseistämme

Monissa myymälöissä ympäri maailmaa käytetään Forbo-lattiapäällysteitä. Tutustu referensseihimme ja inspiroidu maailmanlaajuisista referenssiprojekteista.
Myymäläreferenssit

Myymäläreferenssit

Tuotteet

Myymälöissä käytettävät tuotteet

Fast fit logo uusi

Liimattomat lattiat – maksimaalinen joustavuus

Me kaikki tunnemme vanhan sanonnan "aika on rahaa", mitä varten olemme luoneet irtoasennettavien lattiapäällysteiden malliston. Mallisto sisältää sisäänkäyntijärjestelmät ja muiden sisätilojen lattiapäällysteet mattoina, laattoina ja lankkuina, jotka mahdollistavat joustavat lattiaratkaisut. Liimattomat lattiat voivat lyhentää asennusaikaa yli 50%.

Nopea
Monet tuotteet voidaan asentaa olemassa olevien lattioiden päälle, ja koska niitä ei tarvitse liimata, asennusaikaa voidaan lyhentää yli 50 %.

Helppo
Ei liiman aiheuttamia tavanomaisia rajoitteita, kuten kuivumisajat ja hajut.

Taloudellinen
Seisokkiajan lyheneminen voi merkitä huomattavia säästöjä, ja koska liimoja ei tarvita, myös asennuskustannuksissa voidaan säästää.
Tutustu irtoasennettavaan vinyylivalikoimaan

Räätälöidyt lattiat - luo uniikki lattia

Etkö löydä etsimääsi laajasta tuotevalikoimastamme huolimatta? Ei huolta, meillä on ratkaisu. Räätälöityjen lattiapäällysteiden avulla voit suunnitella oman ainutlaatuisen lattian. Valittavanasi on digitaalisesti painettu Flotex, Eternal-vinyyli ja Coral -sisäänkäyntijärjestelmä sekä hienostuneella Aquajet-leikkaustekniikalla toteutettu Marmoleum-lattia.
Tutustu mahdollisuuksiin

Räätälöidyt lattiapäällysteet
Allura 63510

Allura vinyylilaatat ja -lankut

Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu Allura-mallistoihimme!

• Aito ilme
• Forbon oman design-tiimin suunnittelema
• Paljon eri kokoja
• Akustiset ominaisuudet, mukavuus ja lämpö
• Saatavana eri versioina: liimattavana, tarraliimattavana, irtoasennettavana ja lukkoponttikiinnityksellä
• Valmistettu Euroopassa
Tutustu Allura-valikoimaan

Marmoleum, luonnollinen lattia

Marmoleum-linoleumilattiapäällysteemme ovat luonnollisia lattioita, joissa yhdistyy vastuullisuus, korkea laatu ja innovatiivinen muotoilu. Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä.

• Luonnontuote
• Valmistettu hiilineutraalisti
• Useita ympäristömerkkejä
• Ainutlaatuinen ja aito
• Laaja kuosi- ja värivalikoima
• Yhdistä Furniture Linoleumin kanssa
• Saatavana mattona, lankkuina ja laattoina Tutustu Marmoleum-mallistoomme

Marmoleum click - 333701, 633701, 333860, 633860
Flotex Vision Image Cobblestone 000348

Flotex, jopa helpompaa kuin voit kuvitella

Flotex on uniikki tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy muovilattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian laadukkuus, lämpö ja mukavuus. Flotex on kestävä ja hygieeninen lattia, ja täysin vedenpitävänä se on myös ainoa pestävä tekstiililattiapäällyste.

• Äänenvaimennuskyky
• Hygieeninen
• Erinomainen liukastumisenesto
• Lämmin ja mukava
• Digitaalinen painatus ja räätälöity design
• Saatavana mattona, laattana ja lankkuna
• Mahdollista yhdistää Allura Flexin kanssa
Tutustu Flotex-mallistoon

Luo lounge-tunnelma Tessera-tekstiililaatoilla

Tekstiililaatat ovat tunnettuja esteettisestä designistaan ja erinomaisesta suorituskyvystään vaativissa ympäristöissä.

• Äänenvaimennuskyky
• Liukastumista estävä pinta
• Modulaarinen
• Nopea ja helppo asentaa
• Laaja kuosi- ja värivalikoima
• Mahdollista yhdistää Allura Flex -malliston kanssa
Tutustu Tessera-mallistoomme

Tessera floor
Nuway Tuftiguard

Coral luo hyvän ensivaikutelman

Sisäänkäyntien lattioiden merkitys myymälälle on erittäin tärkeä. Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta ulkoa sisälle pidentäen näin lattiapäällysteen käyttöikää sekä vähentäen puhdistus- ja hoitokustannuksia ja mahdollisia liukastumisonnettomuuksia.

• Pysäytä jopa 95 % jalkojen mukana tulevasta liasta ja kosteudesta
• Säilytä lattioiden ulkonäkö
• Vähennä ylläpitokustannuksia
• Liukastumista ehkäisevä pinta
• Saatavana mattona ja laattana sekä click ja logo versiona
Tutustu Coral-mallistoon

Sphera - homogeeninen vinyyli

Vinyylilattianpäällysteet ovat erittäin suosittuja kestävyytensä, helppohoitoisuutensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Homogeeninen vinyyli on valmistettu yhdestä yksittäisestä kerroksesta, joka antaa eloisuutta ja värin syvyyttä lattioihin. Se on uskomattoman kestävä ja likaa hylkivä, mikä tekee siitä erinomaisen lattiavalinnan vilkkaasti liikennöidyille alueille.

• Kestävä
• Raikas väripaletti
• Saatavana mattona
• Valmistettu Euroopassa
Tutustu Sphera-mallistoon

Fabscrap flooring

Floorplanner

Floorplanner

Meillä on useita työkaluja ja palveluja, joiden avulla voit valita ja luoda myymälään parhaiten sopivan lattiaratkaisun. Floorplanner-suunnitteluohjelman avulla voit kokeilla miltä eri lattiat näyttävät myymälätiloissa ja voit myös yhdistellä lattioita, kuoseja ja värejä, jotta näet, miten yhdistelmä toimii.
Siirry Floorplanner-suunnitteluohjelmaan

Floorplanner
Räätälöidyt lattiapäällysteet

Räätälöidyt lattiapäällysteet

Suunnittelupalvelumme voi tehdä vieläkin enemmän. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi. Suunnittelijatiimimme on valmiina auttamaan - ota yhteyttä ja kerro heille toiveesi, lähetä kuvia nykytilanteesta tai halutusta ratkaisusta ja he tekevät pohjapiirros- ja tuote-ehdotuksia.
Ota yhteyttä suunnittelutiimiimme

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Forbo Groupin avainluvut 2019:
> Liikevaihto 1282,2 miljoonaa Sveitsin frangia
> Työntekijöitä 5 600

• Maailmanlaajuisesti:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.

• Eurooppalainen logistiikka ja nopea reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Maapallon ympäristö

Johtava kestävässä kehityksessä

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki valmistuslaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu standardin SA8000 mukaisesti.
creating better environments

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ratkaisut kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi kontakti ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntitiimi

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on kontaktisi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja epävarmuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.