Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Neulahuopa

Neulahuopa

Neulahuopa on vahvuutensa ja kulutuskestävyytensä ansiosta ihanteellinen kovan kulutuksen tiloihin. Neulahuopamatto tarjoaa usein kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiselle kokolattiamatolle raskaasti liikennöidyillä alueella, jossa tarvitaan käytännöllistä ja kestävää tekstiilityyppistä lattiapäällystettä.

 • Neulahuopa
 • Neulahuopa
 • Neulahuopa
 • Showtime Graphic
  Showtime Graphic

  Showtime Graphic

  Showtime Graphic -mallisto tarjoaa ainutlaatuisen ilmeen vapaa-ajan kohteisiin, kuten hotelleihin, elokuvateattereihin ja teattereihin. Showtime-neulahuopamatossa yhdistyy toimivuus, yksilöllisyys ja helppohoitoisuus. Showtime Graphic -mallistoa on saatavana 20 jännittävänä kuosina, jotka koostuvat viidestä eri grafiikasta: Loft, Heritage 05, Ecosystem 07, Wonderlab 06 ja Wonderlab 07.

 • Showtime Colour
  Showtime Colour

  Showtime Colour

  Showtime Colour -neulahuopalattiassa yhdistyy toimivuus ja helppohoitoisuus. Mallisto sisältää 17 eri väriä, jotka sopivat täydellisesti yhteen Showtime Graphic -kuosien kanssa. Showtime-mallisto sopii erinomaisesti vapaa-ajan kohteisiin, tarjoten monia suunnittelumahdollisuuksia.

Neulahuopa

Neulahuopa

Korkea laatumme perustuu yli 40 vuoden kokemukseen huippulaatuisten neulahuopalattianpäällysteiden valmistuksesta ja toimituksesta. Forbo käyttää tuotannossaan vain erittäin laadukkaita kuituja, jotka on suunniteltu tarjoamaan lisäsuojaa likaa ja tahroja vastaan. Tämä helpottaa päivittäistä puhdistusta ja auttaa pitämään yllä huoliteltua ulkoasua.

Neulahuopamallistomme kestävät kovaa kulutusta ja ne vaimentavat myös askelääniä, mikä tekee siitä ihanteellisen lattianpäällysteen mm. toimistoihin, joissa vaaditaan rauhallista ilmapiiriä ja joissa melun aiheuttaman häiriön on oltava minimaalinen. Lisäksi neulahuopalattiat ovat ihanteellisia tiloissa, joissa käytetään pyörillä varustettuja tuoleja.

Neulahuopamaton pohja koostuu 100% kierrätetystä polyesteristä ja koko mallisto sisältää yli 50% kierrätysmateriaalia.

Showtime Graphic Ecosystem 07 936288 936268

Tekniset tiedot

Needlefelt_ Techn_specs

Esite

Esite

Lue lisää Showtime-mallistostamme ja lataa esite: