Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Julkiset rakennukset

Ratkaisut eri tiloihin

Tekemällä yhteistyötä monien valtion kiinteistöjen, paikallisviranomaisten ja kiinteistöpäälliköiden kanssa, Forbo auttaa julkisen sektorin asiakkaita tarjoamalla täysin yhteensopivan tuotevalikoiman eri tiloihin.

Kaupungin virasto Alkmaarissa Alankomaissa

Julkiset rakennukset

Julkisten rakennusten lattiaratkaisut

Forbo toimii kumppanina niille, jotka haluavat yksinkertaistaa lattiapäällysteiden valintaprosessia ja keventää projektinhallintaan liittyvää työkuormaa. Kaiken kaikkiaan Forbo pyrkii olemaan avuksi siinä, että asiakkaat pystyvät noudattamaan jatkuvasti haastavia aikatauluja ja kiristyviä budjetteja.

Aina sisäänkäynnistä lähtien, voimme auttaa sinua löytämään projektiisi sopivat lattiaratkaisut. Tarjoamme yhteensopivan tuotevalikoiman, jonka toimittaa yksi luotettava toimittaja.

Sarlon | 9309 Dark Kubik | 4804 Copper Stardust

Tilat

Julkisten rakennusten tilat

 • Sisäänkäynnin lattiapäällyste Nuway

  Sisäänkäynnit

  Suojaa sisätilojen lattiapintoja

  Sisäänkäynnit

  Sisäänkäyntien lattiat ovat erittäin tärkeitä. Hyvin suunniteltu sisääntuloalueen lattiapäällyste estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta ulkoa sisälle pidentäen lattiapäällysteen käyttöikää sekä vähentäen puhdistus- ja hoitokustannuksia ja mahdollisia liukastumisonnettomuuksia. Tarjoamme sisäänkäyntiratkaisun jokaiseen tilanteeseen.

 • Yleiset alueet

  Yleiset alueet

  Kestävyys ja äänenvaimennus

  Yleiset alueet ja käytävät

  Käytävät ovat vilkkaita ja meluisia paikkoja, jotka vaativat kestävän ja turvallisen lattiapäällysteen. Tuotevalikoimamme tarjoaa äänenvaimennusta, nopean asennuksen ja samalla erinomaisen kulutuskestävyyden ja liukastumiseneston. Tämä varmistaa, että käytävät paitsi näyttävät upeilta, ovat myös turvallisia ja käytännöllisiä.

 • Primo Small Goodsin pääkonttori - Allura flex

  Keittiö ja ruokala

  Hygieeniset lattiapäällysteet

  Keittiö ja ruokala

  Ruokalat ja ravintolat ovat keskeinen osa jokaista julkista rakennusta, sillä ne toimivat paikkana, jossa rakennuksessa työskentelevä henkilökunta voi hengähtää. Keittiöissä ja ruokaloissa turvallisuus on tärkein asia. Näissä ympäristöissä liukastumisia tehokkaasti ehkäisevä lattia on tärkeä onnettomuusriskin minimoimiseksi. Kestävyys ja puhdistuksen helppous ovat myös keskeisiä ominaisuuksia näissä tiloissa. Esimerkiksi Step-turvalattiapäällysteet takaavat elinikäisen liukastumiseneston ja turvaratkaisut monenlaisiin käyttökohteisiin.

 • Forbo Surestep Laguna 181592 Lava

  Saniteettitilat

  Turvallisuus ja hygienia

  Saniteettitilat

  Liukastumisenesto on ensiarvoisen tärkeää alueilla, joilla vesi tai roiskeet voivat vaikuttaa turvallisuuteen. Henkilökunnan ja vierailijoiden ei tarvitse huolehtia liukastumisista ja kaatumisista astuessaan sisään wc-tiloihin. Step-valikoimamme vähentää merkittävästi liukastumisriskiä märillä alueilla luoden samalla modernin ja raikkaan ilmeen.

 • toimisto

  Kokoustilat

  Akustiikka ja mukavuus

  Kokoustilat

  Kokoustilojen tulisi tarjota mukava ja inspiroiva paikka, jossa henkilökunta ja vierailijat voivat ilmaista itseään ja jakaa ajatuksia ja ideoita keskenään. Siksi mukavuus ja esteettiset ominaisuudet ovat tärkeitä kokoustiloja luotaessa.

 • Työtila

  Työtila

  Miellyttävä ja inspiroiva

  Työtila

  Täydellinen työtila on ympäristö, jossa työntekijäsi tuntevat olonsa mukavaksi, turvalliseksi ja inspiroituneeksi. Värit, valo ja akustiikka vaikuttavat työntekijöiden keskittymiseen työtiloissa. Forbo tarjoaa erilaisia lattiaratkaisuja, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

Tuotteet

Julkisissa rakennuksissa käytettävät tuotteet

Flotex – flokattu lattiapäällyste

Flokattu Flotex-lattiapäällyste on täydellinen ratkaisu julkisiin rakennuksiin, joissa jalankulkuliikenne ja tuolien liikuttelu vaativat kestävän lattiapäällysteen. Flotex on miellyttävä ja lämmin jalan alla ja se vaimentaa tehokkaasti ääniä. Flotexia on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa mattona, laattana ja lankkuna. Flotexilla on myös Britannian allergiasäätiön hyväksyntämerkki Allergy UK Seal of Approval ja se sisältää jopa 52 % kierrätysmateriaalia.
Siirry Flotex-mallistoon

Flotex Frameweave -lankut
Tessera

Tessera – tekstiililaatat

Tessera-tekstiililaatat voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina, mitkä mahdollistavat luovan lattiasuunnittelun. Tessera vaimentaa askelääniä jopa 30 dB.
Siirry Tessera-mallistoon

Marmoleum – linoleumilattiat

Marmoleum-linoleumilattiat ovat luonnollisia lattioita, joihin yhdistyy vastuullisuus, korkea laatu ja innovatiivinen design, mikä tekee Marmoleumista ihanteellisen lattiapäällysteen julkisiin rakennuksiin.

Marmoleum on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Yli 300 väriä ja kuosia mahdollistavat kauniin ja värikkään lattiasuunnittelun.

Kaikissa Marmoleum-lattioissa on Topshield pro-pintakäsittely, minkä ansiosta lattiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään.
Siirry Marmoleum-mallistoon

Kaupungin virasto Venlossa
The Gem

Allura – ylelliset vinyylilaatat

Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.
Siirry Allura-mallistoon

Eternal – yleiskäyttöinen vinyylilattia

Eternal on yleiskäyttöinen vinyylimatto, joka sopii erinomaisesti odotusalueille, joissa tarvitaan kestävää lattiaratkaisua. Eternalista on saatavana realistisia puuefektejä, kivi- ja abstraktikuoseja, laaja väripaletti ja digitaalisesti painettuja aiheita, jotka on suunniteltu inspiroimaan.
Siirry Eternal-mallistoon

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon – akustinen vinyyli

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Olemme toimittaneet yli 100 miljoonaa neliömetriä akustisia lattiapäällysteitä. Sarlon on ftalaatiton ja mallistoa on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa.

Sarlon on ihanteellinen alueille, joilla melusaaste voi olla ongelma. Sen askeläänen vaimennus on 15-19 dB. XtremPUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta.
Siirry Sarlon-mallistoon

Modul'up – irtoasennettava vinyyli

Modul'up on paras irtoasennettava lattiapäällyste, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Se voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja rahaa erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Modul'up-mallistoa on saatavana akustisena (19 dB) ja kompaktina versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Modul'up-mallisto sisältää yli 90 väriä.
Siirry Modul'up-mallistoon

Sarlon modul'up 337 indigo blue canvas
Needlefelt

Neulahuopa

Neulahuopa on vahvuutensa ja kulutuskestävyytensä ansiosta ihanteellinen kovan kulutuksen tiloihin ja kohteisiin, joissa käytetään pyörillä varustettuja tuoleja. Neulahuopamatto tarjoaa usein kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiselle kokolattiamatolle raskaasti liikennöidyillä alueella, jossa tarvitaan käytännöllistä ja kestävää tekstiilityyppistä lattiapäällystettä.
Siirry Neulahuopa-mallistoon

Step – turvalattia

Step on täydellinen alueille, jotka altistuvat roiskeille ja joilla on suurentunut liukastumisriski. Mallisto tarjoaa R10-R12 liukastumiseneston. PUR Pearl -pinnoitteen ansiosta Step kestää hyvin naarmuuntumista ja lattia on helppohoitoinen. Pintakerroksen hiukkaset takaavat liukastumiseneston tuotteen koko eliniän ajaksi. Step-mallistoa on saatavana on yli 60 kuosissa ja värissä.
Siirry Step-mallistoon

Step-turvavinyyli
Fabscrap F50004 & F50037

Sphera – homogeeninen vinyyli

SMART-Top-pintakäsittelyn ansiosta Sphera kestää hyvin kemikaaleja, naarmuja ja tahroja, mikä tekee siitä täydellisen lattiaratkaisun vilkkaisiin ympäristöihin. Sphera on helposti puhdistettava homogeeninen ja ftalaatiton vinyyli, joka mahdollistaa hygieenisen sisäympäristön. Pinnoite ja sitä seuraava viimeistely tarjoavat kauniin ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden.
Siirry Sphera-mallistoon

Coral - sisäänkäyntijärjestelmät

Puhdistuskustannuksia voidaan alentaa jopa 65 % pitämällä lika ja kosteus poissa rakennuksesta. Coral-mallistomme on ollut markkinoiden johtava sisäänkäyntijärjestelmä jo 50 vuoden ajan. Se tarjoaa aiempaa enemmän vaihtoehtoja houkuttelevilla ja vastuullisilla sisäänkäyntijärjestelmillä. Coral voi pidentää lattian elinkaarta ja vähentää myös huomattavasti puhdistuskustannuksia ja liukastumisen riskiä.
Siirry Coral-mallistoon

Aviva Stadium Nuway

Terveydenhoito ja koulutus

Terveydenhoito ja koulutus

Olipa kyse infektioiden hallinnasta tai siivouksen helppoudesta, riippumattomasti testatut terveydenhuollon ratkaisumme voivat auttaa tuomaan mielenrauhaa. Meillä on myös laaja valikoima lattiapäällysteitä, jotka sopivat kaikille opetuksen ja koulutuksen aloille, olipa kyseessä päiväkoti, koulu tai yliopisto.

Jos kyseessä on julkinen rakennus, kuten terveydenhuollon tai koulutuksen tilat, joilla on erityisiä vaatimuksia, tutustu terveydenhoito sekä koulut ja päiväkodit segmenttisivuihimme.

Terveydenhoito

Forbon lattiapäällysteitä asennetaan vuosittain miljoonia neliömetrejä terveydenhuoltoalan tiloihin ympäri maailman. Siksi ymmärrämme hyvin alan tarpeet ja huolenaiheet.

Forbon laajassa tuotevalikoimassa on ihanteellisia lattiaratkaisuja terveydenhoidon tiloihin aina tehokasta infektiontorjuntaa vaativista steriileistä ympäristöistä viihtyisiin tiloihin, joilla potilaat voivat toipua.
Tutustu Terveydenhoito-sivuihimme

Terveydenhuolto
Koulutus

Koulutus

Oppilaitoksissa aina päiväkodeista yliopistoihin tarvitaan hyvännäköisiä, kulutusta kestäviä, helppohoitoisia ja turvallisia lattiapäällysteratkaisuja.

Tarjoamme laajan tuotevaloikoiman eri tiloihin. Ymmärrämme kokonaisratkaisun vaikutuksen ja osaamme tarjota neuvoja sen varmistamiseksi, että tietylle alueelle asennetaan oikea tuote, joka vastaa alueen vaatimuksia.
Tutustu Koulut ja päiväkodit -sivuihimme

Irtoasennettavat lattiat

Vähennä seisokkiaikaa, valitse liimaton lattiaratkaisu

Julkisissa rakennuksissa asennusnopeus voi olla tärkeä tekijä lattiaa valittaessa. Liimattomien lattiaratkaisujen avulla lattia voidaan vaihtaa nopeasti, jotta voit pitää ovet avoinna asiakkaillesi. Liimaton lattiaa on nopea, helppo ja taloudellinen.

Nopea
Monet tuotteet voidaan asentaa olemassa olevien lattioiden päälle, ja koska niitä ei tarvitse liimata, asennusaikaa voidaan lyhentää yli 50 %. Lattia on heti asennukseen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse odottaa 48 tuntia ennen kuin tilaan voi päästää kävijöitä.

Helppo
Irtoasennettavat lattialaatat ja lankut klikataan yhteen kumivasaralla. Koska liimaa ei tarvita, lattia on helpompi ja nopeampi asentaa. Ei liiman hajuja tai häiriöitä. Lisäksi pölyä on yleensä vähemmän ja lattialla voi kävellä heti asennuksen jälkeen.

Taloudellinen
Seisokkiajan lyheneminen voi merkitä huomattavia säästöjä, ja koska liimoja ei tarvita, myös asennuskustannuksissa voidaan säästää.

Tutustu irtoasennettavaan vinyylivalikoimaan

Fast Flooring logo
Coral Click

Irtoasennettava sisäänkäynti

Coral Click on poikkeuksellisen monipuolinen sisäänkäyntijärjestelmä, joka voidaan koota paikan päällä. Coral Clickia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden Coral -sisäänkäyntijärjestelmien kanssa.
Tutustu Coral Click -mallistoon

Irtoasennettavat vinyyylilankut ja -laatat

Etsitkö realistisia puu- tai kivikuoseja, jotka on helppo asentaa? Ratkaisu on Allura Click-, Ease- tai Puzzle-mallisto. Allura Click ja Allura Ease -lankut on helppo asentaa ilman liimaa, joten ne on myös helppo irrottaa, käyttää uudelleen ja kierrättää. Allura Puzzle -laatat yhdistetään, kuten nimestä kuuluukin, palapelin tavoin yhteen. Helppoa kuin mikä. Kestävän pintakäsittelyn ansiosta lattia ei vain näytä hyvältä, vaan se kestää myös aikaa.
Tutustu irtoasennettavaan vinyylivalikoimaan

Ingram Micro
Modul'up

Irtoasennettava vinyylimatto

Forbon Modul'up, liimaton vinyylilmattomallisto on ainutlaatuinen lattiapäällyste. Se soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin terveydenhuollon tiloissa, kouluissa ja toimistoissa sekä asuinrakennuksissa. Modul'up edustaa teknologista innovaatiota. Se on irtoasennettava lattiapäällyste, joka ei vaadi liimaa. Näin se vähentää lattia-asennukseen käytettävän materiaalin ja energian määrää ja varmistaa, että tuote voidaan helposti ja turvallisesti irrottaa käyttöiän päätyttyä. Lisäksi vältytään liimojen aiheuttamilta häiriöiltä, kuten pitkiltä kuivumisajoilta ja mahdollisilta hajuilta.

Tutustu irtoasennettavaan lattiavalikoimaan

Kestävä kehitys

Creating better environments

Tuotantomenetelmistä toimivuuteen asti: valmistamme ympäristöystävällisiä lattiapäällysteitä, jotka ovat hyväksi niin ihmisille, rakennuksille kuin ympäristölle. Autamme asiakkaitamme työskentelemään, elämään ja rentoutumaan entistä paremmassa ympäristössä.

Tapamme tehdä lattioita on iso osa sitä, miten toteutamme tehtäväämme luoda parempia ympäristöjä aina tehtaidemme toiminnasta raaka-aineiden valitsemiseen. Kun ajattelemme lattian kestävyyttä ekologisesta näkökulmasta, otamme huomioon koko sen elinkaaren. Tämä tarkoittaa, että varmistamme lattioidemme toimivuuden aina asennushetkestä lähtien.

Forbon kestävän kehityksen strategian tavoitteena on hallita kiertotalouden haasteet ja tulla nollajäteyritykseksi. Tällä hetkellä ei ole vielä selvää, miten hallitukset ja lainsäädäntö vaikuttavat kehityksen vauhtiin tulevina vuosina. Se on kuitenkin varmaa, että pitkän aikavälin tavoitteidemme saavuttamiseksi toimia tarvitaan jo nyt.

Siksi olemme käynnistäneet Kestävän kehityksen ohjelman 2025. Esitämme ohjelmassa toimenpiteet, jotka on toteutettava ensimmäisen viiden vuoden aikana vuoden 2025 loppuun mennessä edistyäksemme toivotusti itsellemme asettamissamme tavoitteissa.

Lue lisää kestävän kehityksen strategiastamme

Kestävyysohjelman logo
Kasvien viljely

Referenssit

Inspiroidu referensseistämme

Monissa julkisissa rakennuksissa ympäri maailmaa käytetään Forbon lattiapäällysteitä. Tutustu referensseihimme ja inspiroidu maailmanlaajuisista referenssiprojekteista.
Tutustu referensseihimme

Qlik

FloorVisualizer

Meillä on useita työkaluja ja palveluja, joiden avulla voit valita ja luoda parhaiten sopivan lattiaratkaisun. FloorVisualizer-suunnitteluohjelma auttaa sinua sijoittamaan lattiapäällysteemme mihin tahansa ympäristöön ja myös yhdistelemään lattioita, jotta näet, miten yhdistelmä toimii.
Kokeile FloorVisualizer-suunnitteluohjelmaa

Forbo FloorVisualizer Office -älypuhelin

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Forbo Groupin avainluvut 2019:
> Liikevaihto 1282,2 miljoonaa Sveitsin frangia
> Työntekijöitä 5 600

• Maailmanlaajuisesti:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.

• Eurooppalainen logistiikka ja reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Ihmisen tekemä Marmoleum

Johtava kestävässä kehityksessä

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki valmistuslaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu standardin SA8000 mukaisesti.

CREATING BETTER ENVIRONMENTS

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ratkaisu kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi kontakti ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntitiimi

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on kontaktisi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.